Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Jó az ötlet, és szépek a tervek is

Én is a második verzióra szavaznék, bár gazából minden a VGA-n múlik. Mert gondolom a valóságban nem akarod ennyi HDD-vel telezsúfolni a házat.
A 190mm helyre egy ilyen VGA pl pont befér, és ez ajánlott, halk típus. Viszont ritka az ilyen rövid 2 ventis kártya, márpedig én mindenképp 2 ventisben gondolkoznék. Viszont vigyázni kell, mert ennek felül van a 6 pines csatija, ami esetedben alulra lógna ki. -
imibogyo
veterán
Én mindenképp a másodikat választanám.

Épp most (olvashattad az ITX topikban is) szenvedtem egy minicube minivel. A gyári ajánlás ellenére bele tudtam fogatni egy 3,5-es egy 2,5-es meghajtót, a panel-tápot, a passzív tápegységet és az alaplapot minden kiegészítőjével (Xigmatek Apache hűtővel), de természetesen dvga nélkül. És egyrészt melegebb is volt jóval a házikó, mint a saját építésű (teljesen passzív) házam, plusz még nagyon-nagyon körülményes is volt. Arra jutottam, hogy ez a házikó jóval kisebb hőtermelésű és kiterjedésű gépekhez van. Mondjuk egy J1900-as DC-s alaplap 2 SSD-vel, vagy ilyesmi HTPC-nek, vagy NAS-nak. (Ha nem sikerül eladnom a kuckót, akkor majd ilyesmi lesz belőle a TV-re kötve és a kamrában elhelyezve (közös falat kihasználva)).

Ezen a házon is változtatnék méretileg, de csak pont annyit, hogy még ne legyen akkora, mint az eggyel nagyobb testvére, de ne is legyen olyan kicsi, mint most. Épphogy nem fértem el benne. Durván 2-2-2 cm kellett volna minden irányban, hogy "kényelmes" legyen. Ekkor a nagyobb hűtőt is rá tudtam volna rakni a lapra, mert jelenleg nem fért volna el mellette a tápegység. Szóval én azt az irányt tartom jónak, hogy legyen kicsit nagyobb a ház, de minden fontosabb alkatrész férjen el házon belül.
Azt látom, hogy az emberek egyre kisebb gépeket vesznek/építenek, de közben egyre több külső dolog kerül a ház mellé (tápegység, mobil-rack + nas a 3,5-es eszközöknek, külső ODD stb.). Akkor mit is nyer ezzel a miniatürizálási lázzal? Na én ezért érzem azt, hogy legyen inkább picit nagyobb, de férjen bele minden, mint hogy egy újabb dobozkával bővüljön a repertoár. Aztán ha majd maximum nem használja az ember minden egyes szegletét, akkor is ott a lehetőség rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi