Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csirke

    tag

    Huhh....
    Nem olvastam azért végig a topic-ot, csak az utolsó jópár oldalt, és nem dobott fel a helyzet.
    Úgy alakult, hogy muszáj 1 hónapon belül valamit kezdenem a mostani előfizetéseinkkel (céges, vodás csomag, osztható 15200, 6 szám, amiből 4-et szeretnék is megtartani, a maradék 2 lehet valami feltöltős is, de ha elveszik, se baj).
    Jó lenne valami flottás lehetőség, nem feltétlenül vodás, de számok megtartása fontos lenne. A mostani 15200+apró előfizetési díjból nem beszélünk le 10eFt-ot sem. Sok az egymás közötti duma.
    Másodperc alapú kéne (itt kéretik nem felröhögni! :)), alacsony havi, illetve percdíjú, és elég lenne csak 1-hez internet (igen, az enyémhez :)).
    Nem továbbszámlázós kéne, és az sem lenne baj, ha nincs belépési díj sem, de ez nem kizáró tényező.
    Az összegyűjtött. rar-os csomagot megnéztem, de nem egyszerű, hogy melyiket válassza az ember, pláne úgy, hogy talán egyiket sem ismerem.
    Szóval, ha nem küldtök el kapásból a fenébe, akkor ki mit javasol? Jó tapasztalatok? Az okt. 1. határidő miatt tudom, hogy nehéz jósolni, de mégis... Egyáltalán melyik szolgáltató? Eddig a vodával meg voltam elégedve, de az utolsó hozzászólások alapján lehet, hogy a legkedvezőtlenebb változások épp itt lesznek? Aztán az is lehet, hogy a többiek is meglépik azokat?
    Ne nagyon legyen flame belőle (muhahaha :D), inkább csak engem próbáljatok meggyőzni, egymást ne! ;)
    Pl. ez a DPI-s flotta mennyire lenne kapufa most? Vagy akármelyik is?

    www.solarplan.hu

Új hozzászólás Aktív témák