-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dízeles
aktív tag
Hali
Látom te is nagy kerekű párti vagy.Tavaly vetem én is egy 97' ,50-es Liberty 90 E huf-ért.Többet is megnéztem -hasonlókat mint a további hsz-eidben linkeltél -és kipróbáltam.
^Eddig semmi gondom nincs vele .Télen ,nyáron használom.Kb 60 km/h tud , 3,5-4 litert fogyaszt.Komfortosabb mint a kis kerekűek.
Vásárláskor alap dolog-mint írták is- hidegen is induljon aztán minimum negyedórás próbaút.Ha ez az első robogód,motorod érdemes egy szaki-t vagy "öreg" motorost is magaddal vinni.
Az árból 10% legalább alkudj.
-
akos3
addikt
Mindkettő jó motor, szép állapotban, kevés km-el! Ciakhoz afnak dobozt is ahogy látom ami nem rossz, mert kb egy ilyen doboz 20k. Scarabeo postás motor, nem véletlen, megbízható egy darab az is! Teljesítménybe kb ugyanolyan.
Azt vedd amelyik jobban tetszik!Papírok mondjuk lényegtelenek, mert 50re csak egy adásvételit kell írni azt kész...
-
bajnokpityu
félisten
én úgy vettem észre,hogy a 13as kerék már használható BPn.nem tökéletes,de lassítani nem kell,max kerülni.ezt meg azért tehetem,mert simán gyorsabb a roxi,mint a forgalom.2T-50 valós 80km végseb 100kiló alatt.de 4,5 körüli fogyi,ha folyamatosan nyelezed.
én nem akarok flémelni az keewayekre,de az biztos,h apám által felajánlott cserét(4e km,fullos matrix) pillanatra sem gondoltam meg.motowell talán jobb.
-
akos3
addikt
-
-
kutga
félisten
Nos...kicsit körülnéztem, úgy látom használtan már 160k körül is lehet kapni (én úgy látom) egész jókat. Ez azért fontos, mert vmi kölcsönt fel kell vennem rá, és nem mindegy hogy mennyit, ha ebben az árban találok egyet akkor nem kell több évig lekötnöm magam a bankhoz.
Persze tudom vmennyit akkor is kell költeni rá. Léteznek olyan boltok ahol használt robogót adnak garanciával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest