-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
bigdady #13155 üzenetére
Amióta UPC-s lettem internet ügyileg is, azóta használom az előfizetéshez járó postafiókot. A Windows Live Mail van hozzárendelve a Word-höz, úgy küldöm el az általam írt és a korrektúrázott cikkeket. Semmi mást, csak azt, így remekül nyomon követhető az elvégzett, leadott munkám.
Az antikvárium.hu küld arra a címre hírleveleket, ma is érkezett. Fogalmam sincs, miért azt adtam meg, amikor regisztráltam, de nem gond, bármikor megváltoztatható.
Viszont a UPC telefon és internet lemondása óta nem tudok onnan levelet küldeni, össze kellene hozni a T kapcsolattal. Nekem macerás, ezért húzom, halasztom. -
asdf_
veterán
-
pinnacle
nagyúr
válasz
bigdady #13016 üzenetére
Köszi! Múltkor is mondtad, csak nem sikerült megtalálni, hol mutatja a frekvenciát. Ezt lenne jó előhozni.
Nekem a DVB-C hangolási menü, Jel állapotnál van. Esetleg meg tudnád nézni, hogy Kézi hangolásnál, 322, 346MHz-nél van-e a Gemini TV? Szerintem a Panán is be fog jönni a frekvenciára keresve, csak ezt a LG magától is tudja.
-
mexel
veterán
válasz
bigdady #12999 üzenetére
Azt mondta bérli. De ha megvette miért annyiért adja mint a komjáty adta, miért nem Digi áron és miért azok a csatorák lesznek mint a komjátinál, miért nem a digi csatornakínálata?
Még az ár is elfogadható lenne ha azt mondják bérlik a hálózatot, de akkor adjanak annyi csatornát és úgy ahogy a digi máshol is szolgáltat. Így nagyon fura az egész. -
radio100jozs
őstag
válasz
bigdady #12923 üzenetére
Az UPC TV-ben nincs minőségbeli eltérés, hogy optikai, vagy koax, mert az optikai is koaxon jön, annyi, hogy nem kell eszközt cserélni, tudod csak box nélkül kódkártyával is nézni a TV-n, illetve tudod a kódolatlanokat is digitálisan simán alkalmas TV-n. Telekomnál minden esetben kell minden készülékhez IPTV box.
Viszont az árral is kalkulálj, már ha a Telekomnál van internet, a TV meg UPC, érdemes átgondolni, hogy egy rendszerre cseréld, mert szerintem olcsóbb a kombinált csomagban, mint külön-külön.
-
kabelmania27
félisten
válasz
bigdady #12913 üzenetére
Kábelnetnél 25-65Mhz között max hat feltöltési csatorna fér el, ez független a szolgáltatótól pl Telekomnál sincs koaxon nagyobb feltöltést, sak FTTx rendszeren adnak nagyobb feltöltést ahol Digi FTTx-en szolgáltat.
Diginek is van olyan d2/d3 területe ahol ugyan ez a helyzet, d2-őn 4/1 a max. -
válasz
bigdady #12907 üzenetére
Kínált sávszélesség 300Mbps / 20Mbps
Garantált sávszélesség: 60Mbps / 5Mbpshttps://www.upc.hu/internet/szolgaltatasok/internet-300-online/?huseg=12
-
-
-
radio100jozs
őstag
válasz
bigdady #12887 üzenetére
Miért kéne átszerződni drágábbra? Lehet mást is választani. Én pl. a vonalas telefont már 2 éve az ephone cégtől használom, 99 Ft havidíjért, és pár forintos percdíjakért mp. számlázással, és áthordoztam a 29-es vonalas számomat. TV-t meg a Telekomtól van, mert jóval olcsóbb, mint az UPC. Csak áltatás, hogy az UPC-nél olcsó az ilyen 3 az egyben csomagok.
-
asdf_
veterán
válasz
bigdady #12883 üzenetére
új előfizetői szerződés megkötésére most természetesen hátrányos jogkövetkezmények nélkül lehetősége nyílik.
Ez azt jelenti magyarul, hogy annak ellenere, hogy husegben vagy, engednek uj szerzodest kotni az uj cuccra, es a regit a huseg ellenere felmondani. Az arra termeszetesen nem vonatkozik, JOGkovetkezmenyekrol van szo.
En sem ertem amugy, hogy miert ragaszkosz foggal-korommel a szarhoz, amikor vegre lehet majd rendes szolgaltatasod is. -
-
radio100jozs
őstag
válasz
bigdady #12879 üzenetére
Tekintve, hogy a szolgáltatást megszünteti az UPC a rézérpáras hálózaton, ebben benne van a régi koax TV hálózat is, így a hűség semmit nem ér. 60 napos felmondására joga van. Nem hülye az UPC sem, hogy párhuzamosan 2 hálózatot működtessen, és karbantartson, ráadásként a régi hálózat után fizetnie kell kábeladót, az új után 5 évig nem.
A lényeg, ha indul az új optika, akkor utána vége lesz az ADSL-nek, meg a csomagodnak is, ami most van.
-
-
válasz
bigdady #12876 üzenetére
Nem kell őket elzavarni, ha elérhető lesz az új szolgáltatás, arról értesíteni fognak, és új szerződést kellene kötnöd, hogy azt bekössék. Ezt ugyebár nem teszed meg, akkor nem fog menni a szerelő sem, legfeljebb majd amikor felszámolják a jelenlegi rézhálózatot, akkor keresnek, hogy ki tudják kötni a drótokat. Ha kikötik egyáltalán, és nem hagyják ott ahol van, ezt nem tudom...
-
-
-
-
-
AnonymusX
őstag
-
-
-
-
válasz
bigdady #12861 üzenetére
Üdv!
Optikát húznak be a házba, majd arra tesznek egy ilyesmi micro node-ot. Ebből már koax kábel jön ki, amire pedig mennek a másutt is szokásos eszközök, Connect Box, Horizon Box-ok, TV-k. A koaxot tehát nem kell feltétlenül cserélni, ha csak nem nagyon régi, nem háromszoros árnyékolású. Viszont a Horizon Box-nak kell UTP kábel csatlakozás is, mert a visszirányos szolgáltatásokat - MyPrime, videótár, visszanéző - csak így tudod használni.
-
AnonymusX
őstag
válasz
bigdady #12614 üzenetére
Ha 1 év hűséggel kötötted, akkor azt nem fogják felszámolni. Pár sorral lejjebb le is kellett vonniuk.
Internet telepítési díj Egyszeri díj: 5.100Ft
Internet telepítési díj kedvezmény Egyszeri díjkedvezmény: -5.100FtHa ez ugyanazon a dokumentumon van, amin a jelszót keresed, akkor ez nem a jó dokumentum a jelszóhoz
. Egy másikon szerepel. Érdekes módon ezt a dokumentumot már nem találom online, de valamikor sikerült lementenem...
Közben megtaláltam, hogy a Telekom fiókodban meg tudod változtatni az internetes bejelentkezési jelszavad:
Előfizetéseim -> A kiválasztott előfizetés az internet legyen -> "Internet előfizetés beállításai" linkre kattintva.
-
AnonymusX
őstag
válasz
bigdady #12610 üzenetére
Pont ezen a dokumentumon kellene szerepelnie (BEJELENTKEZÉSI AZONOSÍTÓ ÉS JELSZAVAK), amit kimásoltál. Akkor marad az ügyfélszolgálat. Nálam egyébként így néz ki az a szakasz:
Szolgáltatás adatai
Megrendelésszám: xxx
Ajánlat megnevezése: Otthoni Internet 250 (2017.10)
Internet bejelentkezési jelszó : xxxE-mail postafiók
*E-mail bejelentkezési azonosító : xxx
*Elsdleges e-mail cím : xxx@t-online.hu
AD szám : yyy
Internet bejelentkezési azonosító : xxy.xxy
(2017.10) Webtárhely
Webcím/Domain : xxx.hu
FTP login : xxx.hu -
válasz
bigdady #12599 üzenetére
Telekomnal vagyok. Huseg lejarat elott felhivtak szinten, hogy havonta 400Ft-ot ra kell fizetnem innentol a mostani csomagra, de meg 2 ev huseget is ala kell irjak ehhez a jo arhoz. Utana olvastam, nem vagy koteles huseget kotni a lejarat utan, a szolgaltato pedig nem emelheti meg a dijadat. Ezert nem hosszabbitottam huseget es mar 3 honapja ugyanazt a dijat fizetem a husegem lejarta utan.
-
kabelmania27
félisten
válasz
bigdady #12555 üzenetére
Hgw-ből ha kitörlöd a felhasználónevet akkor saját routereddel tudsz pppoe kapcsolatot léterhozni, speciális kérdésekre Telekom topikba választ fogsz kapni.
-
imibogyo
veterán
válasz
bigdady #12013 üzenetére
Én nem így érzem... Azért is írta ő is, hogy neki pedig úgy 0-ás a pingje, hogy még 30 méter UTP kábel is van a rendszerben, bár azt nem tudja, hogy ez számít-e?
De mindegy is. Aki ilyen alap dolgot nem tud az valószínűleg nem itt van a PH-n... Én meg közel 7 évnyi szerverkörnyezetben tevékenykedés után vicces lenne, ha nem tudnám mi a ping és milyen a jó... Meg basszus csak tudom már, hogy miért írtam, amit írtam...
-
radio100jozs
őstag
-
degec
senior tag
válasz
bigdady #11890 üzenetére
írtam hogy a westcom kft akik a gerincet építik csak a dabasi terület végefelé kapnak infót, hogy HOVA mehetnek, előbb nem, ez augusztus vége-közepe..kb. beszéltem az ügyvezetővel de nem is sejtik hova fogják Őket küldeni, nincs benne logika majd ex has upc kitalálja..nyugi fogom írni..én átérzem mindenki kínját adsl analóg világában, nekem is van még kínlódunk rendesen..
-
enginev3.0
félisten
válasz
bigdady #11840 üzenetére
Nálunk ennyi a upc amit fentebb látsz
Telekomnál most fizetek 5800ft-ot, 1000mbit és alap telefonra
Erre jönne a legnagyobb tv akkor is 10k alatt maradna, szóval rohadt drága a upcUPC-nél 120mbit plusz "kevés" tv csatorna 8500, telekomnál ennyiért már 1000mbitet adnak, plusz telefon
-
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest