Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
válasz
jubilleum
üzenetére
Jól tetted, hogy aludtál rá, szerintem sem átverés.
Etikailag pedig nagyon nehéz megítélni, ahhoz szerintem tudni kéne a teljes igazságot. Lehet csak simán akciós volt és nem tudta olyan jó áron ottahogyni, és később rájött, hogy igazán nincs is rá szüksége, így ő annyiért eladta, amennyiért vevőt talált rá.
De lehet, hogy egy "hiéna" aki ilyen akciókra vadászik, és ha talál egy jót, felvásárolja az egész bolti készletet és ezután drágábban értékesíti a termékeket.Mindent összevetve, nincs ezzel szerintem semmi gond. Te önként vetted meg annyiért amennyiért, ha zavar, hogy drágábbért vetted meg tőle, mint amennyiért ő vette, akkor csakis magadat hibáztathatod, hisz ha körültekintőbb lettél volna, akkor mondhattál volna nemet ott helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest