- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gordonfreemN
addikt
válasz KAMELOT #148924 üzenetére
Nos, közel sem jó ár, de van egy olyan érzésem, hogy ha a coinok ára vissza is zuhanna, az árak akkor sem esnének vissza eredeti szintjükre, mert a probléma nem csak azzal van. Szóval tömören válaszolva, ár/érték-et szem előtt tartva némileg fáj.
Ugyanakkor azt is leírta BerserkGuts, hogy +45 nem fáj annyira, mint +450
A garancia azért számít. Némi rizikó akad a régebbi kártyákba. Tudom, van az érmének másik oldala is, de ez is elfogadható kell legyen, plusz pénzért plusz biztonság.
Pécsi gyerek 93-ért jobban jártam volna, igen, de szerencsére nincs vész, lett 97-ért...
palfitom MZsoltee tök igazatok van , erre gondoltam én is mégis szeretek ülni napokat egy-egy döntésen... Biztos kell-e az most nekem stb. keveset lesz használva nyárig, de tartok a további ár növekedéstől
kolopele igen, megalkudtam egyelőre
KAMELOT igen, erősebbek, de van belőlük félmagas? Nem tudok róla. Ha van, akkor szóljatok, még visszamondhatom. Sokat agyaltam, hogy leváltsam-e a házamat is, de valahogy nem akarok jelen helyzetben nagyobb házba invesztálni. Ez a kártya jó lesz arra, hogy kivárjak merre mozdul a piac. Amúgy se volt VGA-m 2013-tól, ez is furcsa leszAz emag honnan szerzi be a cuccait?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
kolopele
nagyúr
-
nyul105
senior tag
válasz KAMELOT #149015 üzenetére
Arra értette, hogy lehet e ugy használni pl. Bányászat, gépi tanítás, tökömtudja milyen meló, hogy közben a képet az alaplapi adja.
Elméletben jó kérdés, de leginkább felesleges, mert a kép nem oszt nem szoroz terhelésben, hacsak nem spéci kártya amin nincs kimenet pl.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz KAMELOT #149280 üzenetére
Én nagyon elvagyok az RX 570 el ,eddig is FHD n nyomtam 60Hz en ,az összes játék amit használtam szinte majdnem ugyan úgy hasít ,nekem ez jól jött hogy eladtam a 2070 super t ,nem is kéne már...
Ráadást ami itt mindig vita téma volt ,sokkal szebb képe lett a kijelzőknek Radeon alatt.
-
koko52
nagyúr
válasz KAMELOT #149283 üzenetére
Gondold az lesz? 99.9% hogy még jobb perf/watt lesz bányára.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Scarletiel
senior tag
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz KAMELOT #149522 üzenetére
Hiába lehet gyors ha a driver támogatás egy kalap répa lesz. Mert jelenleg az integrált fronton elég gáz a helyzet.
A legdurvább nálam az volt mikor egyes játékokban ha eltértem a monitor natív felbontásától, akkor a HDMI hang megszűnt.
A meg nem jelenő textúrákat nem is említem.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Csupingo
veterán
válasz KAMELOT #149600 üzenetére
Mindig izgalmasak voltak a többlemezes telepítések, akár játék vagy win. A floppy korszak végén, mikor már csak megfáradt lemezeim voltak, mindenből 3 példányt vittem inkább.
(#149605) kisza25: nekem az első kártyám szerintem egy 512-es trident volt.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Hegyirabló
veterán
válasz KAMELOT #149649 üzenetére
3070-re gondoltam. Esetleg 6800XT, de ott még mindig olvasok melegedési, szoftver beállítási/resetelési problémákat.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
koko52
nagyúr
-
koko52
nagyúr
válasz KAMELOT #149705 üzenetére
Nem lepne meg ha a 4xxx még jobb lenne bányára. És AMD is átdolgozza a chipeket, hogy nem maradjon le.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
kolopele
nagyúr
válasz KAMELOT #149748 üzenetére
Pontosan így van. Aki képes volt dupla haszonért eladni a kártyáját az tényleg ne sírjon, bele kellett volna gondolnia előtte abba, hogy minden kártya ára a duplájára nőtt minimum. Okosan akkor dönthetett max. így valaki, ha ezzel tisztában volt, és nem jelentett gondot feljebb váltani, illetve ha eleve lejjebb akart menni az ember, mert nem volt szüksége arra a teljesítményre amit eddig használt. Cimborámnak adtam el legutóbb a 3060 Ti - jét, de ő 6700XT - re váltott, még jól is jött ki belőle, közel azonos szint, mégis vagy 100 ezerrel olcsóbb most a Radeon (már persze ha valaki bevállalja a vörös oldalt). Másik haver meg MSI GAMING X 3060 - at vett úgy 330 - ért, hogy eladta a Giga 2070 superét 300 - ért, amit még 200 - ért vett, és már csak fél év gari volt neki rá. Hasonló szintű kártya lényegében a kettő, az újabb driverek már felhozták a kis 3060- at rendesen 2070-2070 super szintre, plusz újabb is, szóval vannak észszerű döntések is azért.
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz KAMELOT #149931 üzenetére
Vagy ha nem tudnak várni, akkor vesznek. Tényleg kár már ennyit sírni VGA - kon, amikor sokkal nagyobb gondok is vannak a világban. Te például lazán kihúzod még sokáig azzal a 2080 Ti - vel, én meg talán még elvegetálok a 3080 - al egy évet Sok embernek van azért legalább egy 1660 supere is, 2070, 2080, 3060, stb. Azok csináltak igazi nagy marhaságot, akik egyszeri 100-200 ezer forint nyereségért eladták a játszó kártyáikat, és most meg szidnak mindent egyfolytában.
[ Szerkesztve ]
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz KAMELOT #149944 üzenetére
+1
Nálam is ,csak így az igazi...Sokaknak nehezükre esik egy Windows újrahúzása is ,nagy falat számukra.
Pityu.
Ha megismerte a rendszer az új hardver t ,utána driver frissítéseknél már nem kell már újrahúzni.
Amúgy is egy friss Windows nál készenlétben kell lennie az aktuális driver nek egy külső vagy különálló meghajtón (előre le kell tölteni) ,mert ha internet alatt van azonnal rakja fel a háttérben a rendszer egy régebbi wm driver t ,ilyenkor ajánlott internet nélkül használni a gépet és úgy feltelepíteni a driver t a vga ra.DDU t meg hagyjuk ,buta embereknek van akik elhiszik a mesét.
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz KAMELOT #149956 üzenetére
Én már 3x cseréltem gpu-t (eredetileg nv-amd-nv-amd), 2x procit (3. jön), illetve most alaplapot is, ugyanazzal a windowssal. 2017 óta van fent. Stabil, gyors, be van lakva. Újrhúzni nem a windowst nehéz, hanem a sok szart újrarakni, ami kell. ddr5-re vátlásnál azért kap majd egy új windowst, biztos ami tuti alapon (vagy mégse? )
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
geckowize
őstag
válasz KAMELOT #149990 üzenetére
Aha, értem, akkor el is vetem szerintem ezt a tervet, köszi!
Egyébként ha 3060 Ti-re váltanék, akkor nagyon sok potenciált hagyna a 10400F benne? Ahhoz is kéne tápcsere? Gyanítom, mert 220 helyett 200 W a TDP...#149989 chopin42: Megnézem, van-e garis ami jónak tűnik, köszi. Milyen márkák ajánlottak belőle?
Ha kb. csak CoD: Warzone-ra, később talán BF6-ra használnám (na meg bányára, hogy visszahozzon valamennyit a bár mostani viszonylatban "olcsó", de akkor is elszállt árból), milyen hátrányom lenne NVIDIA-ról AMD-re váltáskor?
Azon kívül, hogy win reinstall/DDU kell (követtem a topicot a napokban ).[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz KAMELOT #150031 üzenetére
Ez még csak a kezdet, de szerencsére az olcsóbb, kisebb, Samsung, WD, Intel, Kingston SSD-ket amiket belépő gamer és irodai gépekbe pakolunk azoknak szerencsére nem ugrott még akkorát az ára, bár elkezdett emelkedni, legalábbis a 120-512GB tartományban.
Még jó, hogy az SSD forgalmunknak az 1TB kb. a 10%-át adja, afelett bármi meg kb. 5%, bár az is érezhető összeg, de legalább már azokat se fogják úgy venni, csak az akinek ehhez a coinhoz kell.
Szerintem itthon még van jó áron 2TB Intel 660p.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz KAMELOT #150108 üzenetére
ITT láthatod ,hogy nem mind1 ,8x MSAA al csutkára tolva minden majdnem megeszik 7gb ot...
2070 Super mellett is FHD n kb. ezt a beállítást használtam ,
4x MSAA mellett is 6gb kell legalább"Ide cpu is kell. 10400F meg harmatos."
Sima 10400 ,annyira azért nem spórolok ,de tökmind1 mert egykutya
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz KAMELOT #150234 üzenetére
"Csak míg ájfón van (...)"
Most még.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest