- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
danntora #15153 üzenetére
Nem tudom, nem vagyok lakatos, passzolom, h milyen hegesztő kell hozzá, de az biztos, h ezek öntvény hengerek.
De, ahogy írtuk már, nem érdemes javítani, mivel baromi nagy meló és megvan az esélye, h pontatlan lesz - ugyanúgy ki fog fújni. Vegyél rá egy másik használt hengert.róland
Ez a Benelli Pepe egy Morini blokkos robogó, ami nem a legjobb konstrukció, ahogy már íródott. Inkább egy Agility.
-
priti
addikt
válasz
danntora #15153 üzenetére
áhh, egyszerűen nem éri meg szerintem. Most mennyit kérjen az ember munkadíj címén? Szopakodik vele, nekiáll gyökölni, kalapálni, tömöríteni meg váltogatni az elektródákat és kérjen érte 2 rongyot? Ha többet kér már veszel másikat ami jó nem? Ha meg csak "odaragasztja" megint le fog törni. Olyan árat fog mondani, hogy azt mondd, hogy kössz. Szerintem.
-
runner 125
nagyúr
válasz
danntora #15141 üzenetére
Az vashengeres, de nézd meg. Ha, fekete a henger(talp), akkor vas, ha szürke alu.
Előbbivel jobban jársz, egyszerűbb a kivitelezés, utóbbi esetben vegyél rá másik hengert. Bár, kérdéses így is, h érdemes-e vele foglalkozni, mivel fórumokon pár ezer km-es gyári hengereket 5-8k-ért meg lehet venni...mindenesetre jó móka azzal kínlódni, nem lesz egyszerű.
barack1997
Idén már élvezed az általános öskola utáni nyarat, nemde?
Gyanítom, ismerkedtetek olyan eszközzel, h vonalzó. -
m3tr0
őstag
válasz
danntora #13149 üzenetére
Persze ha dől a motor akkor elhiszem,hogy zavaró. De ez egyenesen áll és tényleg ha nézel képeket a neten, a középsztenderen álló 491-esek mindegyike így áll, egy két kivétellel.
(sose nem dőlt el...)Sajnos ilyen képem nincs,nem is mentem volna..de csak mert hideg van.
Szerintem elég "nagy", pont jó, jó rajta ülni, fordulni,dönteni is lehet...ha nagyobb lenne sztem nem lehetne vele így menni mint most. -
m3tr0
őstag
válasz
danntora #13147 üzenetére
Önindító rendesen működik, amúgy ha ezzel megállsz nem kell mindig elindítani a pirosnál..mert ez nem áll le...van rajta alapjárat is...
Most komolyan..téged ennyire zavar a sztender?
Megnéztem egy halom képet amik a neten vannak...99%-ban mindegyik 491-esnek szinte leér a kereke sztenderen...mint nálam. -
m3tr0
őstag
válasz
danntora #13145 üzenetére
Én is néztem a múltkor,hogy mintha a sztender érdekesen állna...de ahol áll a motor ott a talaj nem egyenes..amúgy meg nem tudom, valóban furcsa a sztender...de ez a működést nem befolyásolja.
Tényleg leér a kerék az összes képet megnéztem...én ezt eddig nem is vettem észre.
-
bajnokpityu
félisten
-
akos3
addikt
válasz
danntora #13107 üzenetére
35 km az nem olyan sok. Nekem vt, h suli gyakorlatra ki kellett menni a fenébe az vt olyan 20-25ös kb. Mire elkeztem élvezni addigra le kellett szálnom mert megérkeztem. kb 30 perc vt Bp-en lámpákkal. Óriási előny egy kismotor. Persze nyilván jobb egy 125ös, de 50essel se fox meghalni ennyi távtól. kényelmes kell. ez a liberty nem is olyan rossz.
-
akos3
addikt
válasz
danntora #13080 üzenetére
Én az apriliara szavazok. runner azért látszik, h használták rendesen, meg a 37e is sok sztem már, ennyiért találsz jóval kevesebbet futottat. Benelli meg ritka, így nehéz hozzá beszerezni eztazt (leginkább idomot). Nem olyan régen itt is vki idom problémával kűzdött.
-
-
-
-
Gergello
addikt
válasz
danntora #9811 üzenetére
Ez egy gyári cső.
Eddig nem volt rajta kipufogó vagy miért vetted ezt? Nem tudom, hogy hogy van ezekben fojtás (toroknál gondolom nincs). Katalizátort nem láttam még, de ahhoz , hogy kivedd szét kell vágni az egészet úgy tudom. Én inkább azt a touring csövet vettem volna, nekem is egy sito plus van és nem kellett semmit darabolni. -
-
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
danntora #7091 üzenetére
Valszeg kicsi az alapjárat.
Ha kis gázt húzol neki/tartod, akkor nem fulladhat le."Karburátor beállítása" -Első találat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
danntora #6198 üzenetére
amugy eddigiek alapján azt szűrtem le,hogy nem feltétlen ide kellene járnod,hanem egy tapasztalt szerelőhöz.ugyan így hirtelen BP környékén sem tudok jó helyet-mindben csalódtam.de még mindig több esélyük van szerelni,mint nekünk.másik,meg ha elszúrsz valamit,akkor sokkal drágább is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest