- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
lali81 #72222 üzenetére
Inkább közepes testűnek mondanám. Rákereshetsz úgy is, hogy yamaha bws, vagy mbk bws. Két plusz alsó sárvédő elemet leszámítva gyanaz. Én a helyedben tennék még hozzá pénzt és vennék 200-250 környékén egy aprilia sr-t. Nagytestű, iszonyat jó futómű és fékek vannak rajta, kényelmes minőségi motor. Gyári állapotban is elég jól megy. Az egyik legajánlottabb típus.
Én régen nagy dio fan voltam, rengeteget tuningoltunk ilyeneket, de oda ahova neked kell a kis kaszni és a kis kerekek miatt én nem ajánlom.
Korábban említetted, hogy bejön még a yamaha slider is. Hanarabb találsz ebből ha mbk slider néven keresed, teljesen ugyanaz a kettő. -
gabe_
őstag
válasz
lali81 #72212 üzenetére
Konkrétan nem tudok ajanlani semmit, egyéni ízlés kérdése.
Próbáltam 125-ös 4T Libertyt, meg egy körre elvittem kollégám ugyancsak 125-ös Kymco People robogóját, elég meggyőzően ment az 50esem után.Amúgy egy jó kis jog vagy dio érdekelne, szívesen vennék egyet, ha ki tudnék fogni egy valamirevaló példányt 100ezer alatt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lali81 #72216 üzenetére
Nekem 12" van, BW's SPY, Budaörsről lejövet jöttem már 70-et, féltem rajta. El se világít addig a lámpa, a fékút mint egy vonaté, hirtelen mozdulat nincs, szállsz bele minden kátyúba...
Leginkább a fékút és a manőverezhetőség hiány zavar, forgalomban meg különösen. Nem akkor van gond, amikor a forgalom ritmusát felvéve mégy 70-nel, hanem amikor kivág eléd 50-ről, vagy mellékutcából eléd vág.
És még nem gondolkodtál el azon, mit mondasz a rendőrnek? -
Moleman
addikt
válasz
lali81 #72212 üzenetére
Gyári AF27, aránylag olcsó (10ezer) tuning variátorral és kínai gyújtáselektronikával, 124 ezerben van pillanatnyilag, 3.2 literes fogyasztás mellett ment GPS 74-et. Szegény most szervizre vár, 2 év után összeszakadt a hátsó lengéscsillapítója. Meg akkor már kéne új fékbetét, gumik, stb, meglátjuk, mi lesz a vége.
Most egy AF35-öt használok, 84-ért vettem, hogy addig is legyen mivel járni, ígéretesnek tűnik, nagyon megbízhatóan indul egy rúgásra, jól is húzna, csak a hajtásban szar valami, ezért csak 56-ot megy és fél literrel többet is eszik. Tartok tőle, hogy ez is nagyon jó motor lesz egy szerviz után, aztán mindkettőt meg kell tartanom.
3 éve egy AF34-em volt, szomorkás állapotban, csörgő motorral, de egy kisebb szeretgetés és variátorcsere után az is ment 68-at (előtte 42-t
) 3.3 literrel, nagyon dinamikusan gyorsulva. Azt 60-ért vettem, 40-et költöttem rá, fél évig használtam, 60-ért adtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest