Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- Okosóra gyereknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lojkus
csendes tag
Baromi jók ezek a Sony fülesek csak sajnos hamar tönkre mennek. Még egyik akksija sem bírta 1-1,5 évnél tovább.
-
juuzer
addikt
Én tavaly vettem egy C500-at BF-kor (Sopronba utaztam és otthon hagytam a fülesem), futáshoz meg edzéshez használom, eddig jól bírja. Sőt egyik barátomnak is ajánlottam ugyanúgy edzős fülesként, ő is megelégedéssel használja.
Egyébként meglepően jól izolál, az ANC hiánya ellenére is jól kint tartja a külső zajokat.
Akksi kapcsán a Nothing Ear 2-m gyengélkedik, pedig az se sokkal idősebb nála.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Lojkus
csendes tag
Nekem is Wf-C500 am volt az 1,5 évig bírta utána kontakt hibás lett a füles ezután vettem egy Link Buds S amit baromi jó füles volt de kereken egy év után elszállt az akksi. Amikor tönkre ment akkor olvastam ez egy known issue a Sony füleseknél. Amúgy sokkal jobb volt mint a mostani fülesem hangzásra és ANC-ra is.
-
Kbali
nagyúr
A c500-at asszem idén év elején vagy tavaly év végén csíptem meg a Telekomnál 20e Ft alatti listaáron, mi a családban mindannyian ilyet használunk, az alkalmi zene/podcast hallgatáshoz, home office beszélgetésekhez csendes környezetben nagyon jó (irodában már nem annyira, mert eléggé behordja a külső zajokat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Warhammer 40,000: Space Marine 2 teszt
- PSti: Gondos óra rövid bemutató
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Hyundai, Kia topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen