Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
Sajna a Slik-et nem próbáltam ki, csak reménykedni tudok, hogy jó lesz. Sajna vas megyei vagyok és nincs lehetőségem fotós boltokban állványok tesztelésére. Csak emiatt meg nem fogok felmenni BP-re. A héten került hozzám egy 70-300mm-es obi, és hát pár kép készítése után látszott, hogy állvány nélkül használhatatlan. Ezért is sürgettem és most nagyon jó árban volt és a tesztfilmet is láttam. Először Hama Omega Premiummal szemezgettem, aztán a Giottosokkal. Előbbi Hama, utóbbi 30 alatt nem jött volna ki fejjel együtt. Ez a SLIK meg 20 alatt volt fejjel. Szóval majd kiderül. Amúgy igaza van Ottkar kollégának: fémfej megoldaná a dolgot a Jessops-on is. A SLIK-en már cserélhető van tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi