- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Ezekkel nem tudok 100%-ban egyetérteni.
Bár annyiban igazad van, hogy nem lehet összehasonlítani mondjuk az ADSL-t az optikával, sem árban sem teljesítményben, viszont a kábeles net jellegéből adódóan csak azt tudod összehasonlítani, ami adott címen elérhető. Ha az egyik cég ADSL-t nyújt, akkor sajnos kénytelen vagy azt hasonlítani a másik cég optikájához, aki meg azt nyújtja.
Másik dolog a UPC optika. Ez sajnos egy téves elnevezés, mert bár valóban közelebb vitték az előfizetőhöz az optikai hálózatot mint ahogyan az korábban volt szokás a UPC-nél, de sajnos még mindig "lebutítják" azt EuroDOCSIS 3 rendszerre, tehát a szolgáltatási végpontra ED3 eszközök kerülnek ki, azok minden hátrányával az optikával szemben, és persze előnyével az ADSL-el szemben.
Az IPTV dologban egyetértünk, noha fosnak nem mondanám, de kétségtelenül praktikusabb a DVB-C, és saját szubjektív véleményem szerint szebb is.
-
Indian74
senior tag
ÁÁÁÁÁÁ semmi,csak 12 Mbit a NET,szakadozik,és egy asztali PC,2 telefon a wifi-n azt már be sem tölti a videót,és nem a router a rossz vagy valami hasonló,a Tv-vel úgy igazából most nincsen bajom,bár anno voltak ott is problémák,de a horizont go egy nagy kalap sz.r.
És az ára,hát az nem is mondom,kb ezért 300 Mbit és 106/31 hd kapnék a Telekom-tól.
Ja és azt nem is mondtam,Telekom előfiztésre még járna 30% kedvezmény ha magentát választanánk,van 4 előfizetésünk -
-
Tévé előfizetéssel van lehetőség arra, hogy néhány adót kódolatlanul lehessen venni bármilyen DVB-C képes eszközzel, Kiterjesztett digitális vételezési lehetőség
a neve neki. -
-
Így van, a box az optikai bejövő kábel miatt kell, és rákötni valóban csak egy készüléket tudsz, de elosztót beköthetsz utána, amit szaküzletben ~300Ft-ért megkapsz.
-
-
-Philip-
tag
Annyiban azért vitatkoznék ezzel, hogy az IPTV minősége leginkább a transzkódoláson múlik. Ha a szolgáltató szeretne spórolni a sávszél igényével és agyon transzkódolja a csatornákat akkor tényleg lehet borzalmas a képminőség.
Ez nem a technológia sajátossága, inkább csak a technológia adta spórolási lehetőségnek a következménye ha valaki erre használja.
-
Constantin79
csendes tag
Üdv. Kérlek ha az elavult ADSL-ből indulok ki ami volt akkor nem értem mi a bajod a Telekom IP-TV minőségével?? Szerintem felér egy DVD minőséggel simán. Miért baj az hogy a jót ajánlom? Bárkinek a saját döntése. . .
"Nem erőszak a disznótor" . . . - van a mondás.. . . . Tök jó a Telekom szolgáltatása és kész. Ez tény. Nem fizet semmit? Miért fizetne? (Panasonic Viera Okos TV-m van. Led. ) Akinek nem tetszik az maradjon és használja a 10 éve elavult ADSL-t és sznvedjen ahogy akar mit bánom én. . .
-
Gorbesz
tag
Ok, egy apro helyesbites szukseges, mert kaptam egy PM-et, amiben a bekotokre panaszkodtak. Elofordulhat, hogy nincsenek toppon, ez szivas. Akiket jelzovel illettem, nos oket faggattam amikor panaszkodtak. Vegul ilyen dolgokkal hozakodtak elo, hogy nem megy a hd stb. Es crt tv-n scart-al akarta igenybe venni. De neki legyen AKKORIS. Vagy egy pentium2 gepen 20 eves lassu HDD-vel az 500 miert nem annyi. Es a UPC szar meg a bekotok
szoval aki ezen a forumon panaszos, az nem tartozik az altalam emlitett kategoriaba, nehogy sertodes legyen. Mert akikkel beszeltem a forumot max az okori gorogorszagbol ismerik. Maradok tisztelettel
-
Shingen
addikt
Ma megbeszéltem az upc a dolgot.
Nem én kötöttem a szerződést hanem a szüleim.
Ügyintéző átvágta őket gold csomagról beszélt és mediumot tett a szerződésbe.
Mint azt a upc megtudtam nálunk lévő vezetéke ezt a sebességet bírja csak.
Gold 12 Mbit/s nem bírja.
Ez milyen már, 2017 mi az a 12 mbit erre ez a vezeték ezt sem bírja..................
Panaszt tettünk az ügyintéző félretájékoztatta a szüleimet.Medium meg 8 Mbit/s a legmagasabb sebessége a garantált meg 1Mbit/s tiszta vicc..........
-
choco01
addikt
+degec
Azért kérdem mert atakarok menni Telekomhoz a TV-vel is, csak husegem van UPC-nel.
És elvileg ha nem szerződok át, és megszüntetik a hálózatot akkor automatikusan felbomlik a szerződés..Erre mondta az üzletben dolgozó hölgy hogy ha minden jól megy idén teljesen átallnak..
-
degec
senior tag
dabason is van ilyen hely, ez konkrétan a főtér gimi (van oszlop de oda nem engedik), iskola önkormányzat..és az upc ügyfélszolgálat előtti utca.. ahol díszburkolat térkő stb minden van..erre az volt a válasz hogy jó nagy szívás lesz, és ez eleve külön kör..hogy ott mi lesz hogy lesz és mikor lesz..
igazából alig van konkrétum...bármivel kapcsolatban.. talán november 10 amikor még többet lehet tudni legalább dabasi viszonylatban..
dühítő..
-
Samott
addikt
Az iptv ha jol tudom mepeg4-et hasznal, tehat minden SD csatornat ujratomoritenek. Es hiaba hatekonyabb a kodek, az ujratomorites mindig minosegromlassal jar. Hogy az eleve mpeg4-es HD csatornakkal mit csinalnak nem tudom, de kinezem beloluk hogy azt is atfutattajak ugyanezen az eljarason.
-
puma72
tag
Nem értem mi a gond az IPTV-vel?
48" tv-n FHD tökéletes tiszta a kép!!! Semmi képzaj minden ok!
Csak a konkurencia támad2 éve használom és idáig mindennel megvagyok elégedve.
hosszú évekig használtam a UPC netet-tévét de a gyenge szolgáltatást jó borsos áron adták kihasználva a helyzetet, hogy nem volt a 29-es körzetben konkurencia.
Véleményem szerint egy gusztustalan korrupt banda a UPC.
Most próbálnak kapkodni, hogy a meglévő ügyfeleket marasztalják valahogy.
Kérdem én: A több 10-éves beszedett szolgáltatási díjakból ez idáig miért nem fejlesztettek?????Na ennyit a nagy UPC-röl.............
-
imibogyo
veterán
Hát tudom, hogy én vagyok a kisebbség (már amennyit egyáltalán TV-zek), de engem eddig nem nagyon zavart benne semmi sem. Filmeket / meséket pedig úgysem TV-n nézek reklámokkal, hanem jó minőségű BD-ről, gépről. Szóval amennyire "vártam" ezt az általatok beharangozott "de szar lesz az IPTV" érzést, eddig elmaradt.
-
degec
senior tag
ja persze.
4 "munkaállomást" számoltam össze csak ma, ahol a kábeleket bogarásszák igen családias hangulatban, napernyő kisasztal 3 szék 3 férfi+ 1 nő, sapka ,zene,napszemcsi, kaja üdítő. nekiülnek és órákon át bogarászzák a kábeleket.
nagyon vidám a hangulat.. gondolom kötögetnek vagy nem tudom ehhez nem értek..oda menni meg minek.. 40 fokba is csinálják felmásznak lemásznak.. szóval nincs árokszéli csicsikálás.
-
degec
senior tag
offline irodába kell menni és ügyfélmegtartót kell kérni szépnézéssel kedvességgel., dumálással, bedolgozással.. szarni az online baromságra.. aki meglévő upc-s annak sokkal könnyebb ez, aki meg nem az hivatkozzon telekomra, udvarolja körbe az offlineos nénit, és meg fogja adni az ügyfélmegtartós,vagy a NE telekomos legyél csomagot
közel ugyanaz. Én is úgy dolgoztam be anno, innen van kapcsolatom infóm..
Irgalmatlan nagy dobozokat elosztókat szerlenek fel a kábelekre..tök filigrán ehhez képest a telekom megoldása, nyilván nem a méret a lényeg hanem hogy jó legyen..csak fura. hajrá 40 fok hajrá Metalcom zrt
-
Wanderlust
tag
-
degec
senior tag
Biztos atom csibe a Noeca, de én meg a generálkivitelező műszaki atyaistenétől kérdeztem meg, hogy fognak e- és minden bizonnyal fognak ahol egyszerű és lehet, itt nálunk a teljes faluba a gerinc a földbe megy és már ki is cserélte a Westcom kft..és nem rakták villanypóznára..utca szinten is földbe megyünk az is úgy lesz.
tadaaaaaaaaaaamaugusztus végén lehet menni szerződni lehet nyafogni ügyfélmegtartóra rögtön..
-
Constantin79
csendes tag
Üdv.Kérlek én egy Panasonic Viera 102Cm-es TV-n filmezek/TV-zek. A Telekomos IP-V egységet HDMI kábnellel csatlakoztattam a TV-hez és beállítoottam az alap képarányt 1080p 16:9-re. MOndanmom sem kell első osztájú a júpící elavult analóg kb-tv-jéhez képest. . ..
Ez van valamiylen szinten haladni kell a korral, már a mindig -tv szolgáltatáshoz is külön vevő egység kell. Nekem nincsen vele bajpm, sőőt nagyon szeretem.
-
Constantin79
csendes tag
Üdv. Ezt megtudhatom mi bajod a T-vel? Csak egy ártatlan megjegyzést ha megengedszén már próbáltam náluk érdeklődni amikor nejemmel átköltüztünk a lakásunkba, UPC 2012-re ígérte az internet fejlesztést. De ez van sokkal jobb szolgáéltatást kínálva jó áron beelőzte őket a másik szolgáltató - ennyi. . . .
-
bigdady
nagyúr
Egy átlag nem fiatal család ma már ment felhőbe, van min egy-két okos telefonja tabletje ami használ pl mentést (icloud nálam lehalt 2 mega esetén. be sem tudja fejezni a mentést) vagy min skype-olnak, vibereznek vagy messenger hívnak az emberek akár videóval is (akár egyszerre is)!
Ma már a 2mega feltöltés felett eljárt az idő..., mint ahogyan lefelé is már egy youtube video is megesz komolyabb sávszélt. Ez van. Neked lehet elég de ma már az átlag nem idős családnak sovány. -
imibogyo
veterán
Én egészen jól elvagyok a kettővel is.
Én erre reagáltam úgy, hogy azért ez sem "átlagfelhasználás"... A 20-nál többre én is azt mondtam, hogy aki viszont még annál is többet akar az már akár tekinthető extrémnek is, de ilyen árak mellett már az sem...Viszont az sem tekinthető "nem átlagfelhasználásnak", hogy valaki mondjuk 20-50 MB-okat mozgat neten keresztül (ugye erre írtam a szerverre feltöltést saját példából). Ez még a jobbra-balra fotók feltöltésével és az átlagos felhős szinkronizálásokkal is könnyen elérhető egy-egy "csomagban". És ezekhez is kell (illetve sokszor kevés is) a 20-as feltöltés. És ilyen viszonylatban erre is értheted nyugodtan amit írtam...
Szóval igen én nem teljesen úgy értelmeztem amit írtál, mint ahogy szántad, de nem látok nagy különbséget a mondandóm "igazságtartalmát" tekintve. Az meg már, hogy az ilyen forgalomigény munka, vagy szórakozás miatt adódik, szerintem mindegy.
-
imibogyo
veterán
Sehol sem hoztam szóba "átlagosságot", de azért azt is látni kell, hogy mondjuk egy 20-as feltöltés messze nem extrém igény...
A PH nagy többsége azért elég komolyan informatikai irányultságú akár munkában, akár a magánéletben (hiszen ezért van itt első sorban, meg persze valaki az audio dolgok miatt
)...
Épp ezért az, hogy mondjuk pl. 2-3 felhő szinkronizálás folyamatosan fut a háttérben (Dropbox, Onedrive, GDrive), az hogy (nem informatikusként is) van, hogy 25-40 MB-os adatcsomag mozgatását kell megoldani interneten keresztül, hogy a telefon(ok) is állandóan szinkronizálják pl. a fotókat a felhőbe, hogy a család másik 2-3 tagja is folyamatosan a neten van, mondjuk a laptopjával, vagy a telefonjával, vagy hogy pl. valaki komolyabban játszik és ezek miatt (is) a jó feltöltés (és a jó ping) számít... Ezek szerintem egyáltalán nem extrém helyzetek és mondjuk egy 4 tagú családban 2 Mbit az pillanatok alatt nagyon karcsú tud lenni, amikor az egyik gyerek elkezd pl. online játszani...
De lehetne említeni például a barkács és mindenféle más kép-intenzív topikokba a képmegeosztást is, ami ha aktív user vagy akkor van, hogy naponta többször is szükséged van rá és akár bejegyzésenként is több kép erejéig és például saját példámból kiindulva bizony két gyereksírás között sem mindegy, hogy 5 perc alatt, vagy 2 perc alatt végzel egy hsz. megírásával, mert mondjuk máskor nem jutsz oda. Ezt csak az érzi át aki mellett ott van például két pici, de azért a jól összeszokott közösségből sem akar kiesni... És persze simán lehet erre is azt mondani, hogy ez is egyéni szoc. problem, ami igaz is, de ettől még messze nem extrém... Pláne úgy, hogy ezek csak ilyen kiragadott hasra ütött példák, tudnék mondani még vagy 100-at.
Például ami azonnal most beugrott, amikor a családi fotókból (esküvő) vagy 200-at kellett feltölteni előhíváshoz és 160 környékén időtúllépés miatt kivágott minket a fenébe, pedig valami 500 a darabszám limit. Ez egy jó feltöltéssel megint csak nem fordulhatott volna elő. Vagy amikor pl. egyetemistaként egy átbulizott éjszaka után jössz rá, hogy a Moodle-be 10 perced van még zárás előtt anyagot feltöltened és 9 perc 10 másodpercnél már nincs körmöd, mert még csak 93%-on áll a CAD fájlod feltöltése.
És lehetne még sorolni... Én egyébként maximálisan elfogadom, hogy neked elég a 2 Mbit, de én meg úgy gondolom, hogy ez sem átlagfelhasználás. Amiket fentebb felsoroltam, azokra szerintem a 10-30 Mbit feltöltés már bőven tök jó, és szerintem e felett beszélhetünk extremitásról, mármint "vélt/valós" igény oldalról. De mivel most nekem pl. 6xxx Ft környékén jön az 1000/200-as net, ezért szolgáltatási oldalról már ez sem extrém egyáltalán... Valószínűleg nekem is elég lenne egy 20-30 Mbit-es feltöltés (ugye eredetileg erről volt szó az eredeti hozzászólásban, ami egyáltalán nem extrém), de ha minimális összegért lehet jóval nagyobb is, akkor miért ne? Még ha valós igény nincs is rá egy "átlagos" háztartásban...
(#11735) zsolesz7503:
Első körben én is a kábeleket nézném meg. Mindenhol "Cat 6" a minimum, mert bár a Cat 5e-nek is elvi maximuma az 1 Gbit, de tervezve 100 Mbit-re van (ezért tudhat nálad mondjuk 300-at és nem hal ki mondjuk 100 Mbit-nél), a Cat 6-nak viszont az "alap tervezett sebessége" is 1 Gbit és 10 Gbit a maximuma... -
imibogyo
veterán
Mert még nem kellett otthonról mondjuk egy távoli szerverre bedolgoznod komolyabb nagyságú import állományokat... Míg a munkahelyi átlag 100-as feltöltésemmel felmegy X idő alatt egy állomány, legyen mondjuk 1 perc, addig az otthoni átlag 0,5-ös feltöltésemmel 200 percig tart ugyanez. No comment...
Már alig várom, hogy bekössék az 1000/200-as csomagomat (még ha ez csak elméleti maximum is), szerintem könnybe fog lábadni a szemem az első alkalommal, amikor először kell itthonról feltöltenem valamit és az nem egy óráig fog mondjuk tartani, hanem pár másodpercig / percig...
-
imibogyo
veterán
Ezt a témát olvasgatva és rajta felbuzdulva, el is indítottam egy havi forgalomfigyelést a router-en. Kíváncsi vagyok, hogy nekem kb. mennyi lesz egy havi forgalmam. De mivel se komolyabb mennyiségű letöltést se semmi komolyabb adatzabáló dolgot nem művelek az online streamelt dolgok bambulásán kívül (YT és társai) így olyan 80-120 GB közé saccolom a végeredményt.
-
imibogyo
veterán
Na akkor jól elbeszéltünk egymás mellett (abszolút én értettem félre a dolgot), mert én pont ezt nem tudtam/értettem a sztoriban, hogy kié az a bizonyos önköltség?
Mert ahogy elsőnek válaszoltatok én úgy értettem (ezek szerint totálisan rosszul) az "önköltséges település"-t, hogy esetleg maga a település vállalja/vállalta magára a költségeket, na mondom, akkor azt leshetem mire itt is meglesz a fejlesztés.
De így most már teljesen világos és elnézést az értetlenkedésért.
-
imibogyo
veterán
Ne haragudj, de szerintem nem.
Addig értettem természetesen, hogy az "önköltségesen vállalt" mit jelent. De mit vállalt pontosan? Kötelezőséget ÉS a UPC-ével korreláló határidőt is vállalt a fejlesztés elvégzésére? Vagy csak mint jövőbeni kötelezően elvégzendő önerős beruházást vállalták, amikor majd épp a büdzsé kiadja (tudok ilyenről most is, persze itt is van időkeret, csak sokkal tágabb)? A határidő ebben az esetben ugyanaz, mint a hivatalos UPC-s fejlesztésé (legalább papíron), vagy más a záró dátum az önköltségeseknél?
Mert van például egy futó játszótér-reform programunk is az önkormányzatnál, amit egy év alatt kötelező lett volna befejezni, ráadásul EU-s kötelezvény alatt, aztán már vagy 5 éve húzódik mindenféle következmény nélkül...
Szóval még egyszer röviden, nem az önerősség fogalmára kerestem/kértem magyarázatot, hanem, hogy ez mit takar ezen konkrét UPC-s fejlesztés elvégzésével kapcsolatban egy átlagpolgár számára, aki ilyen településen lakik?
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
-
Nooeca
senior tag
Nem is feltétlen gondolom hogy baj az, ha nem fejezik be idén. Lényegét elérik a dolognak. Ugye északon, főleg az agglomerációban erős a verseny, szóval ha az egy évet csúszik, nekik sem baj. Ott általában még többségben Digi is van.
Ezért koncentrálnak középre és délre, azt pedig valószínű, hogy idén be is fejezik. Nagyobb városok inkább észak felé vannak.
-
Nooeca
senior tag
Lehet, de ettől még több olyan település van ami nincs beharangozva, hogy a közeljövőben átadásra kerülne, mégis dolgoznak ott, és nem karbantartanak, már az új hálózat alapjait teszik le. Elvileg 5 ilyen település fut és még kettő (Erdő, és Nagykáta.)
Annyit lehet tudni, hogy ezeken a településeken, ahol munka van nincs Digi. (elvileg azok nem élveznek prioritást) és előnyt élveznek azok a települések is, ahol nincs Telekom sem, de nagyvárosnak folyamatosan kell futniuk, mert az ugye nagy projekt, ezért van Monor meg Nagykáta pl. és Monorierdő meg Nyáregyháza meg pont azért, mert ott nincs más.
-
degec
senior tag
jó lesz az pár évnek is..1 év tuti fog kelleni mire mindenkit átkötnek..párhuzamosan fog menni.
Monoron voltam a központi ügyfélszolgálaton, direkt ezzel a kérdéssel mentem el, és még egyáltalán fogalmuk infójuk sem volt arról hogy a meglévőket mikor fogják felkeresni megkeresni és nekilátni átmigrálni optikára.ezzel a lekapcsolással várjál még.. azért..
indian 74, mint írtam ügyfélmegtartó árakkal rendelkezőknek nagyon valszeg ugyanilyen kedvező árral csábítják magukhoz a népeket..levélben fog menni értesítés és központi telefonon is fognak nyaggatni.. -
-
radio100jozs
őstag
Mármint mi a jobb szolgáltatás annak az előfizető esetében, akinek van egy szem analóg telefon vonala? Most kap a nyakába két dobozt, amit még árammal is el kell látni, és ha még szerencséje sincs, akkor az eddigi földkábeles bekötés helyett majd légkábellel, és újabb furatokkal az épületen.
Szerintem nem csak a Telekom konkurencia miatt lesz itt nagy veszteség az UPC-nek, hanem az ilyen vezetékes telefon előfizetők elvándorlása miatt is, főleg ha figyelembe vesszük, mennyi most már egy feltöltős percdíj itthon (mindhárom mobilszolgáltatónál 19 Ft tegnaptól)
-
-
Elavult adatbázisokból dolgozó ügynökök... Én amikor ott hagytam az Invitel-t, rá 1+ évre volt egy hasonló hívásom. Azzal kezdte a hölgy, hogy nekem mint hűséges és kiemelt ügyfelüknek, lenne egy jó ajánlata. Itt mindjárt le is lőttem, mondván nyomja meg az F5-öt párszor, mert lassan másfél éve UPC előfizető vagyok.
-
degec
senior tag
köszzzzzzz!!!
segítenél ha megkérlek szépen megkeresni.....baromira érdekelne..ehhez legalább 23456 alvállalkozó kéne hogy mindenkit októberig teljes 29 es körzeten belül átkössenek meg kiépítsék..stb.. örkény dabas kapásból már most látszik hogy december.. itt valami akkor is baromira sántít..de ez nem a Te hibád persze, közleményt leírták azt se tudják mit írtak..láttunk már ilyet.nem okosodnám túl csak nekem tök más infók jönnek a szerelőktől ezért fura..
-
Indian74
senior tag
Annyi hogy csak,ADSL,lassú,a tv pedig akad,és a kép össe-vissza ugrál,hol tejles kép máskor pedig két csík felül és alul,de ezt folyamatossan eljátsza,és led tv van itthon,de még a média box-ra is gyanakszom.Ha kártyásra kicseréltetném + 2540 FT lenne,média boxot pedig személyessen le kéne adni.
A net nem bír el egy gépet,két mobilt,meg egy tabot,és már 12 megás netünk van.
Csak ennyi.
Tudom a tré az tré (T-Mobile),a Digi-re is sok a panasz,de inkább pl digi,mint ez a lehuzos kutyaütö banda.
A T-Mobil meg azért inkább mert minden egy helyen lenne,TV internet,mobil,stb,de az is drága mint a UPC. -
degec
senior tag
wow bocs nem követtem...és az infó mennyire megbízható ? szerelő ismerősőm még csak nem is hallott ilyen időpontról..ami persze semmit nem jelent de októberig konkrétan nagykáta vasad csévhari ilyen helyek készülnek el örkény dabas meg sincs említve.. és akkor ott oktoberben nem lesz upc
nemáá valami itt nem oké
-
-
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Outlook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest