Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
Mindenképpen meg lesz a régi routerrel a teszt, viszont a legjobb esetben is ha le is ér ezen régi router jele az 1. emeletre akkor is mindenképpen akar a tulaj venni egy routert, mert ahogy írtam ezen régi router "legújabb" firmware-je 2012-es, ezért is kezdtem már most el érdeklődni az új rourterről.
Létezik még egyébként ebben a 10-15.000Ft-os árkategóriában lecserélhető antennás router? -
btomi9
aktív tag
A merlin nekem a duckdns miatt jó lenne. Igazából megrendeltem az AX58U -t 47.9xx forintért, tényleg körüljárva a témát, az én szituációmra úgy gondolom, jó választás. Igazából az 1000-es sőt az 500-as net is elég lenne, netflixezni jó, nagyon keveset torrentezek stb. Pár év múlva meg már úgyis jönnek ki újabb, fejlettebb eszközök mindenből, akkor ráérek majd tovább lépni, ha lesz értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX