- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Janó 44
tag
Abban egyébként egyetértek a plazma TV -tulajokkal, hogy az IPTV -n se jobb semmivel se a képminősége az SD TV -adóknak, illetve az SD felbontású TV -műsoroknak, mint pl. bármely szolgáltatónak a műholdas szolgáltatása esetében. Az kb. talán a DVD -videó szintjén ha van (már amennyiben persze a DVD -video nem csak azért szemcsés kicsit, mert hogy nem prémium kategóriás Scart-kábellel használja az ember). Ezeket mindegym hogy milyen TV -n nézzük, vagy melyik szolgáltatótól, mert egyik beltéri egység se képes csodákra. Ami SD az SD is marad (még akkoris, ha van egy úgynevezett felskálázás a modern TV -kben, vagy hogy a francba nevezik azt).
-
Janó 44
tag
Na de épp te állítottad, hogy az 1080i -s képet leviszi a TV a saját maximális felbontására, nem, ha az nem tudja az 1080i -t? És ilyen márkájú, csak régebbi TV van rákötve a másik beltéri egységre: [link].
Ha nem is annyi a különbség, mintha 1080i lenne, de azért észrevehető az SD adáshoz képest, nem? Néztem, ahogy mutatta a TV -adó a csávónak a borostás arcát, és bizony nem csak sima "pacának" látszanak azok az arcán, hanem tisztán kivehető térbelinek látszó valaminek.
Egyébként az én TV -m meg Samsung, és már 6,5 éves lassan, de még mindig lazán energiagazdálkodással meg dinamikus kontraszt nélkül használom, mert a PC képe még most is nagyon jó. Meg eleve dinamikus kontraszttal biztos árt is a látásnak, mert úgy rohadt nagy a fényerő. Én kötök inkább kompromisszumot kicsit, minthogy romoljon az amúgy se tökéletes látásom, csakhogy az összes kontrasztarányt ki tudjam aknázni a TV -ből. De egyébként azt beismerem, hogy a cikked miatt ültem közel hozzá, na meg persze azért is, mert már van a gépben olyan videokártya, amely tud egy kevés játékot 1080p -ben is futtatni akadás nélkül. Viszont a szerelő hiába birizgálta a digitális elosztót, miközben szerelte az IPTV -t, mert maradt így is a 100 Mbit a netnek. Nem baj. Ha még egyszer veszek alaplapot valaha az életemben, az tutira nem Gigabyte lesz, akkor se, ha tudom, hogy vannak neki tunning bajnok lapjai is. -
asdf_
veterán
Semmilyen keszulek nem kell ehhez. Egyszeru fizika es matek, meg logika. Ha a 4K-s anyagot atmeretezed a felere (mindket iranyban), akkor az a kep jobb minosegu lesz, mint ha eleve 1080-ban rogzitettek volna. Leven ugye, hogy negyszer annyi adatbol keszul a vegeredmeny.
(es akkor abba meg pluszban bele sem megyek, hogy mondjuk egy fenykepezogeppel keszult videorol beszelunk, es tudjuk, hogy az 1080-as video ott ugy keszul a 16-20 megapixeles szenzoron, hogy minden x. sort olvas ki a gep a szenzorbol es kozte sokat meg atugrik, szep szőrösek is lesznek az enyhen ferde vonalak, mig ha 4K-ban kerul ugyanez rogzitesre, majd downscale neki, akkor a sokkal tobb adatbol szepen elmosodik) -
asdf_
veterán
"a 4K -s filmeket Full HD -s TV -vel nézve is szebb képnek látja az ember, mintha csak 1080p -s lenne a műsor tényleges felbontása"
Placebo!Feneket. Ha valamit 4K-ban vettek fel es azt downsample-ezik 1080-ra, akkor annak kenyszeru okok miatt jobb/szebb kepe van, mintha eleve 1080-ban vettek volna fel (mas kerdes persze, hogy az emberek boven donto tobbsege nem olyan tavolsagrol nezi a FullHD tv-jet, hogy egyaltalan barmit is eszrevegyen a HD vs. FullHD kozott (felbontasilag)... )
-
Janó 44
tag
De az LED -TV, amin annyira tetszett a képminőség. Nem ok nélkül vettem anno én is LCD -TV -t és nem plazmát. Anno asszem az Elektro World -ben láttam, milyen képe van az 1 éves plazma -TV -knek, amelyek be voltak üzemelve és akkor döntöttem el, hogy Isten óvjon engem a plazmáktól! Már akkoriban is tudtam, hogy az LCD -TV képminősége addig ugyanaz marad, mint mikor először kapcsolták be, amíg el nem hal az egész készülék, és ez így is van, hiszen már 6 éves az enyim, és nem panaszkodhatok. Tudod hiába jobb a képminősége a plazmáknak az első fél évben, ha utána meg már úgy viselkednek, mint ahogyan a katódcsöves TV -k is, mikor elkezdenek öregedni. A LED -TV, amire kötve van az egyik beltéri egység az a bátyó szobájában van. A másik beltéri egység az meg egy alacsony felbontású régi Samsung LCD -TV -re van kötve, de azon is a HD -adások sokkal szebb képet adnak. -Ezért is írták valahol egy szakmai fórumban a házimozikról, hogy a 4K -s filmeket Full HD -s TV -vel nézve is szebb képnek látja az ember, mintha csak 1080p -s lenne a műsor tényleges felbontása, még akkor is, ha nem lesz ugyanaz az élmény, mint egy igazi 4K -t tudó TV -n. Én egyébként a régi Samsungnál beállítottam a normál üzemmódot (vagyis hogy ne "nyúljon bele" a TV képnek a kontrasztjába, fényerejébe, stb.), a másik TV -t meg úgy hagytam, ahogy volt eddig.
-
asdf_
veterán
Nem adjak 5.1-ben, mert ahhoz a szinkront is ugy kene csinalni. Filmhez, ami mozira ment, ahhoz nyilvan van ilyen keveres, de pl. sorozat nalunk sosem lesz szinkronos 5.1. Az eredeti hang persze johetne, kerdes, arra nem kernek-e valami felarat a sima sztereoval szemben (ami kb. ha egy forinttal is tobb, mar nem ugy veszik meg, mert maganak a nyelvvalasztas lehetosegenek a tenye is ismeretlen a tv-zo nep 98%-anak kb.
-
Nooeca
senior tag
Az lehet, de 800 Pilisi megrendelés első körben indulásra nem azt mutatja hogy maradnak inkább UPC-nél. Annak ellenére hogy lesz ott más is, rengetegen mennek át.
+ még van egy rakat cím, ami külterületen van és áll, különeljárás alatt.
Van rengeteg társasház is, az szintén egy bonyolult történet.
-
zsolesz7503
tag
Őszinte leszek a Gbit engem se izgat 150-200Mbit nekem elég amire kell inkább a 2-3 msec késés érdekel az a fő hogy minden azonnal bejöjjön. Csak az árkülönbség hiánya miatt lett Gbit no meg a fel sebesség miatt. i3 meg azért mert szegénység van 30e FT-al több lett volna az i5.
-
Nooeca
senior tag
Szerintem ne sírj ezért, mert jön majd az ED 3.1 hamarosan, belátható időn belül ezáltal pedig a gigabit is a UPC-től. Én még azt mondom hogy 2017-ben, de még azt is megkockáztatom hogy 2017 elején.
Ha viszont jön, akkor pedig a feltöltési sebesség is jó(bb) lesz. Optikát akkor sem fogja mondjuk elérni, de lényegesen jobb sebességet lehet vele biztosítani.
-
-
kabelmania27
félisten
Okés.
Az FTTB rendszernél az épületig megy az optika, FTTH-nál a lakásba bemegy az optikai, FTTC rendszernél az átalakítóig optika megy utána rézhálózat tehát az ADSL és a HFC kábeltévés hálózat ez a rendszer működik.
Docsis szabvány, a kábeltévés hálózaton keresztüli netszolgáltatást jelenti, részletesen ITT van leírva.
ITT levan írva igaz angolul de a lényeg érthető.
A furcsaságot az adja hogy általában FTTH rendszernél magasabb feltöltést adnak mert nem docsis rendszerű netszolgáltatás van általában, de ez nem jelenti azt hogy elavult rendszeren lesz szolgáltatás, mert a docsis3.1-es szabványnál már magasabb feltöltést lehet adni bent lesz a lakásban az optika tehát a későbbiekben a hálózat struktúrája nem fog akadályt jelenteni.
A node vagy optikai végpont arra szolgált hogy az helyi központből érkező optikai és az előfizető lakása/eszköze felé vezető koaxális hálózat között biztosítson kapcsolatot, a "szokásos" kábeltévé hálózatokban a település részekre van osztva amelyeket külön nodeok látnak el, ha túlterhelt lesz a környék akkor újabb végpontot kapcsolnak be így kevesebb előfizetőt fog ellátni az adott eszköz. -
pinnacle
nagyúr
Az a lehúzás, amire írta.
"Tipikus, ahol semmiféle alternatíva sincs az ADSL-el szemben, ott továbbra sem fejlesztenek, ahol meg már 2. vagy 3. szereplő lenne a normális net kapcsán az UPC, na ott fejlesztenek."Ha csak nálad lehet kapni 500 Ft-os debrecenit, 850Ft-ért, el tudod intézni, hogy más ne is árulhassa, minek neveznéd?
-
Janó 44
tag
Ettől még azt is lehet lehúzásnak nevezni, pláne annak a részéről, aki csak Net -t fizetett náluk. Másfelől mi meg első sorban az efféle havidíjak miatt nem maradtunk sokáig a UPC -nél a műholdas TV -vel. => Amint lehetett már Digi TV -t rendelni, el is húztunk a UPC -től egyből.
-
radio100jozs
őstag
Köszönöm. Meg is találtam erről a hírt is az UPC-nél 2015.04.27-én ebben a PDF-ben:
https://www.upc.hu/pdf/upc-hirek-archiv-2015.pdf
Na a héten kiderül úgy is, mert kötik be, vagy is aktiválják ismét a Ktv-t, köszönhetően annak, hogy a Telekom elcseszi a NatGeo-t január 2-től.
Egyedül azt nem tudom, hogy mikor lesz itt is Digi Mini csomag a kínálatban?
-
TCr
veterán
Ha ezt monopol helyzetben teszi úgy, hogy máshol viszont fejleszt (mérföldekkel jobb szolgáltatás töredék áron) és ezt napi szinten az arcodba is tolja, azt te mégis minek neveznéd?
Hozzáteszem az én falumban változatlan a helyzet. Eddig sem T, sem Digi. Még csak hír szintjén sem.
-
TCr
veterán
Nem Béci, a pofátlanság az volt, hogy b@sztak fejleszteni, miközben csilliárdokat elköltöttek az országos ilyenolcsó-olyanolcsó Fibernet reklámjaikra.
Egyik szolgáltatót sem kell félteni (mert a T-nek is megvannak, illetve megvoltak a maga "29-es körzetei"), de védelmül meg aztán végképp nem kell fellépni mellettük. -
Szemi88
tag
Igazából ez egy szubjektív dolog, hogy ki mit választ. Nekem a UPC direct műholdas tv-vel semmi bajom nincs, és ráadásul csak nagyon nagy viharban nincs adás, de mivel csomagban majdnem 3000 Ft-tal olcsóbb lesz a csomag, mint most a tv meg a net külön külön, ezért azt fogom választani. Nekem apósoméknak meg sógornőméknek Nagykőrösön van Telekom IPTV, és amikor lent vagyunk és nézem, akkor nekem semmi bajom nincs a kép minőségével, pedig Apósoméknak csak HD ready tv-je van, de pl. sógornőmék Full HD LED tv-jén nagyon szép a kép.
-
Szemi88
tag
Az a helyzet, hogy a régi házban, még a szüleimnél volt 12-es UPC cca. 10-12 évig. Most a saját lakásomban van 8-as UPC. Nekem nem nyom annyit a latban a 120-as net, hogy tovább maradjak a UPC-nél. Már nagyon váltani szeretnék, mert undorító volt az, ahogy sok-sok éven keresztül a monopol helyzetét kihasználta a UPC a 29-es körzetben. Nem vagyok a profitmaximalizálás ellen, meg a monopol helyzet kihasználása ellen sem, de a pofátlan helyzeti előnnyel való visszaélés ellen már annál inkább.
Mondom ezt közgazdászként.... Tehát tudom, hogy miről beszélek.
Nekem ez a majdnem 4x-er gyorsabb net tökéletesen elég lesz. És ahogy hallom is, ezzel sok Pilisi lakos is így van még.
-
Ezt nem tudom sajnos megmondani, mert én egyrészt a videótárat sem használom, másrészt HD előfizetésem sincs. Nálam a TV leginkább csak "háttérzajként" funkcionál a netezés mellé, így totálisan mindegy milyen felbontásban megy, sőt tovább megyek, legtöbbször csak az analóg van bekapcsolva.
-
btz
addikt
Nem kiforgatni akarlak, csak azt leírni akár neked, akár az erre járó többi fórumozónak, hogy az IPTV nem technológiai visszalépés csupán azért mert a jelenlegi áttmeneti helyzetben külső médiakonverter (box) kell hozzá, sem azért mert egy szolgáltató jól tömöríti a streamot sávszél spórolás jegyében.
A DVB-C sem visszalépés az analóg kábeladáshoz képest csak azért mert vannak olyan TV-k amik csak külső box által "monitorként" tudják kivetíteni mondjuk a UPC digitális kábeladását. Ha így gondolta volna mindenki, akkor maradtak volna az analógnál, de szerencsére nem így lett és mára majd minden ma árúsított TV beépítve taralmazza a digitális kábeladás (DVB-C) vételéhez szükséges eszközt.
Volt annál is egy ilyen kényelmetlen időszak, amikor még kevés volt a beépítetten digitális adásra alkalmas TV, ez teljesen érthető, hogy egyeseknek kényelmetlen állapot, de ez ahogy a DVB-C esetén úgy az IPTV esetén sem nevezhető visszalépésnek.
A TV akárhogy is de egy megjelenítő, akkor is ha az eszköz amit feldolgozza a bejövő jelet (jöjjön az antennáról, kábelről) kint van és akkor is ha benne van ugyan ez az eszköz. Amiben van egy pár belső cucc (Analóg földi tuner, DVB-T,C,S2 tuner SmartHUB) azt TV-nek hívjuk, ami csak megjelenítésre szolgál, azt monitornak hívjuk, ezenkívül nem sok különbség van köztük.
Ha majd a jövőben egységes szabványt találnak ki az IP alapú televiziózásra, akkor majd lehet hogy lesz olyan TV ami beépítetten fogja tartalmazni ezt a jelfeldolgozó egységet és akkor már nem kell a külső doboz, a TV-be közvetlenül lehet majd dugni az ethernet kábelt, vagy antenna segítségével 5G által veheti a jelet levegőből, ugyan úgy mint most kábelről a DVB-C jelet, levegőből pedig a DVB-T jelet, a mai TV-ink vagy 20 évvel ezelőtt az analóg jelet akár kábelről, akár levegőből fogó CRT TV-ink. -
btz
addikt
Mért ne lehetne hasonlítani xboxal? Az is egy olyan kilső tudást hordozó eszköz ami nincs meg a TV-ben, de akár bele is lehetne építeni.
Az hogy volt dolgod egy ipari hulladék szolgáltatói settopboxal az még nem azt jelenti, hogy minden kilső médiakonverter eszköz sz..r. A TV-be beépített smart szoftver vagy tuneregység is lehet olyan sz..r hogy szinte használhatatlan.
Nem attól függ hogy a funkciót hordozó technika kívül egy dobozban vagy beépítve a TV-be helyezkedik el.
Az IPTV képminősége azért olyan sz..r amilyen, mert a szolgáltató agyontömöríti, mert a gyenge dsl hálózaton is ugyan azt a streamot küldi át. Az sem az IPTV mint technológia hibája. Az IPTV-vel akár 8K kristálytiszta kockásodás és mindenéle lagg mentes streamot át lehet küldeni.
Ezért nem lehet azt mondani hogy az IPTV képminősége elmarad a DVB-C-től, mert nem annak a minősége marad el, hanem a jelenleg átvitt streamé. (Az IPTV -nek nincs képminősége, képminősége a streamnak van) -
bigdady
nagyúr
Én az út mindkét oldalán oszlopos helyen lakok családi kertes házban szmogtól repülőgépektől odébb vidéki kisvárosban és elégedett vagyok semmi szín alatt nem akarok változtatni ezen én sem
(pláne optikával)
(Most ki kellett néznem tényleg az út mindkét oldalán van-e oszlop mert az uolyan nem létkérdés mint nálad a net)Szerk: engem nem zavar a légkábel. Amúgy ez most Vecsés ahol kiengedik a kerozint?
-
bigdady
nagyúr
-
Nooeca
senior tag
-
Nooeca
senior tag
Semennyiszer, mert elbeszélünk egymás mellett:
Te mit állítasz: Jó a földkábelezés.
Én mit állítok: A UPC nem fog földkábelezni.Most nekem leírhatsz 2 regényt 3 verset 18 ódát a földkábelezés előnyeiről, de a UPC vagy oszlopoz, vagy kihagy.
Tovább szép napot neked! Szerintem egyszerűen leírtam hogy érthető legyen.
-
Nooeca
senior tag
Hát igen, de Monoron megbízható források szerint már építik az oszlopokat az olyan területekre, ahol föld alatt fut a kábel. Méghozzá azért mert már megkezdődtek a beszerzések az ADSL hálózat kiváltására.
Gondolom mondanom sem kell, hogy költséghatékonyabb oszlopokon vezetni a kábelt mint föld alatt. Illetve a Démász oszlopait valamiért nem akarják használni.
+ még az is fontos információ, hogy pl. Újlengyelben az Önkormányzat eleve jóvá se hagyja az oszloptelepítést, ezért sem kapott a Berotel ott zöldutat. Szóval a UPC-nek sem lesz olyan könnyű megoldani a körzetet, ha tényleg több helyen fejleszteni akar és nem csak Monoron.
-
Nooeca
senior tag
csak tényeket közöltem. az szerintem nem fika.
Mondjuk arészből jó lenne a fejlesztés, hátha a konkurencia ára - Telekomé pl. Digi már nem tud hova csökkenni - lejebb menne, mert azért úgy nagy potenciál lenne a Telekom részére itt a körzetben. Úgy nagyjából követem a híreket a 29-es körzetből, jóbarátom "viszi" a facebookos csoportot és azért meg kell vallani hogy a Telekom/Berotel/Digi párosra - teljesen mindegy melyikről beszélünk - úgy szálltak rá a lakosok mintha hárpiák lennének - jó értelemben.
Tapasztalataim szerint azt szűrtem le hogy akinek fontos a net a körzetben az már váltott, ha pontosan megnézzük a listát, van még pár üres "település" ahol csak a monopolhelyzet él, de azzal az a helyzet hogy viszonlyag kis létszámú települések. Lakosság szerint már bőven a döntő többség netközelbe jutott.
Ugye aki meg váltott annak 1-2 éves szerződése van, inkább utóbbi a kedvezmények miatt, szóval nem gondolom hogy visszaváltanának UPC-re, főleg nem egy ilyen szivatás után, amit ugye jóideje leműveltek velünk. Persze vannak előfizetők, akik csak sokalják az árat, őkat még rá tudta venni a upc hogy maradjanak, nagyobb csomag olcsóbb ár keretében, de azért valljuk be ők sem azért maradtak, mert hogy jelentős netigényeik lennének.
Szerintem akármi történik ezt a körzetet olyan értelemben bukta a UPC, hogy új előfizetőkre itt - a körzetben - sehogy nem fog nagyon számítani, illetve előnye meg az, hogy sokan megkötötték, és nem is foglalkoznak azzal hogy van más, csak legyen elven, megtartják, és ezek majd fejlesztve lesznek. De hiába építenek mondjuk koaxot Pilisen vagy Monoron, aki akart váltott, szóval új előfizetőjük nem lesz jelentős mértékben, főleg hogy amire lejár a 2 év hűség, addigra már bizonyos változtatások is lehetnek Telekom részéről sebességben.
-
zsolesz7503
tag
Én értelek nem lenne baj a UPC-vel HA fejlesztene. Sajnos a cég csak átvette a fejőstehenet és most vakaródzik. Remélem azért lesz még 1x konkurencia a UPC mert ha komoly fejlesztésbe kezdene maradnék én is ott. 8. évemet töltöm náluk sajnálom hogy váltani kell de ez már a 21. század fejleszteni kell.
-
zsolesz7503
tag
Amiről te beszélsz az a Fiber Power az itt a büdös életben nem lesz lévén a T már itt kopogtat nem érné meg nekik eröltetni szerinted ki menne vissza ennyi szopás után? Jó lesz nekem a T egyenlőre talán az 50Mbit is elég később meg kiderül. 6 megával szedni dolgokat az annyira nem lenne rossz a 120-as már picit drága jó tudom csak 1500ft-ról beszélünk de majd meglátom. Múlt héten 2x kaptam fizetés emelést ha még idén nyáron kapok még 5-10% emelést akkor 120-as lesz.
-
zsolesz7503
tag
Gondolod hogy a UPC éppen Pilis-re hozná el a gyors netet? Hát erősen kételkedem lévén nagy a 29-es körzet. Ha fejlesztenek is Monoron évekig tarthat mire Pilis-ig elér lásd Telekom. Ha szeptemberig ideér a T azonnal beköttetem legfeljebb 6 hónapig 2 szolgáltatónak fizetek a netért. Amúgy is a UPC csomag drága mint más is írja. [link]
-
fsdb
aktív tag
Én maradtam a UPC-nél maximum 5 mega, 200 mega osztva 10-el, ha mind egyszerre vannak rajta, lássuk csak...
Unokatesóm kollégája (jól kezdődik) a biztonság kedvéért behúzatta az 500 megás digit nehogy belassuljon. Csinált egy bulit, ahova mindenki vitte magával a maga a kis kütyüjét és tesztelgették. A fáma szerint nem igazán sikerült leterhelni.
-
poli27
veterán
Te miért hasonlítasz össze egy minicéget egy mammut céggel? Persze hogy a mammut olcsóbban tudja adni,meg amúgy is az Magyarország legolcsóbb szolgáltatója... Hasonlítsd az egy kaliberű cégekhez, és látni fogod azok árai is kb ilyenek, mert nem tudják olcsóbban adni, ugye fenn akarnak maradni... Nem mindegy hogy 100 előfizetőd van vagy 1000000.... tudod osztozik a költség
-
Nooeca
senior tag
Miért személyeskedés, hogy leírom hogy off az, hogy leírod azt, ami egyrészt senkit nem érdekel - hogy te mikor mit csinálsz - másrészt nem ide tartozik és zavaró!? Mindezt egy olyan hozzászólásra, ami alapvetően meg topicbavaló.
Konkrétan kijelentetted hogy a játék az haszontalan, értelmetlen időpocsékolás... nem számodra, hanem úgy általánosságban... ennek meg nem itt a helye, ne csodálkozz hogy van aki nem nézi ezt jó szívvel. MErt amit te csinálsz azok között meg számomra is van időpocsékolás, mégsem írtam le, hiszen senkit nem érdekel... és nem is ide tartozik.
-
Nooeca
senior tag
Attól mert te nem szoktál, még más szokott, így feleslegesen írod le, hogy téged ez nem érint... Ez a hozzászólásod 100%-ban off és zavaró... Az internet előfizetők egy jelentősen nagy része szokott játszani, ismerősöm is így tesz közel 50 évesen.
Mi több néhai nagyapám is szeretett játszani 70+ évesen. (igen online játékokkal).
Kicsit olyan ez a hozzászólásod, mintha te lennél valami nagy sztár, akinek fontos a napi rutinjának a részét megosztania egy internetes topikban. Közben meg mint tudjuk... ez nincs így.
-
blacika
tag
Nekem a UPC 12/1,5 havi 5 ezer Ft. Iszonyúan kellene legalább 60Mega le és 50 fel. Nyilván ha minden másodpercre szétosztanám egy évben elég lenne talán a 10 mega is, de hát az élet nem ilyen, hirtelen kellenek a dolgok és ennyi. Arról nem is beszélve, hogy pl egy WOT típusú játékban, hétvégén olyan mozgásod van UPC alatt hogy "drunk" vagy "noob" illetve "drunk noob" jelzőkkel jössz le a pályáról.
Szóval mint a megváltót várom a 200/100-at fix ipvel 11300 Ft-ért. (i74790+2x8ddr31600Mhz+gtx470) -
fsdb
aktív tag
Akkor nem csak Nagykátán nem lett volna.
Azért nem kell mindjárt arra gondolni arra, hogy itt a végítélet.
A szolgáltatót is lefelejtettem.
Piszkáltak, hogy nincs, én meg átzavartam az illetékest a szomszédba,
és úgy fogadták, hogy nálatok sincs?
Akinek kellett érthette, de igyekszek majd pontosabban fogalmazni,
csak ugye készültem már ebédelni. -
radio100jozs
őstag
Hát nincs azzal semmi gond, csak az átlag felhasználó, és most tágabb ismerőseimet értem ez alatt, nappal reggeltől estig dolgoznak a munkahelyen, majd este pár óra otthon a családdal, aztán alvás, így közben nincs arra idő, hogy fél napokat netezzenek, videó, játék...stb az emberek. A gyerekek meg ugye iskola, ovi, na meg leckeírás, így tényleg hihetetlen számomra, hogy kinek van ennyi ideje lógni a világhálón, de ez lehet csak nekem furcsa, mert ok, vannak hard-core játékosok, akik 0-24-ben nyomják, na de azoknak sem ADSL-jük van szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Milyen routert?
- Opel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest