Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
duncanx
üzenetére
Csak egy elképzelés, elméleti síkon játszottam a gondolattal. A lényege, hogy a nitrogén töltet miatt nem kellene tartani a párásodástól, a belső hőmérséklet bármilyen alacsony lehet. Monoblokk kasznit képzeltem el egy tömbből kimarva, de természetesen hegesztett váz és burkolat, vagy "önhordó" rendszer is jó. Egy oldal maradna ki a szerelés végett, ide többrétegű üveget gondoltam a hőszigetelés miatt, illetve hogy látható legyen a belvilág. Egy részlet van, ami jelentősen bonyolítja, a csatlakozók. Mondjuk valami nagy sávszélességű optikai vagy rádiófrekvenciás átvitellel meg lehetne ezt is halálbiztosra csinálni. Utóbbira mondjuk nincs olyan nagy szükség, mert a belső nyomás kb ugyanannyi mint a külső, szóval -gondolom- nem kell annyira komoly szigetelés. Jobban nem dolgoztam ki a dolgot, mert baromi drága lenne a megvalósítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Silvercrest Rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest