- Szeptember 29-én érkezik a CMF első fejhallgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz
mobileman #1544 üzenetére
Engem nem győzött meg a cikk, amit belinkeltél. Természetesen lehet különféle lépéseket tenni, de ez mind komoly utánajárás, és pénz (szerviz, szakértő, ügyvéd, bíróság), ráadásul a kimenetel meglehetősen kétséges, mert mindent pontról-pontra bizonyítani kell, ami egy oda-vissza csere esetén pláne nem könnyű dolog. És mindehhez itt két meglehetősen idős gépjárműről van szó, melynek kapcsán az is mérlegelendő, hogy ezek értéke arányban áll-e a befektetett idővel és anyagiakkal.
Úgyhogy szerintem lehet harcolni az igazságért elvből is, de hogy a végén anyagilag is rentábilis lesz a dolog, abban továbbra sem nagyon hiszek.
De ne nekem legyen igazam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeptember 29-én érkezik a CMF első fejhallgatója
- Háztartási gépek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Steam Deck
- Banggood
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest