Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocimaster
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy komplett gépet. Csak a hétvégén volt rá időm nekiállni a számítógép összerakásának.
A gépvásárlás előtt több szakoldalt böngészve állítottam össze a gépet, viszont kiderült egy igen csak érdekes probléma.
Az általam megnézett oldalon a Thermaltake Level 20 MT -vel kompatibilis a MSI B450 TOMAHAWK MAX alaplappal.
Ma szembesültem, hogy a RGB-s panelről 3-pin-es kábel jön le az alaplapon pedig 4-pines a foglalat!!
Megnéztem a gyártó oldalát és sajnos ott nincs benne a támogatott alaplapok között a MSI B450 TOMAHAWK MAX.
A kérdésem nem lenne más, - tudtok rá megoldást az alakításra? Ezzel a házzal tudjam használni az alaplapot.
Vagy ** benéztem és ki kell cserélnem a házat?
// az RBG gombot tudom használni, ha csak a "feszkót" adok neki, de én szerettem volna az alaplapról irányítani.... ///+Thermaltake UX 200 RGB processzor hűtőt szintén vettem hozzá és érdekelne, hogy valaki használt e ilyet és tudja hova kell kötni
Karácsonyi ajándéknak szántam , előre is köszönöm a segítségeteket!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair CX650F RGB 650W Moduláris Tápegység
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest