Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ngaba

    aktív tag

    Sziasztok!

    Max. 120k-ért szeretnék tippet kérni ajándék tévéhez. Csicsa funkciók nem nagyon kellenek bele, igazából még a smart is inkább hátrány, de tudom, hogy a jobb tévék jellemzően okosak. Nem tévészakértőknek lesz, legyen elfogadható képe (azért szerintem 100 Hz jó lenne), és minél megbízhatóbb/kockázatmentesebb, szóval inkább direct LED-es. Kezelés szempontjából egyébként az az előny, ha minél jobban hasonlít a régi tévékre (gyors csatornaváltás stb.). Ennyi az elvárás.

    Két méret jönne szóba: 32" és 40". Legyetek szívesek mindkét méretben tippet adni, mert még vita tárgya, hogy mekkora legyen (tudom, hogy 40-est érdemes, de nincs sok hely).
    32 collosból szinte leredukálódik arra a kérdés, hogy mi az a legjobb tévé, amit ebben a méretben érdemes megvenni. Az árba belefér. (De nem kell elmenni a plafonig, az eredeti terv 100k volt.)
    40 collosból full HD-s kellene, én valami 100 Hz-es LG-re gondoltam, ha még kapható valami ebben az árkategóriában (Samuból és Sonyból nem tudom, hogy kijön-e ennyiből valami értelmes).

    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák