Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz w.miki #3934 üzenetére

A gyári rendszert csak CWM -mel tudnád lementeni, de nem sokra mennél vele. Jobb, ha keresel egy gyári romot. Elég népszerű típus és a tied nem tűnik klónnak sem, úgyhogy sztem fogsz találni. A Geekbuying blogon szoktak lenni ilyenek. A flashelés gyári rom esetén (1db. IMG fájl) a BatchTool -lal történik, custom rom esetén pedig (zip -ben külön-külön a rom összetevői) a Flash Tool -lal. A driverek ugyanazok. Flash Tool -ból több verziószámú van, ezért a custom romok mellé általában hozzárakják a felrakásukhoz szükséges tool -t és a drivereket is, többféle Winhez (lehetőleg XP -től, Win7 -ig érdemes próbálkozni. A 8, 8.1 necces és hátlapi, nem USB3 -as port -tal). A flashelés módja sok helyen le van írva. Ugyanaz az összes, reset gombbal rendelkező 3066, 3188 kütyün. Ez egy elég jó flashelési útmutató. Persze a letöltendő hozzávalók mások. Az a biztos, ha valakinek van egy ugyanolyan kütyüje és tudja a passzoló romot. Nekem nem ilyen van, de ahogy néztem, sztem egy családba tartozunk :) Vagyis az AP 6210 -zel szerelt MK809III, MK802IV romok passzolni fognak (persze csak saját felelősségre!). Ezek közül sztem a Neomode 1.9a update egy jó rom. Én is ezt használom. Sajnos, nálam néha összeomlik, de ez nem a rom hibája. Az én kütyüm sajnos, T procis és ez okozza a problémát. Erre csak KitKat romon lenne megoldás, de az meg nekem nem szimpi. Ha a tied nem T -s, akkor ez a hiba nem fog előjönni. A freaktabot már ismered, ott keresgélj! Neked CX-919 kell, a CX919II nem jó!

Új hozzászólás Aktív témák