Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    nagyúr

    válasz Neck #36977 üzenetére

    Pont ugyanebben vagyok és pont ugyanezek mentén filóztam végig a dolgot, érdemes a 804-es újabb Philips OLED-et, 2019-es LG OLED panel, nagyon jó véleménnyel volt róla a komolyabb eszközökkel is mérő [link] Allhomecinema, az Ambilight kilóra megveszi az embert, a többi pedig nyalánkság.

    Ha jól emlékszem, a 803-as még nem tudja a Dolby Vision-t, a 804-essel a Philips beállt a sorba, hogy az összes HDR szabványt támogatja. De érdemes a cikken átmenni inkább, ha angol megy, fasza, ha nem, google translate itt-ott félrefordít, de a nagyja szépen kivehető a mondanivalónak.

    Egyébként arra jutottam, teszttől függetlenül is, hogy OLED kb. 98-99-100% eltérés a gyártók között, ki hogyan hajtja ugyanazt az LG panelt, de a körítés nagyon nem mindegy és a mindennapi használatban ezek az eltérések szvsz marginálisak, bármelyik 55-ös OLED-től "uhbazz" feelingje lehet az embernek egy QLED (80%) vagy hagyományos LCD (50%) minőség után. Legalábbis most senkit meg nem bántva, nagyon konyhanyelvre duplán lederiválva így lehetne lefordítani magyarra a dolgot.

    Szóval nálunk Philips lett végül és a 804-es friss modell.

    Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák