Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gauguin

    tag

    válasz dilettant #36572 üzenetére

    Köszönöm, hasznos tapasztalatok 8 év nem kis idő egy TV életében.

    Én továbbra is azt mondom, hogy pl. az rtings és más külföldi oldalak nem a teli sárga korhatáros karikával vizsgálják a beégést, így tehát ebből a szempontból annak, aki elég sok kereskedelmi adót néz, a beégés-tesztjük irreleváns. Olvashatjuk, hogy a statikus tartalmak összeadódása számít, tegyük fel, csak napi 2-3 órán keresztül megy ilyen műsor, az 1 év alatt 700-1000 óra, 5 év alatt 4000 óra: mindig ugyanott a karika. Oled tulajdonosok nem kábeltévét néznek, nem világos szobában.

    Szerintem ennyi csak, felhasználáshoz kell készüléket választani, ugyanis az a vásárló, aki állandóan attól fél, hogy hol és mikor fog beégni (mindegy, hogy beég, vagy nem, a félelem megvan), az éppen a műsor-film nézés élvezetétől fosztja meg magát. Korhatáros besorolású sorozatok, gyerekcsatornák, pörgő hírsávok, erős csatornalogók - ráadásul világos nappaliban, ahol tekerni kell egy kicsivel több fényerőt (oleden) - ez éppen elég.

    Aki viszont kevés kereskedelmi csatornát néz, annál több egyéb tartalmat, HDR, 4K, streaming, ráadásul esténként, mozizás-jelleggel, annak nem is kérdés, hogy érdemes az oledek felé nyitnia (a pénztárcáját is, nyilván).

Új hozzászólás Aktív témák