Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Na kérem. Összehegesztettem a két vezetéket (végre volt okom kipróbálni a hiperszuper tecsós Fahrenheit forrasztómat), rádugtam tápra s lőn csoda világít a világítandó. Az átalakító/inverter pedig legnagyobb meglepődésemre egyáltalán nem hangos, sőt. Én rosszabbra számítottam, videót is néztem róla, ott is annyira cicergett, hogy kis fadobozkába bújtatták el hangtompítás gyanánt. De ennek alig van hangja.
A fénye nem vakító vagy szemet bántó (zöldet vettem egyébként), egészen kellemes lesz élvilágításként a gépházon, bár kicsit túllőttem azt hiszem az 5 méterrel.
Ha legközelebb veszek, akkor csak 2 vagy 3 méterest. -
flymi
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Nem baj az, h nem olyan erős a fénye, egy nútba illesztve viszont kellemes élvilágítást adhat, láttam róla egy videót. Ha csak cicereg (ez is hallható volt a videón), az nem olyan nagy probléma, ha nem melegszik, akkor egy kis dobozba rejtve elnyomható lesz a hangja, legalábbis ezt remélem.
Megrendeltem egy 5 méteres szettet, gondolom nem fogyaszt sokat. Ha hosszúnak bizonyul, akkor tényleg csak simán ollóval levágom a végéről a felesleget és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi