Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • kakuk.tamas

  őstag

  válasz DrBubo77 #20027 üzenetére

  Telenor válasza:

  " Kérdésére a válasz összetett. Több szempontból is megközelítem válaszommal.

  Lehet internetezni készüléken amin van beszédforgalom és mellette lehet internetezni is (szolgáltatás), de megoldható egy modem segítségével is, melyben internetes tarifacsomag van (nem lehet normál beszédhívást generálni vele).

  Mind szolgáltatásból, mind pedig tarifacsomagból többféle van. Eltérő feltételekkel, használati keretekkel. Ezeknél a lehetőségeknél eltérőek a korlátozási szabályok.

  A forgalmazható adatmennyiséget, tehát hogy egy nap vagy egy hónap alatt mennyi adatot forgalmaz, nem korlátozzuk, csak az adott keret szab határt. pl. 2GB-os szolgáltatással maximálisan egy számlázási hónapban 2GB adat forgalmazható. (küldött+fogadott adatok mennyisége)

  A fájlcserélést, fájlmegosztást több csomagnál, korlátozzuk úgy, hogy a heti 1,5GB nem támogatott adatforgalmat engedünk, majd 32kb/s sebességre csökkentjük, ha a forgalmazás nem változik.

  Van olyan kiegészítő csomag, mely használatával éjszakai időszakban 100GB-ig lehet fájlmegosztást használni.

  Miután igen sokrétű a kérdése, kérem, szíveskedjen támpontot adni, mire, és hogyan szeretné használni internet hálózatunkat, így pontosabb, relevánsabb ajánlatot tudunk rá adni.

  A korlátozások alapvető oka, hogy a mobil internet nagy mértékben függ a hálózatunk kihasználtságától, kapacitásától. Ennek következményeként védenünk kell a többi felhasználót, hogy egy esetleges kiugró adatforgalom miatt, más előfizetőinknek is tudjuk biztosítani az internetezés lehetőségét elfogadható sebességgel."

  Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg/Nagykanizsa ~  Apple iPhone 12 Blue  ~  Apple Watch S5 LTE  ~  Apple iPad Air 2020  ~ HP S15-FQ2005NH ~ Xbox Series X ~ Telekom 2000/1000 ~

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés