Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Atom Anti
üzenetére
Az N65U-ról nem sokat tudok, tapasztalatom semmi vele, így erről inkább nem alkotok véleményt! Talán majd valaki más...
Az USB3 témához annyit, hogy azért erre úgy gondolj, hogy hiába van USB3 interface rajta, a sebesség messze nem lesz annyi, amit a szabvány lehetővé tesz! Ez az USB2-es routerekre szintén igaz, itt többnyire a cpu a gyenge láncszem! Nekem RT-N16-om van, itt a samba másolási sebesség 6MB/sec, FTP 7-8MB/sec, NFS pedig 9-10MB/sec körül alakul! A legfontosabb megérteni azt, hogy ezek sosem fognak a leggagyibb szerverrel sem vetekedni ezen a téren, különben rohadt nagy csalódás lesz a vége! Amennyiben ezeket tudomásul veszi az ember, és hajlandó a kompromisszumokat megkötni, akkor cserébe kap egy rendkívül takarékos és csendes seed-szervert, és esetleg házi ftp / samba / web szervert, és még sok mást, amire használható egy ilyen! Stabilitás szempontjából én nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon-nagyon ritka az olyan, amikor spontán reboot-ol, amolyan totális lefagyásra pedig nem is emlékszem, hogy lett volna! Bár hozzáteszem, hogy én Tomato fw-t használok rajta, és általában mindig feltolom rá az újabb verziókat, így 30-40 napnál nem nagyon szokott lenni hosszabb uptime, de tudok olyat, akinek megy a routere már több, mint 200 napja egyfolytában!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gubek-Einste
Dr.NX