Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
woodworm
üzenetére
én is így gondolom, hogy a 2.0 bőven elég kell legyen lejátszásra (lásd sd kártyáról/pendrive-ról való filmezés) -
és igen, wifin próbálom, tekintettel arra, hogy részben ezért vettem (ezt az) ACs routert, hogy ne kelljen kábeleznem a tv és a hdd (nas/router) között - az 5ghz elvileg tudja azt, amit az usb 2.0, tehát nem érzem indokoltnak az ilyen mértékű akadást.
ami történik: rákattintok az osztott usb (dock) nevére, itt szépen látszik a 2 hdd, amint valamelyikbe belekattintok, olyan, mintha ott és akkor mindent be akarna olvasni, holott csak egy fát kéne olvasnia ilyenkor sztem. és itt jól meg is áll, semmi visszajelzés, hogy paraszt várj a sorodra, csak reszel. van, hogy beolvassa, van, hogy nem.

Ugyanez, ha már eljutottam a könyvtárig és ott a video fájlig :S
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
woodworm
üzenetére
mint írtam elméleti sebesség...
a routerekbe hiába van usb 2.0,3.0... úgysem fogja kezelni, a speesport routeremben is usb2.0 volt,rádugtam egy usb2.0ás 500gb-os külső hdd-t, hálózaton leresztül 500kb/s volt a max sebesség... azóta nem létfontosság nálam az usb megléte, akinek hálózati tároló kell,az ne a router usb-jét használja,hanem vegyen NAS-t
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Gubek-Einste
Dr.NX