Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vocsok111
csendes tag
Sajnos nem tudom, ez mit jelent.
Eredetileg a no-ip.com-nál regisztrált dinamikus dns címme, illetve névvell próbálkoztam, de aztán direktben a myip.com-ról lekérdett ipcímmel is próbálkoztam (mert én is arra gondoltam, hogy nem aktualizálódott még a dns rekord bejegyzés), de aztán a dns bejegyzés is az volt, amit a myip.com mutatott. Ennek ellenére lehet, hogy mégsem ez lenne az én ip címem? És, ha igen, tehát nem ez, akkor hogy deríthetem ki, mit használhatok? Ez egységes lenne diginél, vagy területenként, vagy valami más alapján különbözhet, hogy ki mennyre használható ipcímet kap? Azért írtam, hogy a másik földrajzi helyen meg megy a dolog, és szintén Digi, mert gondoltam, akkor itt sem az ip címmel lenne a gond, de ebben nem vagyok biztos....
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest