- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #2543 üzenetére
gyartoi PN-ben ott a PK3, tuti hogy pack of 3-t jelent, tehat igen.
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #2522 üzenetére
tenyleg, beugrott kozben zolka78 irasa. Lehet, karacsony elott rendelek en is egy ilyet tartalekba, talan meg a kinai ujev elott fel birjak a vagottszemuek adni a postara
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #2519 üzenetére
jo vetel, majdnem nekem is az lett.. fej milyen lesz hozza?
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #2517 üzenetére
Mester, te vettel vegulis allvanyt, vagy inkabb sprolsz tavaszig es veszel valami atomjot majd akkor?
-
Balinov
titán
válasz
akela91 #2513 üzenetére
megis mekkora a keret? Az sokat segitene az ajanlasban.
Nekem D5000 vaz + 18-105VR-hez bevallt az Induro AKB1 kit. Nemet amazonrol vettem iden februarban, igaz kb 20€-val volt olcsobb
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #2509 üzenetére
szerintem testalkattol is nagyban fuggo. En pl. a 110kilommal nem ereztem tehernek az Induro AKB1-etet cipelni a Monte Baldon, igaz, egy csak 1.6kg fejjel (meg tan a pisztolytaska van vagy 5 deka)
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #2502 üzenetére
hogy latod, erdemes volt azt a fejet megvenni elektronikus kikotobol?
-
Balinov
titán
válasz
szeva000 #2469 üzenetére
AKB1 a tipusa link szerint 5.8 kilo a max terheles, bar ezt nem tudom, fejre, vagy labra, vagy az osszeallitasra irjak
csati 1/4"-20 & 3/8"-16, ugy remlik ez a szabvanyos.
sajnos rosszul remlik, D5000 vaz van, korabban, mikor alvanyoztam csak a 18-55VR volt a vazon, azzal atomstabil. ahoz kepest meg a 18-108VR joval sulyosabb. a csavart a fejen meg nem mertem megtepni, az az igazsag
-
Balinov
titán
olyat lehet, hogy pl. egy Induro alvanyra mas gyarto, nagyobb teherbirasu fejet rakom? Induro-ra rarakva a D5000+18-105-ot nyaralaskor be be mozdult az expo...jobban szemugyre veve a fej nem tartja meg a vaz+obi kombot
-
Balinov
titán
válasz
DarknessHope #2395 üzenetére
ne aggodj, mikor en is tripodot neztem (kb fel evig tartott a kivalasztas) en is fennakadtam ezen, aztan itt, es mas ph!-s fotos totyikban, pm-ben, elmagyaraztak, hogy amikor a terhelhetoseget megadja a gyarto, abba bele kell kalkulalni, hogy alt. becsukott kozeposzloppal mert adatot adnak meg (mert ugy stabilabb az alvany), meg amit meg levezettek az, hogy az erokar torvenyet is bele kell szamolni, igy jon ki, hogy pl a te setupodhoz, ami nincs 1,5 kilo keves a 3, inkabb 5-6-ot nezz, az, ha a vaz maga stabil, labatmero es felhasznalt anyag is normaliz, akkor el fogja birni. meg lehet meg pl. kozeposzlop aljan levo horogra akasztott sullyal (pl. fotostatyo) is stabilizalni, en Induro-m is ilyen.
-
Balinov
titán
válasz
bazsimano #2307 üzenetére
Szia,
szerintem mindharom allvany kiszolgal egy kompaktot (akar nehezebbet is). Mit ertesz kisebb Canon majd kesobb valami EOS alatt? En ugy ertem ezt, hogy most egy Canon kompakttal kivanod az allvanyt hasznalni, kesobb pedig egy Canon DSLR-rel.
A velbon-t nem ajanlanam, valami hasonlo tipusu Velbont nezegettem 1-2 honapja, ha DSLR-ben gondolkodsz kesobb, talan meg egy 18-55-os kitobival sem birna el.
A ket Cullman talan jo valasztas lehet, bar a 3 es 3.5kg terhelhetoseggel lehet hamar korlatba utkoznel kesobb a tukrossel. Ha van lehetoseged, menj be egy ExtremeDigital boltba, nezegesd meg mind a kettot, hogy melyik a masszivabb kialakitasu es azt vedd meg.
Viszont: Ha kesobb tenyleg DSLR-be ruhaznal en a helyedben varnek es a 15-16k-hoz tennek meg egy kicsit es egy komolyabbat vennek. Giotto-s, Manfrotto, Slik, Induro,stb markakbol.
Nem tudom, mennyire surgos ez neked, ezt neked kell tudnod, de en nem rizikoznak a kesobbiekben egy kevesbe teherbiro alvannyal, ha megvan a tukros.
udv
Balinov -
Balinov
titán
hamar viz. mivel erdemes tisztitani a cuccot?
-
Balinov
titán
Aki most keres allvanyt az esetleg nezze meg a Tripont.hu-n az akciokat. Most jott a hirlevel, Manfrotto cuccokra ma ejfelig online kedvezmeny van.
udv
Balinov -
Balinov
titán
amerikai amazon nem biztos, hogy postaz, de probald meg az angol vagy nemet oldalakat, 125 GBP es/vagy EUR-ert megy az AKB1 kit, szerintem szallitanak EU-n belul. Gyorsabb is, olcsobb is, mint usankabol, vam es afa sincs, mivel EU-n beluli kereskedelem, meg valszeg a gari intezes is simabb. Tesztet nem talaltal rola veletlen?
-
Balinov
titán
szia, detto ugyanabba a cipobe jarok, mint te. Induro-t en is nezegettem, pl itt, van is, ami arba beleferne, csak sajatmarkas fejet nem nagyon latok hozza sehol. talaltam 1-2 hete par tesztet, azt irjak, hogy eleg jo minosegi gyarto ez, bar eu-ban nem nagyon forgalmazzak
-
Balinov
titán
egy MTL9361/9351-hoz keves egy MH5001 vagy MH5011 fej?
-
Balinov
titán
szerintem ha stabilitast szeretnel, meg ezzel parhuzamosan kisebb onsulyt, akkor a szenszalas anyagu allvanyok utan kell nezned, de az legalabb ennyibe faj.
hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy viszonylag porog a totyik.
Nikon D5000, 18-55VR + 55-200VR (esetleg kesobb egy makro es/vagy egy 35mm fix) melle
jol gondolom, hogy legalabb egy Manfrotto 190, vagy inkab 055/057 vagy egy Giottos MTL9351/9361a minimum?Es akkor meg a fejekrol nem is beszeltunk
-
Balinov
titán
az nem kifejezes, hogy kuzdok egy ideje. ugy 3-4 honapja legalabb. 1-etol rohadt sok idom lesz megjobban utanaolvasni, meg felhajtani, hol kell megvenni. Valszeg angol amazon lesz, ott vannak a legjobb arak. Vagy eszakirek. Koszi egyebkent mindenkinek, Neked kulonosen, az eddigi segitseget.
1 kerdes igy gyorsban: labrozgites: a "csavaros" megoldas a jobb, vagy a patentos? pl. a Manfrotto 055/057 szeriajanak is ilyen pattintos a labrogzitese.
-
Balinov
titán
Sziasztok Sracok, meg mindig kuszkodok a tripodvalasztassal, beszerzesi nehezsegek miatt lehet nem Giotto-s lesz, hanem Manfrotto.
Ezzel kapcsolatban kerdeznem, hogy jol gondolom-e, hogy minosegben/megbizhatosagban a kovetkezo a sorrend Manfrottoeknal?
Compact
390 series
290 series
190 series
055/057 series?Koszi
Balinov -
Balinov
titán
Sziasztok Sracok, Slik tripodokrol hallott valaki valamit? Jot vagy rosszat egyarant?
-
Balinov
titán
Sziasztok, Manfrotto promozik most egy szenszalas allvanyt, a MY 3WHEAD 4SC KIT SZ3 CF-et 99fontert, 199GBP-rol leertekelve.
Mivel a prmo januar vegeig kitart, gondolkodom, hogy beruhazok egyre karacsony utan. Szerintetek kiszolgalna ez egy Nikon D5000-et, amihez peripll egy 18-55kitobi ill. egy nikkor 55-200 kistele van? Objektivparkbovites tervben van jovore, egyenlore egy 35mm fixet meg talan egy makroobit tervezek, ha osszejonnek a dolgok, szoval nem kell egy 5kilos telet megtartania
Koszi
Balinov -
Balinov
titán
válasz
andrasferenc #1792 üzenetére
udv,
en is ilyenben - SRL Zoom - ban gondolkozom a D5000-emhez, szoval ha majd par alkalmas nyeggetes utan be tudnal bovebben szamolni a tapasztalataidrol, nagyon halas lennek.
Jelenleg 18-55VR kit uveg van, tervben van egy Nkkkor 55-200VR, meg majd idovel egy wide angle + egy fix fenyeros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest