Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz cekkk #11038 üzenetére

    Az eredeti kérdés minden csökkent értelműnek: :D

    "Milyen flottába érdemes belépnie ismerősömnek, ha csak a havi 1-2 GB adat számít neki?
    Minden hangot Skype-on intéz, sms-t sem küld soha."

    A Skype-hoz neked kell GSM? Mert az eredeti kérdést feltevőnek (aki segítségért jött ide, nem azért, hogy rátukmáljanak valamit, amire nincs szüksége) szerintem felesleges. :U Kell tehát neki mobilflotta, ha nem mobilnet-megszállott és belefér 1 vagy 2 GB-os forgalmi keretbe? A válasz egyértelmű nem. De te biztos megmagyarázod, hogy kell neki... :N

    A UPC-nél valóban csak 1 GB-ot adnak 2e Ft alatt, erre rosszul emlékeztem. És? Ez is bőven elég egy havi VOIP-ra plusz némi böngészgetésre. Ebből az következik, hogy egy csak Skype-ot használó valakinek célszerű 2 évre aláírnia egy mobilflotta-szerződést? Miért is? :U Ha mobilnet-megszállott, akkor talán, de még akkor sem biztos. Mielőtt kérdeznéd: ha csak Skype-on beszélnék, 1 évet sem írnék alá a dpi-be, ugyanis 2e Ft-ért hűség nélkül, 1,5e Ft-ért pedig 1 év hűséggel tudok venni 1 GB-os digis, 1,9e Ft-ért pedig upc-s mobilnetet. Miért költeném ennek kb. a dupláját telefóniára, minimum dupla hűségidő vállalása mellett? A korlátlan mobilnetért? 1-2 GB adat kell neki, írta.

    Ha nem vagy sem UPC-, sem Digi-ügyfél, és nincs olyan ismerősöd sem, aki rendelne neked mobilnetet, akkor nem tudod igénybe venni az általam javasolt megoldást. Én nem ismerek olyat, aki ne tudná megoldani ezt a problémát, de azt elismerem, hogy előfordulhat.

    Ne haragudj, de nekem nincs időm arra, hogy egész nap arról győzködjelek, hogy ne ajánlgass 2 év hűséggel mobilflottát olyasvalakinek, aki csak Skype-ot használ, szóval részemről most már tényleg over, majd valaki átveszi a stafétát, ha akarja. Ha nem, akkor pedig zavartalanul meggyőzheted magadat, hogy igazad van.

    Legyen szép napod! :)

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast tabletek (M50, P26T és P40HD) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák