Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
imibogyo
üzenetére
Nem megalkotni akarja, hanem eltüntetni, az egyik vonal nem sikerült 20 centisre - legalábbis én ezt olvastam ki belőle

Én Solidworks-öt egyedül akkor használom, ha elég konkrétan tudok minden adatot, és pontosan le van már rajzolva - különben egy rohad elmérés vagy módosítás miatt simán kezdheti az ember elölről a >3 órás munkát. Arra viszont nagyszerű, hogy lerenderelj vele valamit, pl. termékbemutatónak rettenetes király (PhotoView360). Jut eszembe, mindig is akartam egy olyan Corsair Carbide szériában levő, kicsi, majdnem kocka házat dióból, ha sok szabadidőm lesz, lehet, hogy lemodellezem, SolidWorks utána már két kattintásra legyártja minden alkatrész "jósok" nézetes blueprintjét, onnantól könnyű dolgom van

Ja, és az oldaladon a googleusercontent-es képeket nem hozza be, csak egy felkiáltójelet helyettük, viszont az alt attribútum nem határoz meg semmi felkiáltójeles dolgot, nincs onerror sem, úgyhogy a google végén lesz a probléma forrása...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest