Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Tipikusan" SSD történet. Ha kikapcsoltad a lapozófájlt, akkor az lehet az ok. Nálam 50-500 MB van SSD-re rakva, meg mittomén 50-5000 a HDD-re. Na meg 16 GB ram. Akkor szokott kicsi lag lenni, ha autosave épp dolgozik.
Imiboci: nagyon fain, én letettem a "fali PC"-ről, egyszerűen k!b*ott por van itt.

Jah MO-RA van, én meg most vettem Phobya radit...
-
imibogyo
veterán
Attól is függ, hogy az adott modellek mennyire részletesek. Nem feltétlenül "szemre" gondolom, hanem mennyi poligonból állnak. Vannak a warehouse-ban olyan elcseszett modellek, amik több százezer poligonból állnak, míg egy ugyanolyan modell, de "jobb kezekből" 2-3000-ből áll. Érdemes ezt is figyelembe venni.

Én most ezen dolgozom egy i3-on és egy AMD HD5670 512 MB-os kártyán 4 GB memória társaságában és semmi laggolás nem tapasztalható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest