Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
TeeJay
üzenetére
Általában az a ritka, ha fél év alatt nem készült teszt egy hw-ről, nem pedig az ha igen - csupán ezért., ami szvsz akkor is fura. A vezetékes teljesítményis fontos, de csak az egyik fele hiszen WiFi roternél a wireless rész éppen olyan fontos (csak mondom, mert mindig a LAN és HWNAT a fő érv, de nyilván ez sokaknak nem elég).
CFW-i ts csupán azért említettem, mert a tesztekhez hasonlóan teljes információ hiány van kvázi csak találgatni lehet (ami megintcsak nem biztos, hogy mindenkinek elfogadható aki új eszközt vásárol).
Egyébként én csupán összegeztem az eddig ismert tényeket, amit erreől a típusról tudni lehet (és ami konkrétan kell(het) a döntéshez). Se több, se kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gubek-Einste
Dr.NX