Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tpeter77
üzenetére
Én szokás szerint user errorra gyanakszom. De egyébként sem ide való kérdés. Van külön wifi problémás topik.
A C7-nél is alapesetben időtartamhoz kötött a Guest hálózat.
Egyrészt mindkét sávnál be kell pipálni, hogy engedélyezed, majd az Acces Time-nál ki kell választani, hogy
- Timeout, azaz csak meghatározott órára adod
- Scheduled, azaz csak meghatározott napokon és ott pedig mely órákban (all day 24 hours vagy start/end time)
Ha mindig akarod, akkor a Sheduled, majd minden nap bepipa, majd all day 24 hours kell. Ez persze a legkevésbé normális használat. Egy kávézóban értelemszerűen a nyitvatartási idő szerinte kell beállítani. Ha pedig vendég jön a házhoz, akkor értelemszerűen a Timeout a nyerő...
Van hozzá telefonos app-is, amivel tenyérből állíthatók ezek az alap dolgok...@wopi
A C7 a Tp-Linknek egy nagy darabszámban eladott kiforrott modellje... nincs ismert hibája. Nekem is az van.
2,4 Ghz-en erősebb az előd routeremnél.
Arra szerintem nem lesz panasz.
5Ghz-en max egy szomszédos helységet lát el válaszfalon keresztül... De ez normál, az 5Ghz jellemzően az azonos térben elhelyezkedő eszközök villámgyors kiszolgálására készült... ill. ahogy írtam egy tégla válaszfalat még átvisz...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arra szerintem nem lesz panasz.
Gubek-Einste
Dr.NX