Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Hirdetés
-
Filmekből és sorozatokból tréningezik az AI-modellt
it A Runway megállapodott a Lionsgate-tel, így utóbbi hozzáférést ad a startupnak a hatalmas filmes és tévés adatbázishoz.
-
A gépház modding sötét oldala.
lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban?Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerybut
tag
Ugyanezzel az évek óta tartó kameraszigettel ez a szappantartó dizájn vicc kategória lenne.
Kizárt, hogy ilyen legyen.
Ha már változtatni akarnak, akkor lépjék meg a szögletest a Galaxy Note-ok mintájára, persze nem ugyanúgy csak azt a vonalat követve, na az merő újítás lenne az iPhone-ok világában.
Valamit muszáj lesz, mert gyakorlatilag 4 éve ugyanazt adják ki ...Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
waccamár
senior tag
Bárki, aki követi a technológiát és a telefonokat, tud ilyen jóslatokat tenni
-
joey04
titán
kár, hogy a pro-ban nem lépnek a nagyfelbontású zoom kamera felé.
-
-
gattolino
senior tag
Ezek az elemzők mindig olyan pontos adatokat tudnak. Inkább nevezném őket bennfenteseknek.
BTW gondolkodtam egy iPhone 14 Pro Max-on, de a zoom nagyon gyenge én meg elég sokat kamerázok és mindig jól jönne legalább egy 5x Periszkóp zoom
Szóval akkor így ez is lehet kimarad..Vivo X90 Pro Plus
-
Dilikutya
félisten
Nem szeretem az iPhone-t, nem tartom jónak az iOS-t, de el kell ismernem, hogy dizájnban erős. Miért baj az, ha a formavilág nem változik?
Cipőben is hétköznapokra Adidas Superstar-om meg Converse-em van, azok 40-50 éve alatt sem sokat változtak külsőleg, ha egy elhasználódik, veszem a következőt, ugyanolyat.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ddaydome
senior tag
Következő jóslat:
2024-ben Az iphone 16-nàl ( csak hogy ne kelljen marketingeest fizetni egy jó típus név miatt) 30 perc hipnózis utàn bejelentik az usb csatlakozót! Ezt majd 10 perc taps követi....
Mielőtt megkövezne bàrki, volt iphone 13 minim és ezek után írom ezt....."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
A Molyember
tag
Inkabb a kepfrissitest kene felhuzniuk mar arrol a nyamvadt 60HZ-rol. Na de talan majd jovore.
-
Gerybut
tag
válasz LordNerve #11 üzenetére
Marha nagy dizájvnáltás volt , de legyen, elfogadom.
Egyébként nem értem a kommenteket, azzal kezdtem, hogy ahogy a képen, úgy NE nézzen ki, inkább maradjon olyan amilyen most.
Tudom a fanoknak az is jó, ha 15 éve ugyanúgy néz ki egy Apple termék, sivár igények vannak az már biztos, ha egy befőttesüvegbe tuszkolt kulára nyomnának egy alma logot az is megfelelne sokaknak.
És megy a csodálkozás, hogy évek óta semmi igazán innovatívat nem villantanak...minek??
Persze ez igaz nagyjából az összes gyártóra.
Egyébként iphone-om van, de egyáltlán nem vagyok elfogult, szeretem is, ettől függetlenül nem tudok azonosulni a sivár üzletpolitikával amit művelnek.Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
waccamár
senior tag
Amúgy fogalmam sincs milyen olyan dizájnt tudnának kihozni a gyártók, amire azt mondom, hogy húú ez igen, ez mekkora ötlet, de jól néz ki! A telefon egy téglalap, kb. 90-95%-os kijelző-aránnyal. Nem nagyon van mozgástér dizájnban. És egyébként minek is? A userek (köztük én is) 90%-a tokban hordja a telefonját.
-
Fritz Teufel
addikt
700.000 Huf fölött lesz az Ultra ára. De az öröm az ürömben, hogy ha már kiöregedett, akkor a titánium keretet jó áron lehet majd értékesíteni.
Kíváncsi vagyok honnan szerzik hozzá a fémet. Áááá, biztosan nem az oroszoktól, embargó van
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
gyonyoruwok
tag
annyira nem örülök, hogy meglépik. többre tartom a nagyobb pixelméretet. de talán jót tesz majd a digitális zoomnak legalább, azt sajna sűrűn támad kedvem használni 12-n is. mondjuk bánom is én, legközelebb már prot veszek úgyis.
ez az ultra mint koncepció meg nagyon nem tetszik. emlékszem volt az Xs meg az Xr, aztán az Xr utódja 11r helyett már 11-ként lett bemutatva, mintha nem butított lenne a simához, azaz a "Pro"-hoz képest. a samsung is mit művel a basic galaxy s-el, mióta van ultra. bár igaz ami igaz, mióta levitték a felbontást meg a hátlap anyagát konkrétan S5 szintre, nem is nagyon követem őket. de ne legyen ígySony A6000 | iPhone 12
-
k-adi
nagyúr
válasz Fritz Teufel #19 üzenetére
700ezer az ultra? otejoeg
-
BobChemistry
őstag
válasz Fritz Teufel #19 üzenetére
Titán, nem titánium
De az árban valószínűleg igazad lesz…
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Fritz Teufel
addikt
1800 USD-re saccolják a legkisebb verziót. Az nálunk vastagon 700E fölött landol.
Jó, nem ezt szánják a tömegterméknek. Ez várhatóan a Watch Ultrával lesz ekvivalens. Mivel a négy modellt nagyon meg akarják különböztetni egymástól, az Ultra fogja kapni a csúcskamerát kizárólag. Az SE vonal pedig valószínűleg megszűnik, tehát a portfólió évi négy modellre szűkül. A iPhone 15 veszi át a helyét, az lesz az alapverzió jólárasítva és sajnos ehhez mérhetően alap képességekkel.
Állítólag megszűnik az is, hogy a csúcsverzió lesz kisméretben is. Akinek a jobb vagy a legjobb kell, annak meg kell barátkoznia a nagy mérettel is.
Remélem nem lesz igaza a szivárogtatónak, de tavaly mindent pontosan megjósolt[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Gerybut
tag
Ez tök igaz, nekem is Ringke Fusion X-ben pihen a 13 Pro, csak a kameraszigetből látszik, hogy mi a szar ez.
Egyébként pl a 16:9-ről váltás elég nagy változást jelentett, azóta is visszasírom azt a korszakot....
Szóval....jöhetnének a négyzetalakú telefonokSamsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
k-adi
nagyúr
válasz Fritz Teufel #24 üzenetére
"Állítólag megszűnik az is, hogy a csúcsverzió lesz kisméretben is. Akinek a jobb vagy a legjobb kell, annak meg kell barátkoznia a nagy mérettel is."
uhh, hát az elég gáz lenne -
badacsony
őstag
válasz Fritz Teufel #24 üzenetére
"Az SE vonal pedig valószínűleg megszűnik"
Sajnos tényleg nagyon úgy tűnik: [link].iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
badacsony
őstag
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen