-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arand33
csendes tag
válasz
Multibit #44589 üzenetére
Utána néztem, csak saját eszközeimet tekintve se telefon, se laptop, se tablet nem támogatja
Gyorsabban fejlődik a technika, mint ahogy én váltom az eszközöket.Ellenben utána nézést követően arra is fény derült, hogy 200/100as digink van, csak ez a 9 éves D-link routerrel nem tűnt fel.
Helyesbítek. A tablet mégis támogatná
Akkor mégsem olyan vészes a helyzet
-
Arand33
csendes tag
Hali!
Panelházba kb 50nm, keresnék olyan routert, ami kihozza a 100/50es digit és lehetőleg elég erős a wifije, hogy lefedje a lakást, úgy hogy közben még vagy 20 másik ap van a szomszédok miatt. Persze mindezt lehetőleg 15k körül lenne jó
Mit ajánlanátok? 1043nd v2.1 megfelelő lenne erre? Wifiről elég sok rosszat hallani.
-
Arand33
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #22323 üzenetére
40/20 digi
-
Arand33
csendes tag
Sziasztok!
Tenda routerekről valakinek véleménye tapasztalata van? Nem igazán találtam róluk semmit,
Illetve, szeretnék segítséget kérni, 10k alatt keresnék kis lakásba 300Mbps-es N-es routert, ami lehetőleg 4 gép és némi torrent használata mellett sem nyírja ki magát..
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest