Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
dinfo
csendes tag
Távolról sem!
Ugyanis UPS-el szeretnem hasznalni, aminel pedig egyaltalan nem mindegy, hogy a tap aktiv, vagy passziv PFCs-e. Ha ugyanis a tap aktiv PFC-s, akkor a ''kvázi-szinuszos'' kimenetu UPS-eket sokkal jobban terheli, mint egy nem aktiv PFC-s.
De ha nincs rola info, hat nincs.... -
Janesz
őstag
olyan narancsosan mintha meg lenne rajtuk folyva a festék....amit donnie linkelt képet annak az oldallap alján kicst lehet látni miről is beszélek....
ebben a fizimiskájú kérókban a wave master az isten!! csak kár,hogy nem plexiaz oldala....(annak legalábbszép csiszolt az oldala is.... -
Janesz
őstag
szép az a házikó csak piciszerintem....meg nem jól állnak benne a vinyók....
meg nemtom láttál-e már élőben tsunami házat??de az a festés rajta valami borzasztó....sokkal szebb lett volna ha ugyanolyan az oldala is mint az előlapja ez a csiszolt hatású aluminium natúr vagy feketére eloxálva.... -
ALI_G
veterán
ilyened van: FD 128025LS-N - 80mm, YS-Tech ? Vagy vmi hasonló kellene, mert a tápom sajna magától állítja a fordulatszámot és ha felpörgeti 2500-ra, vagyis ha 12V-ot kap a táp venti akkor hangos. Pedig kivágtam a táp hátulját és csak egy cuki rács van ot, amit tőletek vettem még régebben. Ezzel együtt még mindig hangos tud lenni.
-
Xidex
tag
-
Xidex
tag
Ebben benne van a hőérzékelő (580 ft, ez a legdrágább része), de nincs digitális kijelző, ezért érdemes elővenni egy hőérzékelős multit, és beállítani a potik segítségével az áramkört, úgy hogy mondjuk a venti 40-foknál már teljes sebességgel pörögjön. (Vagy, ha nincs otthon ilyen mérőeszköz, akkor a kezünkkel felmelegítjuk 36-fokra az érzékelőt, és oda állítjuk a maxot.)
Ha érdekel a sorozatgyártás, úgy egyből 4000 forint lesz, mert akkor olyat lenne érdemes gyártanunk, hogy két érzékelő két-két ventit hajt meg, így 4 venticsatlakozoval rendelkezne az áramkör, és szép dobozt kapna, meg BestPC matricát
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
Ezek tényleg érdekes témák, én is csípem az ilyesmit.
Mondjuk a fúziós energia tényleg hihetetlen, hogy már szinte minden megvan hozzá, csak beindítani nem tudják - ha jól tudom egy zárt és szabályozott láncreakció az egész, amit pont a periodikussága miatt nem tudnak elindítani -
killerjohn
addikt
-
Gleatcher
aktív tag
-
Gleatcher
aktív tag
Kábé 30 perc múlva kiderül mennyi jön össze ma estig, akkor jelzek, hogy holnap vagy jövő héten kell-e egy. Egy tuti kell nekem az hyperszuperretutibiztos...
Nyugi, nem fog rádrohadni, mindenkinek reklámozni fogom, ennyiért egy ilyet, ez qrva jó...
Funkcionális meg minden és qrva jó az ára... -
Gleatcher
aktív tag
Ha jól emléxem, 1xer már mondtál egy árat: 5000 HUF körül
Amúgy a M**** is árul egy olyan szabályzót, ami 3-at kapcsol ki+hangérzékeny fényrúd is jár hozzá mindezt 8k-ért
Ja és ez utóbbit nem izélésképpen mondom, egy millával jobb vagy mint azok a balf@szok ott a boltban, csak én sem vagyok milliomos, tehát ha sokkal többet mondasz, akkor is nálad veszek ilyeneket, csak nem olyan hamar. -
killerjohn
addikt
Tudnál tipped adni, hogy melyik a leghalkabb, és legjobb 8, illetve 12 centis, LED-es venti ? Jó lenne, ha tényleg LED-es lenne, mert az UV nekem nem szimpi - a kék fény tökéletesen elég...
NAGYON hangos a ''Thermalright NB 1-C'' chipset hűtő, és arra gondoltam, hogy vajon le lehet cserélni rajta a ventillátort valami halkabbra ?
Jó lenne, ha mindent be tudnék szerezni nálad, mert akkor tényleg érdekelnének a cuccok : 4db 8cm venti, 2db 12cm venti, és egy Thermalright XP-120 hűtő+arra egy 12cm venti.
Kérnék egy árajánlatot...
Tényleg ! hülye kérdés, de a decibelek összeadódnak ?
-
killerjohn
addikt
Hi !
Így első hallásra elég drágának tűnik, de ha tudsz róla számlát adni, akkor érdekelhet
a felsorolt cuccok milyen paraméterekkel rendelkeznek (zajszint, fordulatszám, stb) ? Az árak áfá-val, vagy anélkül értendők ? Hova kell menni ? Részleteket szerenék, mert a computermode nekem bejön (egész jól fel tudnám moddolni a házat), de nem nyerő a zajszint. Márpedig a lényeg az arany középút. 
-
!player!
aktív tag
Bővebben: link
Ő a kkiválasztott, menyni lenne? -
Sárpac
nagyúr
Igen halkul,de kerreg zörög!
Tegnap megpróbáltam átkötni ami sikerült is halkabb is lett valamennyivel, de vagy 10-12fokkal melegebb lett a kari így visszaraktam a helyére!
Messze nem ilyen volt amikor megvettem úgyhogy szerintem vagy elfolyt az kenése vagy nem tom, de így nagyon durva a hangja!!! -
_az
senior tag
-
Sárpac
nagyúr
-
Hun'reeth
őstag
Esetleg Arctic-cooling cuccokkal nem foglalkoztok? Lenne rá kereslet (freezer 64) Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tts
addikt
-
harry
veterán
Aktív témák
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hobby elektronika
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
és így konkrétan ezt se láttam túl sok helyen Mo-i boltok között.

Régen sokat olvastam és bambultam a hasonló ismeretterjesztő műsorokat!
(múltkor a passzív zalman VGA hűtőt 3 óra 15 percen keresztül szereltem a 6600GT AGP-re, mert nem passzolt rá
)

?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)