Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
tudom persze, nem kevés áramot vesz fel és ezt a kis méret miatt nagyon nehéz vagy lehetelten megoldani. Bár lehetne 1-2 fullos lap, csak vízhűtésre és akkor máris baba lenne
De nem bánkódom, utóbbi időben eléggé nagy lett a választék. Már nem is tuningolok így egy nonk ivy i5 is simán elég, vgara meg pár mhzt kötelező ráhúzni
Most azon töröm a fejem, hogy rakjak e a prodigy házba egy kis egyedi vízhűtést, pár alkatrészem lenne is hozzá a dobozaimban... Alacsony fogyi miatt nem is kellenének akkora brutális nagy hőleadók így hzon belül szépen meg lehetne oldani. Csak a tápom kábeleit lehetne vlahogy eldugni, mert egy nem modus CX 430 V2 teszi szolgálatát nálam. Régen modnjuk minél nagyobb tápokra hajtottam, most meg épp az ellenkezője az egész. Nagyon sok hardvert kipróbáltam és midnig egy baromi régi csúnya gépházba volt beszórva, aztán jött, hogy kicsit csinosítgassunk és eljutottam oda, hogy a hardver nem érdekel, legyen egy kis középkategória, de a gép az nézzen ki valahogy
Itx meg a kihívás miatt, de nem bántam meg, jó móka
Jah és sorry, nem tudom, hogy jön ez a 2011 hez 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De nem bánkódom, utóbbi időben eléggé nagy lett a választék. Már nem is tuningolok így egy nonk ivy i5 is simán elég, vgara meg pár mhzt kötelező ráhúzni
Itx meg a kihívás miatt, de nem bántam meg, jó móka