Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Közben kicsit körbejártam a dolgot, már mint az állványom próbálgattam, és arra a következményre jutottam, hogy a gépváz is enged valamennyit, "mert ez műanyag"
Szal feltekertem fej nélkül, és akkor is leült (ráadásul műanyad bajonettes az obi is), és gombnyomásra kicsit elmozdult. Oké, még mindig lehet az állvány is ludas, de azt bármennyire is feszítettem, akkor sem javult a dolog. Kell itt minden, hogy profibb legyen, alap eszközöknél ez megmarad szerintem. Kíváncsi lennék, másnál ez hogyan működik, de gyanítom hasonlóan, csak én lihegem túl 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 115 / 560 / 4200 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (6600 / 9575/ 14600 expoval )
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szal feltekertem fej nélkül, és akkor is leült (ráadásul műanyad bajonettes az obi is), és gombnyomásra kicsit elmozdult. Oké, még mindig lehet az állvány is ludas, de azt bármennyire is feszítettem, akkor sem javult a dolog. Kell itt minden, hogy profibb legyen, alap eszközöknél ez megmarad szerintem. Kíváncsi lennék, másnál ez hogyan működik, de gyanítom hasonlóan, csak én lihegem túl