Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
butyiba
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni 54GL ügyében. A router már 2,5 éve megvan. A wifivel voltak/ vannak kisebb problémáim
A wifire csatlakozott gépeket ledobálta majd nem engedte csatlakozni a fix IP címes masinákat csak ha valamelyik DHCP-s géppel csatlakoztam. Utána ment minden rendben. Pár nap után kezdődött elöröl a probléma.
Ezt úgy orvosoltam, hogy a Client Lease Time időt a DHCP-nél 0-ra állítottam. Innentől kezdve semmi gond nem volt kb 1,5 évig.
Kb 2-3 hete újabb gond jelentkezett ( semmit sem állítottam a routeren ) mégpedig, hogy a DHCP-vel jelentkező gépeket ledobálja a Wifi. Ez úgy jelentkezik, hogy rácsatlakozoik a készülék és van, hogy elmegy akár egy órát is de van úgy hogy 2-3 percenként ledobja majd automatikusan visszajelentkezik. Csak a DHCP-s készülékeket, a fix IP-sekkel semmi gond. A DHCP-re azért van szükség mert ezek a készülékek olyan notebookok melyek máshol is vannak használva és nem szeretnén állítgatni az IP-címeket.
A routeren a dd-wrt w23 sp2 van telepítve. Jelerősség jó vagy kiváló szokott lenni, tehát nem jelerősség probléma. A routerrel egy helységben is ugyanez a probléma és ilyenkor max térerő van. Nem csak egy géppel van gond hanem többel tehát valószínű a routerrel van valami gáz.
Tudtok segíteni min kellene állítanom vagy törölni kellene valamilyen belső tárolót ?
Resetet nem próbáltam mert akkor elállítódnának a beállításaim és nem tudom, hogy ha elmentem a beállításokat, amikor visszatöltöm vissza megy-e a hiba is. Táp ki-be már többször meg volt de nem segített.
Remélem leírtam mindent. Ja és ADSL a kapcsolat ( ADSL modemen keresztül )
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő