- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz
Intruder2k5 #8212 üzenetére
192.168.1.1
lehet a routeren belül kéne engedélyezni. de akkor a routert kell a géppel összekötni,hoy lgyen net, mert így ha rá is dugtam a modemre a routert, bepögyögtem ezt a címet,de nem hozta be.
-
csababarca
őstag
válasz
Intruder2k5 #8210 üzenetére
T-nek? 192.168.1.254
a routeré 192.168.1.1
-
csababarca
őstag
válasz
Intruder2k5 #8206 üzenetére
Rendben, hazamegyek kipróbálom.
Az is mindegy hogy az asztali gépbe melyikről megy le kábelen a net ugye? -
csababarca
őstag
válasz
Intruder2k5 #8204 üzenetére
Második eset lesz, az első bonyolult az én antiműszaki lelkemnek
Szóval a T-s modem bármelyik LAN portjàt összekötöm a másik WAN portjával és ennyi?
Ilyen esetben melyikhez kell csatlakozni mondjuk egy telefonnal? Mindkettőre lehet tetszőlegesen? -
csababarca
őstag
válasz
Intruder2k5 #8194 üzenetére
inkább a kábelek nem értették meg egymást. Cseréltünk egy vastaggabb, jobban árnyékolt scartra, az javított a helyzeten.
-
csababarca
őstag
válasz
Intruder2k5 #8192 üzenetére
két set up box volt.
Volt egy előfizetés a upc tv-re meg egy a digi tv-re.
Valahogy a upc-s zavarta a digis kábel jelét.
Ezt onnan tudom,hogy ha kihúztam a UPC-t, vagy áramtalanítottam és csak a digi volt bedugva semmi baja nem volt.
Illetve,most a T-sel sincs baja. -
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #8182 üzenetére
A vdsl-t kellett volna meglépnie ez lett volna a legolcsóbb.... dehát ez pénzbe került volna...
-
Nooeca
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8133 üzenetére
hogyne ismernélek, mivel a lakótársam seimon.
És már elég rég követem a fórumot!
-
Nooeca
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8131 üzenetére
én se gondolom valósnak az információt, hiszen akárhányszor mérem akár az ADSL-t változó az eredmény.
Egyébként ha jól rémlik talán 3 volt koaxnál 5 optikánál. De ez is hülyeség mondom, de az a lényeg, hogy amikor volt egy teszt, abban a tesztben jobban szerepelt a koax.
Igaz hogy azthiszem 3 mérés volt, csak a koax pl. majdnem pontosan az a sebesség volt 3 ms-el mint amire előfizetett a vevő, az optikánál meg talán őt, kicsit veszteségesebb nettel. (példának okáért 10 mbit 9,9 koax 9,87 optika.)
De ez infrastruktúra kérdése is. Szóval lehet egyiket itt a másikat ott mérték és máris nem jó az eredmény.
Én csak azt írtam le, ami a tesztben szerepelt.
jah az biztos hogy a 3 mérés nem egymás után történt hanem 1-1 óra elteltével.
[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
asdf_
veterán
válasz
Intruder2k5 #8116 üzenetére
Ehhez videkre sem kell menni, nekem ket budapesti ugyfelem van, ahol 4/0.5-ot bir csak prezentalni a T, es ebbol csak az egyik van hytas teruleten. Aztan sok ev utan meguntuk es lavoros internet van mar mindket helyen.
-
wopi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8113 üzenetére
ED3-ra van már Technicolor nevű csoda is, amit ha jól emlékszem a UPC által már ismerhetünk. És igen, mivel ED3-ra sosem adtak modemet, csak "HGW"-t, ezért ahogy te is írod, vagy Dlink vagy EPC3925. ED2 modemek voltak anno (pl Thomson).
Bár ahogyan pár napja követem az eseményeket, nem hinném, hogy a 29-es körzet egyhamar ED3 terület lenne.
Miért ennyire hányattatott sorsú ez a terület?
-
BBéci
legenda
válasz
Intruder2k5 #8109 üzenetére
"Ennek már kezd egy kicsit Telekom reklám szaga lenni, fűként ezzel a 49 napos reggel..."
Örülök annak, hogy nem csak én érzem így.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8107 üzenetére
Betelefonálsz és kapsz másikat. Unokatesómnak is adtak, és Dabason is adtak egyik ismerősnek.
Még a modemet is megmondhatod, ha van készleten olyat adnak. PL. Hauwei xyyfsdfsH.
Mi több, egy hét alatt kiviszi a saját futárjuk, még be se kell menni érte!
Én is a UPC-hez vagyok szokva, aki még akkor se cseréli ki a modemet ha ki kéne... na mindegy. A Telekom nem ilyen.
-
koháry
tag
válasz
Intruder2k5 #8091 üzenetére
Nagyon jó ötlet. Amíg az oszlopon dolgoznak kell beléjük lőni a nyomkövetőt, akkor nem tudnak elfutni. 😄
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #8077 üzenetére
Monortel előtti időben sok településen még telefonhálózat sem volt kiépítve...
-
radio100jozs
őstag
válasz
Intruder2k5 #8071 üzenetére
Van ilyen,de, ha személyesen beviszed az eszközt, akkor rögtön zárják a szolgáltatást, és a számlázásnál is addig a napig terhelik csak a díjakat.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8064 üzenetére
Ha bekapcsolod a Bridge-t (én már próbáltam T-s szakik si ezt mondják), akkor egyszerűen elhal a TV és a Telefon. Nem tudom milyen a megvalósítás, de tényleg.
Ezért adnak csak H-s hauweit (azaz olyat ahol beállíthatod a Bridge-t) olyan előfizetéshez, ahol csak net van.
Kérheted csomagnál is, adni fognak, de ha átállítod amire ők eleve figyelmeztetnek is, a TV és a telefon elhal. -
Nooeca
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8062 üzenetére
Ez így nem igaz, hiszen ha csomagot rendelsz, akkor a Bridge lelövi az IPTV-t és a Telefont is.
Ezért csomagajánlatoknál 8245-es számú Hauwei-t adnak, ebben le van tiltva a bridge.Na de ha csak netet igényelsz, akkor általában 8245H számú Hauweit adnak, vagy ha nem, kérhetsz tőlük (fognak adni), így be tudod állítani Bridgére.
-
Istv@n
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8047 üzenetére
Hello!
A T-home-os nethez is lehet használni úgy a saját routert, hogy a router publikus ip-t kap. Nekem így működik. (Huawei HGW, Dabas)
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #8054 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy van aki megtartja ADSL-t tartaléknak vagy fontos a publikus ip cím, vagy festés után nem akar újabb bekötést van riasztó
29-ben váltanak Telekomra, más területeken pedig Telekomról váltanak UPC-re. -
radio100jozs
őstag
válasz
Intruder2k5 #8051 üzenetére
Nem gondolkoznék sokat, ha a T-Mobilnál nem volnék hűségbe, és van Tablet is, így második sim is van megosztásra, az ADSL meg otthon fixen van, s a nap nagy részében meg nem is vagyok otthon.
Na majd kitalálom. De nekem is az egészből a döbbenet jön le, hogy mi történt, hogy ilyen árakat adnak az UPC-nél, ennyire súlyos a helyzet az ügyfélvesztésben már most?
-
koháry
tag
válasz
Intruder2k5 #8047 üzenetére
Az kétségtelenül igaz. Nagyon be lehet ijedve az upc ha ilyeneket ajánl fel. Nekem pár hónapja kb havi 200 forintos kedvezményt adtak volna, de nem tudtak meggyőzni.
-
koháry
tag
válasz
Intruder2k5 #8041 üzenetére
Én biztosan nem írnák alá. Lehet, hogy jó ár, de eleget élősködtek már rajtunk. Ha nem kell a nagy sebesség a telekomnál is van 3-4 ezer körül kis csomag, ami még így is gyorsabb mint a 8 megás upc.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Intruder2k5 #8038 üzenetére
Igen, van egy vezetékes vonalunk már 20 éve, csak most pont nincs ADSL rajta, mobilnet van. Este visszahívom, hogy mit gondoltam ki :-)
-
puma72
tag
válasz
Intruder2k5 #8007 üzenetére
Elnézést kérek mindazoktól akit sértett a hozzászóláshoz a válaszom!
És igen nem ide tartozik, csak nem tudtam szó nélkül hagyni. -
válasz
-
BBéci
legenda
válasz
Ez korrekt volt, fogadd elismerésemet!
-
Nooeca
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7992 üzenetére
Egyelőre ugye az a cél, hogy a 30mbit meglegyen országszerte.
Ezt pl. a vDSL már tudja, a koax is és az optika is. Egyedül az ADSL és az ADSL2 az, amit korszerűsíteni kell.
De addig nincs bitráta emelés, amíg a szerverben fut ezek közül is valamelyik.
De egyébként ezt a technikai dolgot se értem. A telekomnak ott van pl. a T-systems ága, szóval elég közel van a technológiai és szoftveres megoldásokhoz. Mennyiből tartana kiépíteni egy olyan megoldást, amit használhatnának normálisan a TV-kben is, így megszüntetvén a fent leírt boxosdit.
Jó azt még megértem hogy ha UPC-ről beszélnénk nem lenne ez érdek, mert ugye a UPC direkt próbál boxosítani és direkt ilyen drága náluk a havidíj, mert lényeges forrást várnak magában csak a boxok kiadásából is. Így nekik nem gond a plusz sávszél.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #7985 üzenetére
[link] van ilyen modul ami ezt tudná, csak a tvk szoftvere nem tudja sajnos.... nekem UPC direct van dual tuneres tv vel ilyen cam modullal és nem megy, tehát nagy parasztvakítás a Samu részéről az ikertuner!Bezzeg az osztrákoknál, a svájciaknál és a németeknél dupla tuneres tvt dupla ci kártyafogadóval látják el, de kis hazánkba ezzel is átbasszák az embert,Nekem pont emiatt van a békéltető testületnél ügyem a samsunggal, ugyanis bőszen hirdeti mindenhol (kiadvány stb stb) hogy iker tuner 1 felvétel és1 másik nézés,pip funkció benne de egyiket sem lehet benne használni, és ez a fogyasztó megtévesztése, mert sehol nincs leírva hogy ez csak ingyenes csatornákkal működik...
-
Samott
addikt
válasz
Intruder2k5 #7981 üzenetére
Valoban ket tuneres tv kellene a hatterben rogziteshez, de az en tevem igy is folyamatosan rogzit, tehat barmikor visszatekerheto. A doboz es a pluszt taviranyito ezeknel sokkal nagyobb kenyelmetlenseg.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7981 üzenetére
Akkor lesz az igazi, ha a TV-nek beépített háttértára lesz, az USB csak arra kell, hogy lementsd az adatokat, és a sima TV úgy feldolgozza majd a digitális adást, mint az analógot, azaz csak rádugod a központi modemet és nem kell semmi, mint az analógnál.
Természetesen a kényelmi funkciók megtartásával, mint pl. a felvehető, visszatekerhető adás, rögzített felvétel stb.
Az hogy megint rádugsz egy USB-t mint ahogy fentebb írták az megint egy olyan kokány megoldás mint a box.
-
adika4444
addikt
válasz
Intruder2k5 #7837 üzenetére
Van még ott a környékeden valaki aki az UPC jelenléte ellenére még is Invitel ADSL-t használ? Mert szerintem nincs, így Invitel kapkodgat...
-
M^xx
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #7705 üzenetére
Normál esetben igen, de itt nem volt konkurencia, itt magas árak voltak és aki blöffölt és lemondással fenyegetőzött, jobb árat tudott kicsikarni pár száz forinttal 10% ami még akkor is drága volt. Mióta van konkurencia 40-50% is le tudnak menni az árakkal.
-
PAUBEN
tag
válasz
Intruder2k5 #7369 üzenetére
PPPoE 1492 érték korrekt is?
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #7189 üzenetére
jah csak nézd meg a Digit vagy a Telekomot 1-5 között mozognak azok a speedtestek amiket többnyire berakosgatnak.
speedtestel szoktak pinget is mérni, pesti vagy akármelyik szerverre csatlakozhatsz
vagy megpingeled a bix.hu-t. -
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #7145 üzenetére
Kéne egy hibrid modem, ami a letöltés a koaxon csinálná, a visszirányú kommunikációt meg adsl en, így lehetne gyors letöltési sebesség, igaz a feltöltés lassú lenne, sztem kivitelezhető lenne a dolog
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #7145 üzenetére
Na, ez itt a probléma. Megörökölték a monornet szarját és kb ezen szolgáltatna még 500 év múlva is. Pedig lett volna idejük fejleszteni. Sajnos szartak rá.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #7132 üzenetére
Jaja, optikán 120-nál többet is lehetne adni kicsit vicces hogy Telekom optikán 120-at ad UPC koaxon pedig 240-et.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #7120 üzenetére
Csak netet úgy érdemes váltani ha egy alap telefont is kér csak net esetén drágább az előfizetési díj.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #7120 üzenetére
Úgy értettem hogy amennyiben az illető nem szeretne váltani iptvzni stb
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #7117 üzenetére
Ha elég a 12/1,5 vagy 18/1,5
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #7117 üzenetére
Néha úgy érzem itt nem is mindenki szeretne konkurenciát, és nem is csak a sebesség a gond, hanem leginkább az ár... és ez gond. Azt hittem mindenkit az érdekel hogy legalább 25 mega legyen az internet és ne legyen a ping 10-nél magasabb... vagyis a minőség...
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #7060 üzenetére
Nem néztem meg a csatlakozóját, csak a kábelt láttam, meg a modemet, és nem rj11.
Okosítok? Te kötsz bele, írom hogy "garantálják a 30-as netet", és már azt is kiforgatod. Élőben is kiforgatod mindenki szavát?
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #7056 üzenetére
Nem tudom mit kapott, én csak a kábelt láttam, és nem az ami nekem van, vagyis nem telefonkábel.
Onnan gyanítottam hogy nem ADSL. Mivel ha az lenne az menne a modembe.
És légyszives ne forgasd ki a szavaimat, nem garantált sebességről volt szó, hanem hogy a 30-as netet tudják garantálni. Nem tudom miért vonsz ebből messzemenő következtetéseket, de segítek értelmezni:
30-as netet tudják úgy adni, hogy betartsák a garantált sebességét. Nem tudom mennyi neki a garantált.
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #6942 üzenetére
A 29-es körzetre való tekintettel írtam 1-2 hónapot, főleg úgy, hogy nem csak errefelé terjeszkedik a Telekom egy időben. Más alvállalkozók is dolgoznak neki.
http://www.telekom.hu/rolunk/innovacio/technologia/optikai_halozat/hol_erheto_el
Ezt anno tele spammoltuk a 29-esből, lehet ez is közrejátszik.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6858 üzenetére
Köszi! Anyóséknak 2 tv-jük van. Oda meg két sd is elég. Egy crt tv-jük van és egy lcd. A crt-re elég az sd, meg az lcd-re is.
Nekem meg elég a nyet, mert upc directem van még egy évig. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6855 üzenetére
Jó lenne, ha betennék, mert anyósék váltanának szolgáltatót, az biztos. Az adslnél szellemképes sok adás, gyakorlatilag élvezhetetlen.
Egy dekóderre hány tv köthető a telekomnál? -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #6754 üzenetére
jajj
-
M^xx
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #6754 üzenetére
már nekem is!
-
BBéci
legenda
válasz
Intruder2k5 #6742 üzenetére
Ritka ocsmány kinézete van annak az oszlopnak.
Nem tudom, hajlandó lennék-e elviselni a látványát az ablakom előtt egy 200/50-es net kedvéért.
Azért kipróbálnám! -
poli27
veterán
válasz
Meg egy optikai kötődoboz.... ezen a képen pont a táp feladás nincs rajta, ezek csak tápegységek!
-
seimon
tag
válasz
hosszában volt fent. nem így függőlegesen, hanem vízszintesen. Csak feltűnt.
Nem, a 2011-es képeken nincs rajta. Ez valami új lesz - legalábbis azután kerülhetett fel. A hálózati vezetékek alatt egy elég vastag kábelen van rajta, nem az oszlopnál, hanem az oszlop után picit.
Én se járok arra, csak arra jártam akkor.
-
M^xx
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #6712 üzenetére
hibás üzi, bocsi
-
M^xx
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #6642 üzenetére
Benéztem...
Nem voltam tisztába a hálózatok megnevezéseivel. ADSL hálózat FTTH hálózat
Lényeg, hogy amit most húznak az FTTH hálózat itt Dabason, ami végre elérhető lesz.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #6606 üzenetére
-
degec
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6528 üzenetére
jól mondod mint üzleti előfizus most 2*12 őt fizetünk 2 ingatlanban. erre gondoltam hogy adnak 2*2*12 őt és maradhat minden így, további két évre! részemről korrekt ajánlat főleg úgy hogy tizedéért kapok sokkal több sávot nemsoká by T
, onkrét ajánlatot várok és lebegtetem az upc ügyfélszolgon..hátha ügyfélmegtartó ajánlatba betesznek fel ennyiért..vagy amit én ajánlottam
namajd kiderül..
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5 #6525 üzenetére
Nagyobb csomagban több pénzért mehetne lazán.
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5 #6517 üzenetére
Megnéztem saját irányító számmal csak ilyen soha nem halott meztelen rezes dolgok vannak jó drágán a koax meg sehol nincs. Pedig sok éve itt a Telekom koaxon is.
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #6517 üzenetére
Az mondjuk tényleg vicces, hogy a UPC állítja, hogy több mint 1 városban (vagy faluban), ami 29-es körzet, meg tudták oldani a fejlesztést. Azt hogy hol, nem tudom.
-
degec
senior tag
válasz
Intruder2k5 #6493 üzenetére
én sem hittem a csodában, + naív sem vagyok, de mi két céges előfizetéssel is rendelkezünk gondoltam az többet nyomhat a latba minta sima átlag júzer levele ! DE N E M !!
mondjuk erre milyen válasz jöhetne ? őszintén ?? ami nem rizsa!
-nincs mer nem akarunk
-egyszer votmáá
-minek?
-nekünk így extraprofitos jó ez így..
egyéb valóban értelmes választ el sem tudok képzelni ! mert nincs is !
Amúgy részemről kár a UPC-ért, mert felénk nagyon jó volt a kábeltv és a net minősége is.. sosem szakadt, atom gyors volt jó a ping..stb.. csak a feltöltés kevés az az 1,5megabit.(100 és 500 méterre vagyunk a központtól)
De majd higgadtan bemegyek ""hisztizni"" és hátha kapok 2x12/1,5megabitet / felhasználási hely változatlan áron, veszek egy dual wan-os routert aztnán elleszek további 3 évre!ehhe ehhe
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #6482 üzenetére
Mediacard => nemkell, sőt sohasefog kelleni, mert ha kiépített upc lenne, akkor videótár, telekomnál meg az ott lévő izé nem müködne vele.
Analóg adás hiánya talán zavarna, de egyelőre csak 1 box kell, később lehet kérek mégegyet. Nem értem milyen 3 box fogyasztásról beszélt?!
Ha a központi egység nem is, de a TV-hez járó box, esténként pl. biztos hogy áramtalanítva lesz.
A központi modemen kivül az internethez kell/adnak külön modemet, vagy onnan mehet egyenes a routerbe?
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #6478 üzenetére
Nem reménykedni kell, hanem tevékenykedni, max ők veszítenek nem én
Tudom hogy sóherek, de szerencsére ma írt vissza a HFC. Jelenleg Dabas, Ócsa és Felsőpakony folyik a csapon, eközben a Dabasi kistérség tervezés alatt van.
-
válasz
Intruder2k5 #6473 üzenetére
VDSL esetén sem kellene, hogy lassabb legyen IPTV mellett.
Az tényleg gáz ha 10-15 Mbps mellé eladják az IPTV-t is. -
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #6468 üzenetére
Egyetlen hátránynak azt tartom, hogy egyszerre csak 1 hd lehet, és mégnagyobb gond, hogy van aki szerint lassíthatja is az internetet.
De ez inkább csak elvi kérdés, mert én a 30 megát se használom ki úgy, hogy megérezzem ha hiányzik belőle 5 mega.
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #6466 üzenetére
Néztem már IPTV-t sokszor, itthon meg UPC van. Ha a UPC olcsóbban adja a TV-jét, érthető hogy meghagyom. Ha nem akkor meg IPTV lesz. Én nem dramatizálom túl a dolgot.
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #6464 üzenetére
Nekem oszt hót mindegy, hogy UPC vagy Telekom.
Tudom hogy nem engedékeny, mert mint írtam, most kedvezményesen kapom a cuccot, a régi hűségem miatt, ami már lejárt, de nem drágult. Most ingyé van a Telefon.
Ha a 2,5-ös netemet 8-as netre növelném, akkor nem csak ennek különbözetét kellene kifizetnem +-ban, de a Telefonomat is. Kedvezményes ajánlataik szüntek meg, ügyfélmegtartó ajánlataik még megvannak. A kérdés csak az, mennyit hajlandóak engedni.
De nem csodálom. A 29-es körzet már legalább -20-50 millió forintot / hó vesz ki a cég zsebéből a konkurencia miatt.
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #6462 üzenetére
Ha bejön a Telekom, akkor talán ha le akarom majd mondani a cuccokat, a TV-t önmagában hátha olcsóbban adnák. Ha bronz áron kapnék goldot, akkor nem kérdés hogy meghagynám
-
BBéci
legenda
válasz
Intruder2k5 #6458 üzenetére
Csak 1300 euró, nem 1500. Itthon 350000 forintért árulták.
Szarból valóban nem lehet várat építeni, mégis az analóg adások képminősége egészen meglepően jól mutat a Pio által 1080p-re skálázva. Nyilván nem mindegyik, mert némelyik iszonyúan pocsék, azokból még DVD-minőséget varázsolni is lehetetlen.
DVD-t is kivételesen jó minőségben játszik le. Igaz, bő két hónapja be sem volt kapcsolva, tévét is alig nézek, inkább "kölcsönzött" sorozatokat, aktuális sikerfilmeket. Ezért írtam pár napja, hogy számunkra a MinDig TV ingyenes csatornái is elegendőek lennének. Pénzkidobás Digital Gold HD-ra előfizetni.(#6457) asdf_
Muszáj csipkelődni? Talán irigyled? -
asdf_
veterán
válasz
Intruder2k5 #6456 üzenetére
Ha figyelmesen olvasol, a dvd rogzitojet dicserte az egig, nem az analog adas minoseget.
-
BBéci
legenda
válasz
Intruder2k5 #6454 üzenetére
Ami nagyon jól jöhet merevlemezes DVD-felvevőt használó családoknak. Nekünk is van egy és nem szeretném nyugdíjba küldeni, mert brutálisan jó a kép- és hangminősége, ami el is várható egy 1300 eurós géptől. [link]
-
BBéci
legenda
válasz
Intruder2k5 #6377 üzenetére
De van, egy barátom lakik ott, de hardcore letöltő, szüksége van a teljes sávszélességre. Egy újabb előfizetés eléggé bonyolítaná az életünket. Nem szeretnék a mostaninál többet költeni a három tételre, inkább kevesebbet.
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #6358 üzenetére
Nem. Legkésőbb 2018-ban, de várhatóan még előtte 2016-17-ben, de a UPC 99,99%-ra fejleszteni fog.
A 29-es körzetet több okból se fogja eldobni:1. Már eleve megigérte a fejlesztést, modern TV szolgáltatást is képesek nyújtani, így a körzet leállítása kizárt dolog.
2. 2018-ra 99,9%-os optikai, vagy Vdsl lefedettség szükséges (vagy kábel) országszinten. Ez egy úgyanolyan fajta történyi előírás mint az analóg tornyok lekapcsolása. Ennek anyagi forrása megvan (több 100 milliárd).
3. A 2018-as dátumot látván, kérdés, mikorra végez a telekom a körzetben. Lehet elhúzodik egészen 2018-ig, lehet már 2017-ben befejeződik, de 2016 is lehet. (csak ott kell terjeszkednie elsősorban, ahol nincs alternatív korszerű internet), ha ez megtörténik a UPC is lépni fog a körzetben.A UPC eleve valótlanságot állít, a fejlesztés nem lenne oly bonyolult mint azt gondolnánk, engedélyeknél sincs az, hogy rengeteg kell belőlük, a fenéket, csak az önkormányzattól kell engedélyt kérni. Állításuk szerint az anyagi forrás rendelkezésre áll.
Megteheti azt is, hogy az adott optikát fogja kibérelni.
-
BBéci
legenda
válasz
Intruder2k5 #6349 üzenetére
Ez nem minden esetben igaz. Másfél éve emelték a 10/1-et 18/1-re úgy, hogy közben csökkentették az árát 4100 forintra. 17 éve vagyok a körzetben UPC-s.
(#6350) Burrit
Mert az IPTV képminősége elmarad a kábelesétől. -
BBéci
legenda
válasz
Intruder2k5 #6346 üzenetére
" Illetőleg a 29-es topikban szerintem még globálisan is felesleges Fiber Power-t hasonlítani bármihez..."
Erről van szó.
Majd akkor, ha itt is elérhető lesz. -
Burrit
tag
válasz
Intruder2k5 #6268 üzenetére
Nem variálok már, nem szándékozom velük szerződést bontani 2 év után, ha csak nem jön addig más szolgáltató, jobb ajánlattal. Majd 2 év után faragunk az áron!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #6260 üzenetére
Korábban én is leírtam ugyanezt.
Burrit: Idővel ki lesz cserélve a másik két készülék is aztán érinteni fog ez a probléma. -
Burrit
tag
válasz
Intruder2k5 #6260 üzenetére
Nem világosítottak fel, de tudtam. Nem is akartam HD-t, de havonta 300ft-al drágábban kaptam meg, így nem igazán érdekelt, akkor legyen!
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #6125 üzenetére
Nekem se szülő se haver nincs abban a házban jelzem
Becsöngettem és megbeszéltem velük kapnak tőlem netet ingyen és ennyi -
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #6111 üzenetére
Lejárt szerkesztési idő miatt nem fejeztem be
leviske: Vagy a tévét hagyd (médiacard/iptv miatt) UPC-nél és Telekomtól kérj net (30,50és120ast adnak hiénában) mellé 200Ft-os telefont így is megkapod kedvezményesen. -
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #6109 üzenetére
Szerintem üzletkötőt.
leviske: Ha nem hajlandók foglakozni veled, rendelj meg Telekomtól hiéna csomagot, 10alatt kapsz 120/10-es netet+hd adást+telefont. -
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #6067 üzenetére
Díjnemfizetés esetén a szolgáltató az előfizetés 90%-ával korlátozhatja a sebességet, és letilthatja a TCP 80.as portot.
Nincs semmiféle korlát.
De mivel nem a szolgáltatórol akarok diskufikázni, ezért itt folytatom a csevelyt mivel Ócsa jobban érdekli az ott élőket, és ugyis itt keresné az ember
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5 #6065 üzenetére
nem vagyok ócsai, csak gondoltam beírom ide ha már 29-es körzet.
ÁSZF-ben nem írnak forgalomkorlátról, csak 2 év hűségről.
Ezek az optikai árak alig pár naposak, most húztak optikát ócsán.De ez optika nem mikró.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #6033 üzenetére
Majd később lesz probléma, legrosszabb esetben visszaviszi a tévét a UPC-hez és kér 3 médiacardot.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #6029 üzenetére
Ha azonosat néznél akkor is kiírja hogy kapcsolja ki a másik beltérit ahhoz hogy nézhesse.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #5981 üzenetére
Digi: Gyál, Ecser, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Maglód, Péteri, Sülysáp
T koax: Gyál,Ecser, Vecsés, Üllő, Gyömrő.
Telekom FTTH: Nagykáta, Szentlőrinckáta
dr.bubo: ed3 is tudja a gigabitet -
logarithm
őstag
válasz
Intruder2k5 #5981 üzenetére
Van persze pl: Gyál, Vecsés
(de itt még T is van.)
-
PAUBEN
tag
válasz
Intruder2k5 #5932 üzenetére
és ilyenkor mi a teendő? esetleg nem bírja a vonal a 12mbitet?
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest