Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
manitu666
tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok Hozzátok. Sajnos nem értek a router QoS-es részéhez, ezért szeretnék segítséget kérni. A net-et amit használok általában csak letöltésre használom meg netezésre (ja meg néha skype-on beszélgetésre, ilyenkor is ki kell kapcsolni a letöltést, mert nagyon akadozik a hang meg a kép is + néha interneten winamppal hallgatok zenét). Sok torrent fut egyszerre és szeretném ezt így hagyni. Viszont szertném azt is, hogy a böngészés ne legyen olyan nagyon lassú. Valami prioritásokat kell beállítani meg portokat, de nem tudom hogyan kell, ha valaki lépésről lépésre leírná azért nagyon hálás lennék. Utánaolvatam itt a fórumon, de sehol nem találtam meg részletesen beírva ezt a beállítást. Összegezve: szeretnék normális sebességgel böngészni úgy hogy közben megy a torrent sok le- és feltöltéssel + annyit még nem írtam, hogy meg van osztva a net (4500/512) kétfelé, ha ez számít valamit. Remélem van megoldás ezeknek a dolgoknak (torrent, böngészés, skype és winampos zenehallgatás) az összehangolására. + kérdés: Mire jó a port forwarding? Valami nyitott portokról olvastam még itt a fórumon, de már nem emlékszem pontosan miről. Gondot okoznak ezek a nyitott portok? Hogyan tudnám ezt a részt is megfelelően beállítani? Remélem valaki megszán és részeletesen, számomra is értehetően segít...
Köszönöm!
MOD: Tomato 1.16-ot használok, ez lemaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Köszönöm!