Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
Predator2
üzenetére
"mert magában a hirdetésben nem szerepelt, csak 1231231 hozzászólásban". Tessék? Nem olvastad végig, hogy mit fogsz venni? A gyári felújítottság sem volt benne a hirdetésben? "Foglalkoztál az üggyel". Hát ez nagyon szép és jó, de visszajuttatni képtelen lettél volna (akár úgy, hogy otthon hagyod, és anyud elviszi feladni postára)? Írtál felháborodott leveleket, aha, értem. Akkor még egyszer a kérdés: tettél valamit is érdemben az ügy megoldására?
Valamiért azt gondoltam, hogy tanácsért jöttél ide a fórumra, nem siránkozni. Leírtam, hogy ha nem vagy elégedett (az amúgy szerintem korrekt) ajánlattal, tedd meg a feljelentést.
Ha én adnék el valamit, és a vevő hónapokig nem tudná visszaadni a problémás terméket, és utána problémázna egy 120.000 Ft-os gépnél 8000 Ft-on (ha jól értem, ennyit kellene kifizess, és meglenne a bill-ed), arról meg lenne a véleményem.
Nem értem, miért ekkora a mellényed (64 pirosponttal), vagy miért vagy megsértve. Az a baj, hogy nem azt írtam, hogy húúúúú de sajnállak, pedig te mindent elkövettél, hogy ne lehessél átverve? Hát nem, de emiatt hadd ne kérjek már én elnézést... Legközelebb így talán sokkal jobban végiggondolod, hogy miért kéri valaki a bolti ár felét/kétharmadát egy termékért mielőtt rácsapsz (gondolom a 120k-s noti bolti ára 200+ felett lenne, ezért írtam azt az árat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- i5 12500/ RX6700 XT 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ...:::: KERTVÁROSI VASBÁNYA ::::... Kábelek / Adapterek / Átalakítók széles választéka
- Playstation 5 slim 1TB lemezes garanciával
- Fujitsu Lifebook U758 i7 8550u / 15,6" FHD IPS / 8Gb / 256Gb nvme SSD /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blackshark v2 Pro Vezeték nélküli Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest