- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #13034 üzenetére
nemsokára nem lesz kötelező a box
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #12993 üzenetére
Nehezen hiszem, hogy egy kis cég kiépíti a fölfelszíni műsorszóráshoz szükséges infrastruktúrát.
-
mexel
veterán
válasz
kabelmania27 #12993 üzenetére
Nem értem ez miért fontos vagy miért kérded? A tv lényegtelen jelen esetben. ( egyébként van benne dvb-c, dvb-t és S is az egyik tévében. )
-
mexel
veterán
válasz
kabelmania27 #12990 üzenetére
Nem, a komjáti dvb-t vel adja. C-n nem talál semmit.
-
radio100jozs
őstag
válasz
kabelmania27 #12987 üzenetére
Ne az elmúlt pár évet nézzük meg, hanem azt az időszakot, mikor UPC-s lett a körzet, és az azt követő mondjuk 5-10 évet. Itt is a Digi-Komjáti esetében mai helyzetről van szó, ami szinte azonos, erről írtam.
-
mexel
veterán
válasz
kabelmania27 #12985 üzenetére
Az előbb-utóbb az akár évek is lehetnek. A digis ügyfélszolgálat és a komjátis féle is azt mondta nem lesz fejlesztés. Talán. Egyszer. De előrelátható időn belül nem. Tehát ha már ezt mondják akkor nem jellemző hogy hónapokon belül lesz valami. Években mérhető szerintem, majd akkor ha sokan megunják ezt a rossz minőségű kábelt. ( még DVB-C sem lesz így a digis előfizetőknek, marad a DVB-T a kábelen) Csak átveszik simán a komjátitól a jelenlévő struktúrát és adják tovább. Csak a költségek megoszlanak: a digi megkapja a pénzét, gondolom mintha szolgáltatna, komjáti pedig a maradékot ami az 5000-ből leesik a kiépített hálózatáért mint bérleti díjat.
Így mindketten igen jól járnak, a diginek nulla befektetéssel pár száz vagy ezer előfizető úgy hogy semmit sem kell tennie, komjátinak meg nem kell bajlódni az előfizetőkkel és egyébbel, csak kap egy összeget havonta a meglévő, felújítást igénylő rendszerért.
Ki az aki nem jár jól? Az előfizetők mert olyan szolgáltatást kapnak ami már nem igen felel meg a mostani követelményeknek. Verseny nem lesz. Vagy UPC, de aki nem akar mindenhová boxokat annak marad a digiszerűség. Mert ez csak a nevében lesz digi.
Na ez megint egy szép 29-es megoldás. Úgy látszik ez a rész soha nem fog ebből kilépni. -
asdf_
veterán
válasz
kabelmania27 #12987 üzenetére
Igen, de azert ahhoz kellett "par" ev.Nem mellesleg a digitalis tv szolgaltatas azert olyan hatalmas fejlesztest nem igenyelt, kb. nem A drot ment be a feladoba hanem B kaliberu cucc, a vegfelhasznalonal van egy STB, meg egy gep a vegere a kartyanyilvantartashoz. Ehhez egy centi arkot nem kellet asni, meg egy meter kabelt huzni sem, a fejallomason kis maszatolas volt az csak, a fejlesztes nagyon messzze van ettol.
-
mexel
veterán
válasz
kabelmania27 #12983 üzenetére
Szerintem ez inkább a 29-esbe tartozik mint a digihez.
A válasz egyébként megvan:
Felhívtam a digités a Komjátikt-t is.
Semmi sem változik, csak ezentúl a komjáti előfizetők digi előfizetők lesznek. A szolgáltatás változatlan ( rossz) marad. Nem a digi csatornáit adjaa digi hanem változatlanul azt amit a komjáti adott, epg nélkül, agyontömörítve. Mindössze drágábban mint a digi honlapján van.
Szt mondták nem tudják lesz-e fejlesztés, ha igen akkor csak sokára.
Szóval érdekes üzletpolitika. A honlapjukon erről semmi nem lesz.Így a digi megkapta az ügyfeleket úgy hogy semmit nem kellett tennie értük, versenyre nincs értelme költeniük. Csak akkor lenne szerintem fejlesztés ha minden komjátis felmondaná így a digi szerződést és menne az upc-hez hogy a diginek legyen érdeke hogy fejlesszen. Hihetetlen ez a 29-es körzet még mindig.
-
Samott
addikt
válasz
kabelmania27 #12957 üzenetére
Nezd meg a hozzaszolasokat, mindenki szarozza a telekomot. Jo okkal. Amikor oreges atveros csalokhoz hasonlitanak egy ceget akkor ott valamit csunyan elcsesztek. A telekom leginkabb az IPTV-vel lotte labon magat. Versenykeptelenek a DVB-C-vel szemben.
-
Indian74
senior tag
válasz
kabelmania27 #12946 üzenetére
Na hallod ez most jó kérdés,én még erről a szolgáltatóról nem is hallottam,de kösz az infókat
De látom ez sem valami gyors az internet szolgáltatásuk. -
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #12916 üzenetére
Szóval azaz a baj hogy koaxon jön a tv többieknél meg gondolom optikán
-
hojos
aktív tag
válasz
kabelmania27 #12740 üzenetére
Köszönöm.
Végül is ezt rendeltem.
Meg is kapta az ismerősöm, be is üzemelte. Azt mondja, hogy 32 csatorna bejön, tökéletes képpel és hanggal.
Ez így már kipróbált, működik.
Találtam olcsóbbat is, de elég sok negatív kritikát olvastam róluk.
Erről nem találtam véleményt, így negatívat sem.. Ezért ezt rendeltem.
-
RPZ
tag
válasz
kabelmania27 #12740 üzenetére
Szia!
Köszi, de éppen ez a gond, hogy pl. az említett Thomson is ilyen, és mégsem jó. A kódolatlan csatornák harmadát tudja csak megjeleníteni érthetetlen módon (tényleg nem fogom fel, hogy miért).
Ezért örülnék egy konkrét típusnak, amiről van biztos tapasztalat.Itt van egy másik pl. [link], és itt is annyit mernek kiírni, h. "Alkalmas a MindigTV, MindigTV Extra, DIGI kábelTV, Telekom (T-HOME) kábelTV vételére! "
Lehet, h. a UPC-nek külön vmi szivatós algoritmusai vannak?
-
kefearman
tag
válasz
kabelmania27 #12718 üzenetére
Meg egy kérdés, mi lehet a jobb a digi tányéron tv-je vagy az UPC tv-je?
-
kefearman
tag
válasz
kabelmania27 #12716 üzenetére
És használhatók saját routert is gondolom
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #12602 üzenetére
Hát jó kösz
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #12600 üzenetére
De most tényleg akkor felhívtak hogy drágábban vállaljak hűséget?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #12598 üzenetére
1. Beazonosítani nem kéne?
2. Azt mondtam nem kérem a hosszabbítást szóval ki kéne kapcsolniuk?
3. Vagy marad ez az ár? -
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #12556 üzenetére
Kösz.
Miért jó ha ott írom át? Van jelentősége? -
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #12511 üzenetére
Kiegészítve azzal, hogy a többi DVB-C tuneres készüléken tud majd nézni valamit!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kabelmania27 #12484 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kabelmania27 #12447 üzenetére
Szia, bocsi, haver csak most jelzett vissza.
Végül úgy írtam be az azonosítót, hogy az név@upc és jelszó párosból csak a nevet írtam be az @upc utótag nélkül, illetve a hozzá tartozó jelszót, de nem sikerült a csatlakozás.
Mi lenne a helyes variáció?
-
radio100jozs
őstag
válasz
kabelmania27 #12457 üzenetére
A GVH levélben kerek perec le van írva, hogy pl. Pilisen sem lesz UPC hálózat fejlesztés, és csak azt vállalták, hogy a jelenlegi áron marad az ADSL 2022-ig. A telekommunikációs világban amit ma mondanak, az holnapra már rég nem igaz, annyira fejlődik, változik a piac.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
kabelmania27 #12464 üzenetére
Merre laksz úgy értem ott sincsen optika ?
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
kabelmania27 #12462 üzenetére
akkor gondolom upc is vagy más szolgatónál vagy ?
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
kabelmania27 #12460 üzenetére
Hello remélem hogy lesz mert írták fórumon . hogy nem lesz és most nem tudom mi az igaz ?
neked van optikai kábel ?
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
kabelmania27 #12457 üzenetére
hello szerinted biztos lesz még Gyálon is ? optikai internet pedig jó lenne ha valami biztos választ kapnék
-
válasz
kabelmania27 #12443 üzenetére
Ügyfélszolgálati irodában? Szerintem ott semmit sem fognak tudni mondani. Még nagyobb esély van email-be, mert ha ott kifog egy rendes ügyintézőt, akkor az továbbítja oda ahol a fejlesztésekkel foglalkoznak, és talán, de csak talán, kap rá egy hiteles választ. Rosszabb esetben jön majd egy sablon, hogy amennyiben elérhetők lesznek a Fiber Power csomagok, értesítve lesz a lakosság.
-
radio100jozs
őstag
válasz
kabelmania27 #12435 üzenetére
Biztos, hogy nem, Pilis, meg Tápióság kerek perec le van írva, hogy 2022-ig fennmarad az ADSL, de nem lesz hálózat kiépítés, olvass vissza, linkeltem a GVH-s dokumentumot. Gyál meg sehol nem szerepelt az UPC-s fejlesztésekben sem.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
kabelmania27 #12437 üzenetére
bízom benne
úgy lesz
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
kabelmania27 #12435 üzenetére
jó lenne ha lenne valami fejlesztés Gyálon vagy legalább kiépítés valami 2018 ban remélem hogy lesz most ahogy le írták nem lesz fejlesztés ? vagy most akkor mi a helyzet ezzel nem vagyok vele tisztába?
-
RPZ
tag
válasz
kabelmania27 #12407 üzenetére
Szia!
Azt hiszem ezt így neten keresztül pontosan nem fogjuk tudni megoldani, mert szüleimnél igen bonyolult az elrendezés, de köszi a segítséget!
A beérkezőponti kötődobozt nem is akarom szétszedni, de már abban is vannak finomságok, de tőle kb. 10 m-re egy másik ponton van egy hatalmas nagy kábelhalmaz, amiben van egy kettes elosztó, egy hármas elosztó, meg vmilyen erősítő is.
Ha jön majd a szaki, szerintem ő meg tudja majd mondani, h. mit lehet kitalálni a problémára.Ontopik infó, h. kb. két hét múlva jönnek majd Upc-től beüzemelni a fél gigabites rendszert (gyóni helyszínre!). Augusztus végén húzták itt ki az új kábelt, tehát három hónapba telt onnantól, hogy be is tudjanak kötni.
Ergo az itt leírt info, miszerint Gyónon csak március környékétől mehetnek majd a dolgok, az téves volt. Folyamatosan kötögetik be a usereket, bármikor be lehet menni, ha vki kérné, és kb. két hetes csúszással tudnak is időpontot adni! -
paleee
csendes tag
válasz
kabelmania27 #12251 üzenetére
Nagyon köszönöm, akkor remélem zökkenőmentes lesz az átállás!
-
radio100jozs
őstag
válasz
kabelmania27 #12194 üzenetére
Én még azt nem találtam sehol az ÁSZF-ben, hogy a rézérpáras ADSL és telefonra nem lehet az optikás településeken előfizetni. Mert a ktv-t szépen kivezetik, de a rézérpárasból meg nem ezeket a településeket.
-
paleee
csendes tag
válasz
kabelmania27 #12160 üzenetére
Bocs, hogy én is rákérdezek, de nem vagyok biztos benne, hogy jól értem: a UPC ad néhány csatornát ingyen? Vagyis ha köttetek optikát majd csak netelőfizetéssel, létezik, hogy a coax-on lesz pár kódolatlan DVB-C adás?
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #12152 üzenetére
Az egyértelmű, de a hozzászólásodból nem derült ki, mivel UPC-ről is volt szó előzőleg.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #12149 üzenetére
Ez mire vonatkozik, milyen boxokra?
-
fsanyi78
csendes tag
válasz
kabelmania27 #11711 üzenetére
Köszi, beírom oda is.
-
zsloti
senior tag
válasz
kabelmania27 #11495 üzenetére
Köszönöm
Ám nem értem miért mondták a telefonba hogy nem érhető el optikán semmilyen kódolatlan adás..
Hiszek neked és megrendelem akkor a legnagyobb csomagjukat (trio xl500) xd
zs -
zsloti
senior tag
válasz
kabelmania27 #11491 üzenetére
Köszi
Az ingyenes csatornák listája elérhető valahol?
Köszi
zs -
zsloti
senior tag
válasz
kabelmania27 #11489 üzenetére
most hívtam őket ...azt mondták hogy csak 3 tvre mehet a jel....
Nincs analog jel így nincs ingyenes tv se....
pf...
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
kabelmania27 #11486 üzenetére
Azok akkor mehetnek a kettő kevésbé használt tvk-re minden korlátozás nélkül?
zs -
puma72
tag
válasz
kabelmania27 #11411 üzenetére
Arra a 8Mb/s letöltési és a 0,75Mb!s feltöltési sebességre gondolsz?
A rezes hálózat igen bonyolult lehet a javítása
Hagyjuk szerintem UPC had pihenje ki a 10-20 éves fáradalmait hisz oly sokat dolgozott és tett a 29-es körzet bonyolult hálózat fejlesztés érdekében.. -
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #11121 üzenetére
de akkor azt nem értem hogy miből adódik a kínlódás idézőjel hogy az upc által nyújtott dvb-c akármi jobb-szebb mint a T-s lanos tv dvb akármi.. sávszél mennyisége maitt más vagy mi miatt ?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #11117 üzenetére
Vagyis lesz videotár?
Mediacardnál akkor sem lesz gondolom -
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #10812 üzenetére
Az ADSL kivételével fogalmam sincs, miről magyarázol, mit jelentenek a nagybetűs szavak és feltételezem, hogy ezzel mások is hasonlóan lehetnek. A docsis és a node is megérne egy magyarázatot.
-
Samott
addikt
válasz
kabelmania27 #10809 üzenetére
En csak a technikai megvalositast nem ertem, mert kabelen osztoznak egymassal az elofizetok es igy ott ertheto hogyha keves van akkor keves jut. De itt minden haztartas sajat koaxot kap, igy ez a korlat lehetne sokkal magasabb is. Valoszinuleg tenyleg uzletpolitikai dontes. De akkor is aranytalan, es furan mutat egy ilyen csomag optikan...
-
radio100jozs
őstag
válasz
kabelmania27 #10688 üzenetére
Köszönöm az infókat. Kíváncsi leszek akkor tényleg, miként indulnak november végén itt Monoron, na meg mikor jönnek a többi településre. a Telekom most nagyon megakadt, már ami a 29-es körzet fejlesztését jelenti, azaz semmi hír, hogy akkor merre, és mikor építenék tovább, lehet pont az UPC fejlesztés miatt álltak, állnak esetleg le a Telekomnál, mert erre a körzetre egy forint állami/EU-s pénz nem kap egyik cég sem, és így lehet a kisebb helyeken nem fogja megérni a Telekomnak az új optikai hálózat kiépítése, ha ott lesz az UPC is az ADSL helyett a FiberPower csomagokkal majd.
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #10488 üzenetére
Jó, de ő nem erre volt kíváncsi. Ahhoz neki meg kéne játszania azt hogy le akarja mondani, viszonylag hitelesen... Őt alapvetően az érdekelte, hogy milyen árak lesznek a mostani helyett.
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #9933 üzenetére
Ez most hogy jön ide? Mármint ezt mindig leírod, amikor én ezt leírom, picit uncsi már egyébként. Mindent lehet fényezni, de a barnasmile az barnasmile marad.
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #9670 üzenetére
változhat.
én nekem már volt arra példa hogy hűség felénél a szolgáltatóval újabb hűséget kötöttem kedvezményesen. ha mindkét fél beleegyezik akkor jogilag lehetséges az aktuális hűséget eltörölni egy újért. Most gondolj bele akinek 3 hónapja van és kötne az így megéri a UPC-nek felbontani a szerződést és kötni egy újat.
-
szundika82
tag
válasz
kabelmania27 #9278 üzenetére
Berotel növeli a sebességet
10/2 -> 20/10
20/4 -> 40/20
40/5 -> 60/30
60/6 -> 120/60
120/10 -> 200/100 -
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #9198 üzenetére
Ahol?
A UPC országos hálózata is "kisebb" sávszélességet ad, mint amit az ember igényel mint pl. én. Vagyis nem ahol, hanem mindenhol, mert a 29-esben még ezt sem éri el.
Én úgy kalkuláltam, hogy akármelyik szolgáltató fejlesztene is a területemen a legjobb technológiájával a 3 nagy közül (UPC Telekom Digi) csak 2 opció (Digi Telekom) a UPC botrányos feltöltési sebességei miatt... Ezen nincs mit foltozni toldani rizsázni, ez így van.
A UPC-nek egyszerűen nincs olyan csomagajánlata, ami kielégítené az igényeimet ugyanis számomra ők még az őskorban élnek.
Azt meg felettébb nem értem, hogyha azt írom, hogy számomra az "Az országos internetcsomagkínálatuk sem valami kedvező" te rávágod hogy "Rendben van", miközben számomra nagyon nincs! Lehet hogy neked rendben van, de hagy döntsem már el, hogy nekem mi van rendben és mi nincs, légy szíves ebben ne dönts helyettem. Mindenesetre nem tudom te mit látsz a UPC weboldalán - lehet neked mást kalkulál ki a szerver - de amit én látok, arra a "Botrányos" szón kivül nincs alternatív kifejezés.
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #9196 üzenetére
Hogy lenne rendbe? Tudnak nekem adni középcsomagban 25 Mbps feltöltési sebességet?
Ha nem akkor miről beszélünk? Még a legnagyobb csomagjában sincs csak 22 Mbps és azért fizetni elő csak a max csomagra... nevetséges, mikor 50 Mbps letöltés bőven elegendő lenne, fizessek elő az 500-ra a még 25-öt el sem érő feltöltésért.
Engem nem érdekel "sok társaság" engem a piacvezető szolgáltatók érdekelnek és amit a UPC nyújt az nekem sehogy sem megoldás. (országos hálózattal sem)
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #9151 üzenetére
Azt nem tudom van-e benne. Azt irja kodolt adas van csak. Mediacarddal kene beolvastatni? De ha kiveszem uaz lesz...
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #9148 üzenetére
Csinaltam egy teljes beolvasast de digitalis savon semmit nem talalt a tv. Analogon meg a csomagbol mindet. Wtf?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #9146 üzenetére
Akkor beolvastatom azt a tv-t is amin analogot nez a gyerek evek ota
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #9138 üzenetére
Vagyis analoghoz jol gondolom?
-
lakospeti
csendes tag
válasz
kabelmania27 #9011 üzenetére
Miért tartanád meg a TV-t?
Ha úgy nézem, 1-2.000 Ft-al fizetek összességében kevesebbet és dupla olyan net sávszélességet kapok, meg 3-szor annyi TV csatornát. -
Janó 44
tag
válasz
kabelmania27 #8951 üzenetére
Ezért a poénért már megérte felnéznem a Fórumba. Bár valami Digi -s hírnek még ennél is jobban örültem volna.
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #8951 üzenetére
villanyoszlop alatt megy
-
btz
addikt
válasz
kabelmania27 #8947 üzenetére
Amelyik településre be ment a T, a koaxal, ott sem csinálta meg az UPC a kábelek visszirányúsítását?
-
btz
addikt
válasz
kabelmania27 #8945 üzenetére
Az UPC ezeken a helyeken sem fejlesztette a hálózatát, hogy alternatíva lehessen? Vagy lemondott az ottaniakról és ott már nem is ismerik az upc nevet?
-
btz
addikt
válasz
kabelmania27 #8939 üzenetére
Azthittem a 29-esben csak optikáznak.
-
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #8845 üzenetére
Kösz. Akkor ezek szerint a díjnetes dolog ingyenes, már nézegettem, a tigáz is fent van amíg van, lehet ráveszem magam.
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8841 üzenetére
A gáz az hogy olyan utcákban nincs, ahol Digi sincs. Azt hiszem 4 vagy 5 utcáról beszélünk.
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8838 üzenetére
De ott a Telekomnak sincs... Szóval erről ennyit. Koaxot húznának 29-esben nem is hiszem hogy átváltanák Telekomra, maradnék UPC-s vagy elköltöznék a francba.
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #8836 üzenetére
új építésű háznál miért is kéne pont a T re előfizetni? Minden településen 3 éve ott a Digi is ....
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #8759 üzenetére
Ez is korlátlan. Ha nem enné az aksit meg is osztanám...
A vicc hogy a ios több dolgot nem enged csak wifin mert az gyorsabb és korlátlan (nagyobb appok, icloud stb) -
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8660 üzenetére
Ezzel nincs is bajom, nyugodtan használja, csak attól hogy ő elfogult (ami tök normális, én is elfogult vagyok mint ahogy előbb írtam bizonyos szolgáltatókkal), még másnak tökéletesen müködhet, és elég unalmas azt nézni, hogy mindig amikor feljön az IPTV ezeket a sablonos - nem új - sokszor érthetetlen érveket hallom.
Ha nem tud érvet mondani nem baj, csak akkor hagyja magában a dolgot mikor érvelés van. Ne indulatból beszéljen valaki, az nem építő jellegű hozzászólás.
Valaki kérdez valamit IPTV-vel kapcsoaltosan ezeket hallom:
- kábelmánia: Elmegy a nettel együtt, míg UPC-nél nem (ez nem ellenérv, inkább ezzel pont hogy rábeszéled az IPTV-re, de ez olyan mintha azt mondanám, ne használj új vezetékes telefont, mert azt áramba kell dugni a régivel szemben...)
- BBéci: Nekem nem kell IPTV! Punktum (megértem az álláspontját, de mindig ezt olvasni, unalmas. Főleg úgy, hogy aki kérdezi erre baromira nem kíváncsi).
- Kell box - hú, lehet és? Azt gondoljátok, hogy a lakosság 90%-át ez érdekli? Nem. Tény hogy ahol lehet ott használnak kártyát, de sokan nem óckodnak annak ellenére sem a boxtól, hogy van kártyaolvasójuk a TV-ben.
- 2 Távirányító kell, jujjuj! - Megint csak semmi érv. UPC-nél is kell 2, vagy ráhangolod a UPC-st a TV-re. Ha boxot használsz.Nagyobbnál nagyobb problémák. Átlagusert ezek teljesen hidegen hagyják. Ami érdekli őket:
- Jelenleg valóban picit rosszabb a képminősége mint a UPC-snek pl. de ez csak átmeneti.
- Ugyanakkor ez interaktív, míg a UPC-s nem a körzetben.
- MAX 3 TV + TVGO Telekomnál.Van TVGO és Horizon(29-ben is elvileg) is.
És aki átlaguser, és visszamondja az IPTV-t és elég neki a 3 box egyébként (mivel nem használ többet), az leginkább csak a képminőség miatt teszi ami pedig átmeneti szóval ez az egész eszmejárás legtöbbször csak elriasztja a usereket az IPTV-től miközben pedig a gyakorlatban nagy valószínűséggel élveznék azt, amit kapnak.
-
zsloti
senior tag
válasz
kabelmania27 #8647 üzenetére
Jelenleg Monorierdon nincs upc kábel csak Komjáti
Komjáti jó megoldás jelenleg...
Csak gondoltam ha véletlenül erre jön a T akkor a net mellé gondolkodtam az iptv n de felejtős részemről
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
kabelmania27 #8643 üzenetére
Ezt nem is tudtam hogy max 3 box lehet.....
Nekünk 7 tv van itthon ebből 5 szinte napi használatban
3 előfizetés kellene
Meg megnézném azt az intenetet ami a 7 tv t egyidőben meghajtaná....
Zs -
Hunreal
tag
válasz
kabelmania27 #8613 üzenetére
Ez nem igaz. Az FB csoportban több ember is írja, hogy nem tudják garantálni a weboldalon leírt sebességet. Pl. Monor központjában maximum 10 mbit megy át, többet könyörögve se kapnál.
-
akcsy
tag
válasz
kabelmania27 #8611 üzenetére
Köszönöm!
nézegettem mindkét weboldalon lévő ajánlott, viszont nekem nyers, mert ott van a legnagyobb letöltési sebesség, valamint a garantált letöltési sebesség is, de gondolom ahol garantáltan 1mb/s van írva, abból kevesebb lesz, vagy nem?
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8576 üzenetére
Ti észrevettétek már hogy ezek a külföldi szolgáltatós oldalak (internet stb....) mennyire vannak összegányolva? Mennyire néznek ki rosszul a weboldalak? Kezdem azt hinni ezzel csak Magyarországon törődnek
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8559 üzenetére
Ha van ott Villanyoszlop, akkor nem gondolom hogy nincs Telekom. Ha meg még sincs ennek ellenére sem, fel kell hívni őket. Egyedül csak ott nem tudnak szolgáltatást adni ahol nincs oszlop. Habár ott is lesz majd valamiféle megoldás.
-
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #8551 üzenetére
Köszi.
Majdnem elküldtem mikorra begépeltem leesett, hogy külön jár le a szerződésem kábeltvre.
Pont most járt le.
Bemegyek valamelyik nap, és alkudozok velük. -
zsloti
senior tag
válasz
kabelmania27 #8518 üzenetére
Hm... Lehet hogy erdőn is ez lehet? Megteszi a Komjáti ktv hálózatát?
Zs -
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8518 üzenetére
Valahol azt olvsatam hogy tavaly 10+ valamennyit vett. 16-ot talán ha jól rémlik. Szóval előbb utóbb lehet a Képüsz is az övé lesz, még a HFC-t is elképzelhetőnek tartom.
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8516 üzenetére
Bizotsan megvenné, mindne évben vesz ilyen kis szolgáltatókat, a gond vagy az hogy a Képüsz ragaszkodik hozzá hogy nem adja el (értheetetlen ok.) vagy nem tudnak árban megegyezni, vagy fel sem merült még a vásárlás.
De ha van ott optikai vagy kábel infrastruktúra nem hiszem hogy odamennének a HFC-sek, előtte megpróbálnák megvenni a T-sek. Mindig így csinálják.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
kabelmania27 #8440 üzenetére
Gondolom, amikor majd bekötik, némi pluszért kihúzzák az UTP kábelt, ahova kérem.
-
zsloti
senior tag
válasz
kabelmania27 #8432 üzenetére
Akkor egy gagyi dolog... Már a tányéros tvket se birtam 5 tv van használatban itthon.. Annyi távirányító kellene keresgélni xd
T is feleslegesen jon erdőre
Zs -
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8403 üzenetére
Viszont a TV sokkal olcsóbb mint a UPC, van benne FOX és Filmbox is, amiből utóbbi külön csomag a UPC-nél. (borítóból szűrtem le.)
Egyébként viszont IPTV, ugyanakkor mivel csak Optikán fut, ezért nincs miért ne felhúzni a bitratat, vagyis képminőségben még talán jobb is lesz, mint a UPC kínálata.
Szóval a borsos internetjük mellett én egy korrekt TV-t látok.
Pozitívumok: Olcsó. IPTV. Bőséges csatornakínálat (számokból ítélve, habár ez még a csatorna lista befolyásolhatja mindkét irányba), Extra csatornák a csomagban.
Egyetlen hátránya szerintem az, hogy az internet sávszélességét felhuzhatták vonla ezen sebességek legalább duplájára. Lassan a Telekom is emel, a Berotel meg oldschool sebességekkel indít... ez nem valami nagy előny - természetesen áremelés nélkül értettem.
Az mindenki számára világos volt, hogy egy új szolgáltató 0 előfizetővel nem tud Digis árakat produkálni, és megmarad a Telekomos árak mellett... Ők viszont egy icipicit rátettek, sőt ezt is úgy, hogy ez csomagban értendő ár.
-
mateoo
csendes tag
válasz
kabelmania27 #8280 üzenetére
és ilyen csomagba h lehet bekerülni ?
-
oritomi
csendes tag
válasz
kabelmania27 #8285 üzenetére
köszi.Tényleg csak az upc az alternatíva?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #8245 üzenetére
Nekem még nincs
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
kabelmania27 #8242 üzenetére
Rendben.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
kabelmania27 #8240 üzenetére
4680 Ft, csak internet.
Telefont, TV-t továbbra sem akarok.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
kabelmania27 #8238 üzenetére
Kösz a tippet.
Előbb megvárom, mit és mennyiért ad a T.
-
válasz
kabelmania27 #8229 üzenetére
Mondjuk szerintem az ország lakosságának 70-80%-a árérzékeny, de abban igazad van, hogy ez már más téma.
A box kezelhetősége meg csak UPC szempont, mert DIGI esetén nincs box.
-
cskamacska
addikt
válasz
kabelmania27 #8226 üzenetére
Idézek egyet
: Követlenül Digi váltás előtt rákérdeztünk a kedvezményekre.. a fenéket, halálosan megfenyegettem mind a telefonos, mind a személyes ügyfélszolgálatot, hogy mutassanak valami kedvezményt, különben azonnal szerződést bontok. A helyi ügyfélszolga mély sajnálattal nem tudott segíteni, helyette ajánlotta a gyengébb csomagra váltást. Telefonos kiscsaj feszengett, susmorgott a főnökével, és egy nagylelkű 2000 forintos kedvezményt ajánlott.
Tavaly év elején még csak ennyire tellett, de amilyen elvándorlás akkor volt(minden második ügyfél lemondani akarta
), nem csodálom hogy lassan könyörögnek a maradóknak. Egyébként arról hallottam, hogy először lejárt hűségű előfizetőiüket valami piszlicsáré zakcióval keresik meg, aztán ha nem megy bele, akkor jönnek később a jobb ajánlatok.
Egyébként volt gond a számhordozással is, mindkét ügyfélszolgálattal le volt egyeztetve, ígérték minden rendben lesz, addig kapunk Digitől ideiglenes számot. Erre több mint egy hét múlva küldött a zúpécé papírt, hogy kérjük-e a számhordozást(??? dafuq), mert akkor fáradjunk be személyesen. Személyesen azonnal lemondani sikerült.
Ezért csúszott is ez, de becsületükre legyen mondva, cuccok leadása utáni utolsó másfél hetet mégsem számlázták ki, pedig vártam tőlük.
-
csababarca
őstag
válasz
kabelmania27 #8223 üzenetére
megpróbálom reset-el,hátha, de végülis lényegtelen
-
csababarca
őstag
válasz
kabelmania27 #8221 üzenetére
lehet,de mostmár inkább nem szórakozok vele.
köszi mindenkinek -
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8172 üzenetére
akkor nem értem pilisen milyen 2 szolgáltató van "kábelen"
-
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #8162 üzenetére
A remény hal meg utoljára.
Tavaly még VDSL-t emlegettek.
Annak azért örülök, hogy ilyenekre a 10körüli összeg sokak számára elfogadható kategória. -
Zsocy155
őstag
válasz
kabelmania27 #8154 üzenetére
Tápiószecső (Magdolnatelep) UPC adsl. Pörög mint állat!
-
zsolesz7503
tag
válasz
kabelmania27 #8142 üzenetére
-
PAUBEN
tag
válasz
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest