Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igazi Magyar hozzálás, te mint ős tag kiválóan tisztában vagy mindennel, és aki azt mondja hogy bocs, de itt komoly gondok vannak. Akkor átmegyünk személyeskedésbe, és anélkül hogy tisztában lennél a másik rálátásával, egyből, átmész védekező mechanizmusba és próbálod hiteltelenné tenni. De ha te ezt így gondolod, maradj ebben a hitben.
Én konkrét eszközt nem fogok ajánlani, főleg azért mert a marketing szövegek sokat torzítanak, nem egyszer vettem észre, hogy a gyártók által leírt információk, csak részben tudják azt amit feltüntetnek.
Mit javasolnék, mindenféle képen a több rétegű hálózat kiépítése. És mindenféle képen kis és közép vállalati eszközöket, vagy magasabb szintűeket. Persze lehet tákolni, és olcsó húsból megoldani, de mint tudjuk annak mindig híg a leve. Persze ha normálisan ki akarjuk építeni akkor nélkülözhetetlenen a megfelelő monitorozó eszközök be iktatása, felügyelete. És persze nem 20.000Ft hanem 200.000FT ki lehet hozni. De egy felmérés szerint még napjainkban ez már kevés.250 hacker megkérdezésével készült felmérés szerint a bizalmas adataihoz legegyszerűbben az adminisztrátori fiókokon keresztül lehet hozzájutni, amit az e-mail fiókok és a végpontok követnek. A válaszadók 73 százaléka szerint a hagyományos határvédelmi eszközök, mint az antivírus szoftverek és a tűzfalak elavultak és egyszerűen megkerülhetők. A hackerek tevékenységét leginkább a többfaktoros azonosítás és a titkosítás nehezíti, a leghatástalanabbak pedig a behatolásmegelőző rendszerek (IPS). Lehet arcoskodni, előadni magát mindenkinek. Én azt hittem komoly emberek vannak itt, belátom tévedtem.
VÉGE
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX