Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Hali!
Van egy WRT54G routerem és elvileg szeretném majd az internet felől konfigolni.
A firmware verzió ez: Firmware Version : v4.01.1 Ha jól gondolom akkor ez a 4-es sorozatba tartozik.
Még soha nem frissítettem.
Dinamikus DNS-el, már elvileg el tudom érni (saját gépről próbáltam, nem a 192.168.1.1-et írtam be, hanem a dinamikus dns-es domain címemet). Ekkor ugye bejön az az Admin/PW jelszóbekérő.
1. A fő kérdésem ez lenne: Mennyire nehéz feltörni ezt a jelszót??? Ugyanis nem szeretném, hogyha idegenek elkezdenék konfigolni a routert, és még beljebb jutnának.
Az még egy érdekes dolog, hogy ha a routerben a ''Remote management''-et Disabledre állítom, akkor is jön az a Admin/PW jelszóbekérő!!! Pedig értelmezésem szerint nem kéne, hogy felugorjon a kis ablak, mivel letiltom.
Annyit már megoldottam, hogy csak https-en keresztül lehet konfigolni (ha ez egyáltalán számít valamit).
2. Szerintetek érdemes frissítenem a firmwaret?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még soha nem frissítettem.