Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
"A tippek szerint októberben bővíti a Samsung a Galaxy Fan Edition családot, méghozzá három készülékkel, három termékkategóriában. A legtöbbet az S23 FE-ről tudjuk, bár az Exynos 2200-as chip hallatán bárcsak ne tennénk. Máskülönben a telefon közelebb állhat a Galaxy A54-hez, mint az S23-hoz."
Elég szomorú ezeket olvasni.
-
Bruhaha, nem kell megvenni. Ha nem fogy majd feleszmélnek.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Sooo
junior tag
Az S22 család sem fogyott olyan jól, mint ahogy arra a Samsung számított. Összehasonlításképpen az S23 trióból a megjelenést követő első 6 hónapban 23%-kal többet adtak el, mint az elődökből.
Erre tessék, újra lenyomják a vevők torkán azt a nyomorult Exynos 2200-at.
Motorola Moto G54 5G Power Edition
-
toronyhaz
aktív tag
Én nem tudom mi a francot fogok venni 2 éven belül. Jelenleg Huawei P30-am van. Tökéletes mindenre amire használom. 135 volt előfizuval. De hogy 250 alatt nem fogom megúszni a cserét az tuti. Ami ráadásul ugyan ezt fogja tudni. Gondolok itt kamerára pl.
-
Két éven belül cserélnél? Jövő ilyenkor az S23 se lesz sokkal több az előfizu mellé, mint a P30 volt. És az S23 4 évvel frissebb. Viszont ezt a 4 év előnyt nem igazán érezni használat közben. Egy picit gyorsabb az S23, picit jobb az üzemideje, kicsit fényesebb a kijelzője. De semmi nagy dolog nincs, ami indokolna néhány százezret a váltáshoz. Előfozetés mellett már kedvezőbb lehet a csere. Én is P30-ról váltottam S23-ra, de én a költséget úgy faragtam le, hogy használtan vettem S23-at.
[ Szerkesztve ]
-
-
sajo13
senior tag
Szerintem ezt a Fan Edition elnevezést (FE) meg lehetne szüntetni és szimplán csak SE lenne (Samsung Edition).
Nem tudom melyik fan akarna Exynost használni... -
K0vasz
aktív tag
"Erre tessék, újra lenyomják a vevők torkán azt a nyomorult Exynos 2200-at."
persze, mert a sokmillió user pont azt nézi, hogy pontosan milyen proci van a telefonban. még a telefon színe is többet nyom a latban, mint az, hogy exynos vagy SD. nem gondolod komolyan, hogy a telefonvásárlók 23%-a bújta a mobilarena meg a gsmarena meg a többi hasonló oldal fórumait, és mikor meglátták, hogy az S23 SD-vel jön, akkor rohantak is telefont venni, és ezért volt sikeresebb ez a széria, mint a korábbi
-
-
Sooo
junior tag
Félreértesz. A Samsung kiadta az S22-t, ami az SoC miatt a telefon melegedett, gyorsan merült és trottingolt. Majd jött a folytatás Snapdragonnal és ezek a problémák megszűntek. Erre most az S23 FE újra a problémás chippel jön, tehát a gyártó nem tanult a hibájából. Erre vonatkozott a hsz-em, nem arra, hogy átlag userek milliói kezdték el a tech oldalakat bújni S23-ra váltás előtt. De azért az is tény, hogy jóval több a tudatos vásárló, mint azt sokan gondolják.
Motorola Moto G54 5G Power Edition
-
gyuszos
tag
Vajon pontosan hány dollár lehet a gyártási költség különbség az exynos és a sd között, ezt tudja valaki?
-
-
toronyhaz
aktív tag
Nem tudsz ilyeneket kiszámolni. Csak a piaci árat tudod esetleg. De lehet az is titok. Fogalmam sincs hogy egyáltalán lehet e ilyen procikat pl nekem venni mondjuk ha tudom hogy a proci adta meg magát. Ebbe minden költséget beleszámolnak. Olyan helyen dolgozom ahol van tisztatér. Nem kicsi. Tegnap volt róla szó hogy bővítik a helyet. 8000 euró /m2 a tisztatér költsége. Minden szh@rt beleszámolnak egy termékbe.
Most találtam egy cikket hogy a partnereknek a SD 8 gen 2 160$ darabja
[ Szerkesztve ]
-
-
gyuszos
tag
válasz
toronyhaz #16 üzenetére
Tisztatér nem releváns, mindkettőhöz kell.
A beszerzési / bekerülési költség - különbség a lényeg szorozva 20-30-50 millió darabbal, és máris érthető, miért szarja telibe a Samsung, hogy az eu-ban van néhány ezer hardcore user, aki nem veszi meg mert nem snapdragon a proci.Nálunk ugyan ez van: csináltak súlyos százmilliókért egy termékfejlesztést, amitől lényegesebb rosszabb, kényelmetlenebb lett a becsomagolt termék kezelése, és jóval több selejt keletkezik a gyártás során.
De kiszámolták, darabonként hány vásárló fog elpártolni a konkurenciához emiatt, továbbá mennyi a selejt miatti költség, azt adta a matek, hogy évi 250 millió darabnál megéri.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy képen az S23 FE, a Tab S9 FE és a Galaxy Buds FE.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 128GB deep purple kártyafüggetlen! Apple garancia!
- Samsung A22 4gb 64gb Android 13 Dual Független Szèp állapotú, 4gb RAM /64 GB ROM eladó.
- Samsung S21 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó.
- iPhone 14 PRO 256GB gold makulátlan kártyafüggetlen, fulldoboz! Akku 87%
- Samsung Galaxy S22 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest