- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
DuplaZso
aktív tag
-
DuplaZso
aktív tag
No hallod, megcsillant végre a remény. Mondjuk attól függetlenül se egy fia szórólap, se más még az égvilágon. Holnap jól körbejárok, hogy vajh hogy is lesznek a kötések ? Merebbe hijábalesz benneja zinfó, rácuppanni nem lehet csak úgy, imitt-amott. Pedig már használnám erőteljesen.
Nyomoriaknak meg a hipermodern netjükhöz tartozó modemet lökném az asztalukra.
-
Infomaker
tag
Pár napja valaki megint bekérdezett a facebookon a Diginek hogy mizu Monoron, azt írták most is hogy folyamatban a bekötés.
Lehet, hogy gerincet építenek vagy engedélyre várnak, mittomén.Nekem hogyismondjam szakmába vág a dolog, és sokszor van olyan, hogy egy bérelt vonal építés 90 munkanap, ebből 10 a tényleges fizikai munka.
-
Dictator^
veterán
Nálunk kb 1,5-2 hét késéssel jött a levél az üzletkötő nevével..
Már mindeki linkelgette, de nekem még semmi nem volt a kezembe.. szóval nyugi
Ráadásul nem sorrendbe mennek, tehát amikor én megkötöttem, azután 1 héttel kötötte meg egyik cimbi is. Azt pár hétre rá szólt, hogy nála ottvannak a szerelők..nálam viszont még hír nem volt, hogy most mikor kötik.. persze 1 hét múlva hívtak engem is -
enginev3.0
félisten
Nem "egy vagyont" már párszor számolták itt de saccperkábé valahogy így néz ki.
vegyünk 5000embert a körzetből, akiknek pl van havi 6000res számlájuk a UPC-hez
5000*6000=30.000.000FtÉs csak itt Nagykátán több mint 5000előfizetésük van, és több mint 6ezres számlája mindnek, ugyan is, net, tv telefon, szinte minden tőlük jön
"Jó hogy" ezt teszi velünk, kinek nem piszkosul jó üzlet ez? havi több száz millió vagy milliárd Ft egyetlen körzetből, és a sok ember úgy is előfizet a szolgáltatásokra, hiszen legtöbb városban NINCSEN MÁS
Kérdés hogy miért nincs, ezt nem tudjuk
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest