- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentic18
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem adni az it service-hez vagyis a flottatelefon.hu oldalhoz egy kódot?
Köszönöm! -
válasz
Tav-Csoves #45197 üzenetére
Semmi közöm hozzájuk,nem is azzal kapcsolatban írtam.
-
4Grider
nagyúr
válasz
RoyalAirForc #45193 üzenetére
Az iqpro nem továbbszámlázós cég, már a Telenor küld számlát? Esetleg nem az EQ-val kevered?
-
hardline
senior tag
válasz
RoyalAirForc #45191 üzenetére
Az az egy van?
Mennyibe kerül? 1575+4931 vagy csak a 4931-et kell fizetni? Nekem nem egyértelmű.
Cégre lehet kötni, vagy magánszemélynek kell? Ez most nem saját részre megy, hanem a munkahelyemre kéne. -
hardline
senior tag
Korlátlan, vagy nagy adatkerettel rendelkező Telenoros adatkártyára lenne szükségem egy irodába, az sem baj, ha cég nevére is köthető. Kis forgalom a jellemző, max a 2 PC frissítése generál nagyobb forgalmat időnként. Azért 100GB legyen a biztonság kedvéért, ha nagyon elszabadulnak a Youtube videózások.
Mit tudtok ajánlani? A táblázatban adatkártyákat nem nagyon találtam. -
Fifi
őstag
válasz
Tav-Csoves #45184 üzenetére
Ha tudod a kártyaszintű 4 számjegyű jelszót, akkor nem kérnek semmi papírt. Arra viszont készülj, hogy csak az alábbi esetekben lesz ingyenes:
"A kártyacsere az alábbi esetekben díjmentes:
* programhibás SIM kártya cseréje,
* 50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára,
* 2 évnél régebbi SIM kártya esetén."
Forrás. -
válasz
Tav-Csoves #45186 üzenetére
Ez egy jó kérdés, nem vagyok eq flotta tag, de szerintem ott jelezni kell nekik időben, hogy ne csússzon át a következő számlázási időszakba (előtte 10-12 nappal) és nem hinném, hogy kérnek a sim-et az így is úgy is kuka lesz...
-
válasz
Tav-Csoves #45184 üzenetére
Igen
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
EQ kártyám van, korlatlan telenoros, és eléggé viseltes. Nagyon sok féle eszközben használtam, és a kártya egy picit deformálódott. Kérdésem, hogyha bemegyek egy vidéki telenor partnerüzletbe, és átadom a kártyát, szig. lakcímkártya és a hiperszuper titkos kartyaszintű jelszót is megmondom, akkor cserélik a kártyát?
Köszönöm szépen a segítséget -
Fifi
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná írni az EQ adatkártyák roaming adatforgalmi limiteit. Valahol elhagytam a táblázatom és a facebook csoportban sem lelem. Köszi!
-
rfszabi
tag
Valaki tudja, hogy mi a helyzet a Számlakontrollal? Az oldalukon már elég régóta karbantartás alatt felirat szerepel.
-
mamusz11
tag
Sziasztok!
MultiFlotta(Blue) telefon árlistát hol talalok?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gabor9991 #45167 üzenetére
Köszi Incitatus, mapege! Akkor nekem elszámolták valahogy. Illetve jó lesz ez csak nem láttam a levonást,
, illetve igazából csak januártól lenne érvényes.
arnyekxxx, igen, ezért talán most a EQ XS, S a legjobb, de a belépési díj is van.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
arnyekxxx #45162 üzenetére
Most látom az iQpro alapja már a EQ S-en van, ami 7GB-os. Lehet javítani kellene az összefoglalóban.
Illetve másnak mennyi a 100MB-os iQpro előfizetése, 2422Ft? Nekem meg elszámolták? -
ablack
senior tag
válasz
Fenyi Leopol #45155 üzenetére
Atlasz már akkor jobban megéri szerintem. Ott 2450Ft-ért van hálózaton kívül lebeszélhető 100perc, hálózaton belül az is korlátlan. Ráadásul nincs éves tagdíj.
Tahát gyakorlatilag +200FT-ért van 100 lebeszélhető perc pluszba. -
válasz
Ez jó hangzik, mennyi percet lehet vele beszélni az alpdíjért havonta?
Ezt mennyire veszik komolyan?
2. A flotta kedvezményét az Unitas International Zrt. ügyfelei vehetik igénybe. Ennek éves díja 2990Ft / telefonszám.
Már hogy ügyfél legyél.Bár ha összeadom a 1990+1490-es netet, az 3480. Ha elosztom a 3000-t 12-vel, az 250, összesen 3730. A dpi most 3566 és abba is kaptam +3,5 gb netet szóval ezzel tényleg csak szolgáltatót cserélnék...
-
pinnacle
nagyúr
Igen, sajnos sikerült megfúrni őket az 5G pályázaton. Akkor 4GB internetre, az EQ XS a legjobb? iQpro is ennyibe kerül, de ott korlátozott a net sebessége.
-
4Grider
nagyúr
válasz
pinnacle #45156 üzenetére
A Digi már tavaly május óta itt van. Hullámzó hangminőség, változó (de inkább gyenge) lefedettség jellemzi őket egyelőre (júniusig) 0 Ft havidíjért. Én megjelenéstől használom. Akkoriban néha mértem 10 Mbps felett is, ma már a 2-4 Mbps közötti sebesség a jellemző felénk Dél-Budán. Tehát az online videók/streamek már sokszor telefonon sem élvezhetőek annyira belassultak.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Ez is jó.
Nekem az internet a fontos, persze úgy, hogy hanghívás is menjen. Havi 4GB-al melyik a legolcsóbb lehetőség? Nem tudom, hogy van jobb az EQ XS-nél. Lehet a DIGI-t megvárom. Valami nagyot kell lépniük. 2€-ért korlátlan internetet adnak? -
gábor-ka
tag
telenornál is van vowifi?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest