- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
róbert gida #11895 üzenetére
az h karbis,még lehet rossz blokkos.
csodák pedig nincsenek,ujonnan egy az áruk.
aprilia konszolidáltabb gép,aerox meg sportos,de alapvetően egy kutya.piaggo blokkos chippelt SR50essel mentem,hát jó volt visszaülni a roxira.
roximnak van a legdurvább fékje,amit robeszen átéltem.ezt én sem értem,ez sztem megfizethetetlen.SRnek meg kisebb a kereke is.roxi 13 előlhátul.ugyan 1 col,de valahogy sokkal jobbnak érezni a 12eshez képest.
szal én elfogult vok,de sztem simán megér 30-40e pluszt a roxi.alkatrész meg ezer van hozzá,alig változtattak rajta 97óta.
-
akos3
addikt
válasz
róbert gida #11887 üzenetére
Nem kell a BWS-em?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
róbert gida #11886 üzenetére
ditechből a piaggo blokkok még csak jok is,de a régiek széthullanak.moroni és egyéb ócska konstrukcióból véletlenül se vegyél...
ditech egyébként megbizható.ujonnan 40e km-t simán elmennek gond nélkül.ellenben a szerelők nem értenek általában hozzájuk,és össze vissza próbálkoznak,ha megáll,mi baja.te meg fizeted a tizezreket a hozzánemértésük miatt.98%ban igy működik... -
matyibalogh
csendes tag
válasz
róbert gida #11881 üzenetére
Helló!
Ha a fiadnak akarsz akkor inkább aerox..jobban megnézik mint az sr-t(tapasztalatbol mondom) és ugye nem olasz hanem japán!
150e-körül lehet elég baró aeroxokat is venni!
Nézz alaposan szét!Amúgy itt az én aeroxom! [link]
-
Gergello
addikt
válasz
A robogónak (50-es, smkp) nincs okmánya. Adásvételi szerződés és a kötelező biztosítás papírja van csak.
Az állapot az ami számít. Egy-két régi haver csak ért hozzá valamennyire.Sok hirdetésben írják, hogy "Erre az évre be van fizetve a biztosítás." Ez semmit nem ér, amikor te megveszed majd a motort, akkor a saját neveddel kell rá biztosítást kötni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Az "okmányokkal együtt" 50-es kategóriában azért necces, mert csak egy adás-vételi szükséges hozzá. Szóval nagyon ritka, h minden használthoz megvannak a gyári papírok.
Vinni kell magaddal egy hozzáértőt, aki kicsit szemügyre veszi. -
runner 125
nagyúr
válasz
róbert gida #11876 üzenetére
Elég kokánynak tűnik, mellesleg ez Morini-s Di-tech - felejtős.
( Csak zárójelben; a hirdetések írásképe alapján próbálj normális embertől - ne gyerektől - venni robogót, sokan idióta mód húzzák nekik, és azt hiszik értenek hozzá. )Ha már SR, akkor Piaggio blokkos, vizeset keress.
mod. a 2006-os évjárat meg egyesen vicc, jó, h nem 2010-et írt.
Ez kb. 2002-es, de a felnikben, ülésben benne van az évjáratra utaló szám / számpáros.
Pl. "3" -2003-as, vagy; "04" - értelemszerűen 2004-es. -
m3tr0
őstag
válasz
róbert gida #11874 üzenetére
Esetleg ezt tudnám ajánlani [Benneli 491. Nem Di-Tech, karburátoros, vízhűtéses, tárcsa fékes, fekvő Minarelli blokkos és 140 ezer az ára...
Gondoltam hátha...
-
runner 125
nagyúr
válasz
róbert gida #11874 üzenetére
Hali,
Mikori évjáratú az a Di-tech? Mert ha régebbi (2002 környéke) akkor Morini-s Di-tech, ami a messziről kerülendő! Az új Piaggio blokkos Di-tech blokkok már nagyon jók, de gondolom 150k-ért Te a régit nézted.
Annyiért viszont mindenképpen karbisat kellene keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest