Hirdetés
- Yettel topik
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Elméletileg igen, bár a tp link weboldaláról levették, és így ellenőrizni sem tudom.
HW:3.2Ilyenkor látszólag csatlakozik csak nincs internet? Avagy nem kap IP -t? Vagy kiír valami hibát az eszköz amivel csatlakozni próbál? Ilyenkor a többi eszközön rendben lehet netezni illetve egymást elérik LAN -on?
Nem csatlakozik, nem kap ip-t. Van olyan eszköz amin működik, van amin nem lehet csatlakozni.
Van valamilyen szabályszerűség ilyenkor? Például mindig ugyanazzal az egy eszközzel játssza el? Avagy ugyanolyan fajta eszközzel - itt lehet gondolni pl. Android vs. iOS eszköz stb. stb.
Semmi ilyen nincs, sajnos.
Mit néznél át/meg ilyenkor? Szívesen linkelek be képernyő képeket hátha látsz valami rendellenességet a beállításokban.
Most jön a "varázskérdés" - mi alapján gondoltál eredetileg arra, hogy "elöregedtek a kondik"? Ez elég konkrét dolog volt ...Többször olvastam már, hogy a router hibák többségét az elko-k elöregedése okozza.
Illetve, hogy sokadik modem cserén vagyok túl (4db-ot cseréltem/szolgáltató most az 5. ketyeg mellette. Ellenben a router még a régi.Mi a véleményed, véleményetek erről a routerről? [link] Pont akciós, ennél többet nem szívesen áldoznék rá, ha már mindenképp cserélni kell. Ebben a 30k-s ársávban van jobb vétel ennél az asusnál?
THX
-
A tapasztalatom az, hogy általában elég készséges az ügyfélszolgálat ilyen esetekben. Simán elintézhető a csere, ha van ilyen homegateway jellegű dobozuk (ami router és modem egyben), és általában mostanság mindenki olyat ad. Legalábbis T, Voda, Digi biztosan. Ha valami kicsi vidéki akkor nem tuti, de azoknál is inkább wifis szokott lenni. A sima modemet valószínűleg már 20-szor leírták

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Gubek-Einste
Dr.NX