Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy Speedtest-tel mért, és a netkapcsolata miatt lett gyengébb a feltöltési tempó.
(#4737) djadji "Valami tesztet tudtok mondani amivel tesztelhetek, hogy elég e vas? Meg az is kerdeses nekem, hogy a tabletet kellene tesztelni, vagy az MX1-t? Az mx vegul is csak megosztja a filet, vagyis nem vegez vele komolyabb munkat, vagyis a tablet aminek a teljesitmenye kerdes.. Jol gondolom?"
Igen, ezért írtam, hogy a lejátszónál lesz a szűk keresztmetszet.
Vagy a másik opció, hogy az a baj, amire Somatom utalt, mert ha belső hálózaton csak 5 Mb/s-ot tud felfelé a szerver, akkor ott természetesen nem mennek a full hd filmek. Mivel mérted a le- és feltöltési sebességeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest