Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Rendőrség megszüntette a bűncselekmény eljárásomat, mivel nem volt elég magas az érték (50 ezer ft alatt), így azt próbálták leinfózni, hogy a tettes esetleg többször is tett volna ilyet.
De a Revolut nem adott ki nekik adatokat!!Ilyenkor mit, hova, hogyan? Nem hagynám annyiban, mert ezen a szaron elvileg ilyenek miatt van a KYC és hasonlók, hogy ha gond van, akkor hatóságok azonnal tudhassanak nyomozni. Most én hogyan nyaggassam a Revolutot, hogy ugyan már, ha a rendőrség kér adatokat egy nyomozáshoz, akkor legyenek már szívesek kiadni. Bár rendőrséget sem értem, hogy ilyenkor miért nem indul egy eljárás a revoluttal szemben, hogy hogyan gondolják, hogy adatokat tartanak vissza a hatóságoktól..?
Jaa, ez így nagyon nem az én világom, hogy mit kell tennem, segítsééég!
(Elvileg szabálysértésként megy tovább az ügy így? De még van 8 napom jogorvoslatra, hogy fenntartsam a bűncselekmény szintű eljárás lehetőségét)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest